?Ezek tündérek!?

Molnár Mária nemrég Szlovákiában remekelt, ráadásul új edzőhöz is jár, most pedig a hétvégi hencsei versenyre próbál lejutni barátnőivel. Volt tehát miről beszélgetni a golfozónővel.

Molnár Mária nemrég Szlovákiában remekelt, ráadásul új edzőhöz is jár, most pedig a hétvégi hencsei versenyre próbál lejutni barátnőivel. Volt tehát miről beszélgetni a golfozónővel.

Molnár Mária kicsit későn tudta meg, hogy a tatai férfinap „különkiadása” szombaton Hencsén fog megrendezésre kerülni. A tatai sorozatnak egyébként nem rendszeres látogatója, de amint meghallotta, hogy a magyar golfosok összefognak a Zselicség gyöngyszeméért, egyből kötélnek állt, és mozgósítja a bridzses lányokat is.

„Nagyon örülök a kezdeményezésnek. Szeretem a pályát. Nemrég a Hungarian Golf portáljáról tudtam meg, hogy lesz ez a különleges nap, úgyhogy ma fogok beszélni a bridzses barátnőimmel, hogy menjünk le. Ahogy hallottam a szállás is kedvezményes lesz egy közeli hotelben” – mondta Molnár Mari, aki már egy ideje új trénerrel, a mindig vidám jamaikaival, Errol Bhalai-val edz.

„Nagyon meg vagyok elégedve Errol-al. Idővel kijavítjuk hibáimat, most például elkezdtük megtanulni a swinget, mert van egy-két rossz beidegződésem. Errol pedig tényleg nagyon jó edző. Sok rávezető gyakorlatot ismer, sok furfangot, amik jól jönnek játék előtt.”
Arról, hogy miért pont most kezdett el egy profi edzőhöz járni, Mari így nyilatkozott. „Nem nagyon fejlődtem már, stagnált az eredményem. Annyi munkával, amennyit a játékomba fektettem, többet kellett volna előre lépnem. Szétnéztem a piacon, és Errol Bhalait ajánlották. Azt mondták, ő mindig rajtam tartja a szemét” – mondta Mari, aki tehát nem biztos, de valószínűleg ott lesz szombaton Hencsén, hiszen a verseny szervezőiről is csak így szólt: „ezek tündérek.” Valóban nemes gesztus a Zselicség felé, amit a tatai klub pártfogói Rózsavölgyi János, és Szalai Ervin kitaláltak.
Zárszóként talán csak ezt tudjuk még mondani. Szombaton játsszunk Hencsén!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés