Versenydömping

Lassan vége a nyári uborkaszezonnak és bár még a Londoni Olimpia hevében égünk, ne feledkezzünk meg arról, hogy lassan elkezdődik az őszi golfverseny évad, amire az Old Lake Golf Club számos színes erőfelmérőt tartogat a játékosoknak.

Lassan vége a nyári uborkaszezonnak és bár még a Londoni Olimpia hevében égünk, ne feledkezzünk meg arról, hogy lassan elkezdődik az őszi golfverseny évad, amire az Old Lake Golf Club számos színes erőfelmérőt tartogat a játékosoknak.

A neves tatai klub augusztus végén (augusztus 18. szombat) a dr. Gáti Ferenc Emlékversennyel kedveskedik a golf szerelmeseinek, amely egyben a Kék Duna Golf Club ranglista versenye is.
(versenykiírás itt)

A hétvége további részében sem unatkozhatunk, hiszen vasárnap kerül sor az Old Lake Klub egyik legtradicionálisabb partnerének, a Budai Golf Klubnak ranglista versenyére: a Budai Golf Kupára  (kiírás itt)

Aki mindkét ranglista versenyen részt vesz, annak nevezési díjából most a klub 10%-ot elenged!

 (Hétvégi, Augusztus 20.-i hotel és greenfee akciók itt)

Az Old Lake Klubban szeptember első szombatja (szeptember 1.) az Építész-Mérnök Golf Kupa napja 2001 óta. A verseny két éve nyílt: azaz bárki indulhat: 2 fős csapatokban greensome stableford játékot játszanak az indulók. A rendező építész-mérnök cégekkel együttműködve a klub gondoskodik a jó szervezésről, értékes díjakról és a finom vendéglátásról.
(versenykiírás)

Szeptember 8-án, szombaton az Old Lake Klub 2. alkalommal rendezi meg az IVSZ InfoCom Golf Kupát (versenykiírás itt), amelyet hagyományos kategóriákban, stableford rendszerben szerveznek.
A jelentős számú szponzornak köszönhetően már a tavalyi évben is gazdag díjazású verseny, az idén még több ajándékot tartogat az indulók számára.

Ugyanezen a hétvégén vasárnap (szeptember 9) egy hat évvel korábbi  verseny  tér vissza az Old Lake-be: a Manager Golf Kupa. A verseny idén egy új – a klubban eddig még nem játszott-formában kerül megrendezésre: Minden játékos 70 + játékos egzakt HCp-je ütésösszegét kap ( pl.: ha egy játékos 13, 3 HCP-jű: 70 + 13 ütést kap, a tizedes jegyeket  0,5-ig lefelé-0,6-tól felfelé kerekítjük). Az a játékos nyer, aki a legtávolabb jut a pályán, stroke szabályok szerint. (részletes kiírás augusztus 25 -én) A verseny főszervezője a golfközönség által jól ismert Perla Rendezvényszervező cég, így értékes ajándékokra számíthatnak a résztvevők: női, férfi, junior, senior és senior női kategóriákban.

Szeptember közepén (szeptember 15-16) a klub saját versenyén, az Old Lake Klub Bajnokságon lehet indulni. Az új formában megszervezett verseny részletes kiírását a klub hamarosan közzéteszi, elöljáróban annyit lehet tudni, hogy korosztályonként – a hagyományos kategóriákat megbontva, hirdetik ki az Old Lake Bajnokait. ( 0-18, 5 stroke játék- 18,6-36 stableford játék 2 x 18 lyukon) Természetesen más klubok versenyzői is részt vehetnek, ugyanis nyílt kategóriákban is lehet nevezni a versenyre. (versenykiírás hamarosan!)

A Klubbajnokság főszponzora: a Férfi Napokról már jól ismert Izműves Kft. gondoskodik az „ínyenc” díjakról és étkekről.

A kora őszi versenyek beharangozója itt véget ér, de a versenydömping természetesen nem:

Szeptemberi és októberi versenyek az Old Lake Klubban

Szeptember 22.      BMW Golf Cup International Hungarian Final
Szeptember 27.      Old Lake ranglista verseny
Október 6.              Old Lake Hot Shot Skins
Okóber 13:             Greenkeeperek versenye
Október 20.:           Apa- Fia Vajnóczki Gábor Emlékverseny
Október 23:            Seiko Férfi Nap Döntő


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés