Gundel Társasági Golf Kupa

Múlt héten, csütörtökön került megrendezésre a Highland SOLAR GOLD Társasági Versenysorozatának IV. fordulója, a GUNDEL Társasági Golf Kupa. A nagy meleg ellenére mindössze ketten nem mentek el a versenyre és mi is ezúton gratulálunk mindenkinek, hogy végig játszották a 9 szakaszt és a hőségben is szép eredményeket tudtak elérni.

Múlt héten, csütörtökön került megrendezésre a Highland SOLAR GOLD Társasági Versenysorozatának IV. fordulója, a GUNDEL Társasági Golf Kupa. A nagy meleg ellenére mindössze ketten nem mentek el a versenyre és mi is ezúton gratulálunk mindenkinek, hogy végig játszották a 9 szakaszt és a hőségben is szép eredményeket tudtak elérni.

A klub a rendezvény alatt több kiegészítő programmal is várta a vendégeket, persze a legfőbb élményt a különleges és mindig ízletes Gundel palacsinta nyújtotta. A frissen készült édességeket a GUNDEL Étterem kitűnő szakácsai szolgálták fel. Ezenkívül az Annyira Más Bringabolt extravagáns kerékpárjait mutatta be és bárki felülhetett a fekvő biciklikre és az elektromos kerékpárokkal is száguldoztak játékosok. A recepcióval szemben ismét a mikrokeringésüket javíthatták a fárasztó játék után a vállalkozó kedvű golfozók és érdekélődők, valamint mindenki különleges masszászfotelekben pihenhette ki a 9 szakaszt.

A Budapest Catering grill ételekkel várta a Highland éttermében a játékosokat, ahol a golfozók kellemes zene mellett fogyasztották el vacsorájukat a verseny befejezése után.

Az eredményhirdetés így ismét jó hangulatban zajlott, a Gundel Étterem jóvoltából egyedi formában díjaztuk a játékosokat. Minden kategória első három helyezettje közös vacsorára lett meginvitálva, bízva abban, hogy ez is megerősíti a Highland klubéletét.

A verseny eredményei a következőképp alakultak. Klubhendikepes kategóriában Gémes Balázs kimagasló eredménnyel végzett az első helyen. A Nettó 33 eredmény a szabályok szerint olyan mértékű javítás, mely a hendikep módosításhoz tökéletes, de a díjazásból kizárást vont maga után. Így az első helyen Papp Zsófia végzett, 45-ös hendikepjét 39-esre javította. A második hely családban maradt, Zsófia édesanyja Papp Éva szintén hendikepjavítással vehette át az ezüstérmet, a bronzérem pedig Papp Pálé lett.

A juniorok a nagy meleg miatt távol maradtak a versenytől, ketten indultak a kategóriában, nekik ezúton is gratulálunk a kitartásukhoz és eredményükhöz, ráadásul pontegyenlőség miatt a szakasz győzelem számított, így az aranyérmet Suba Ádám, az ezüstöt Holló Zsombor vehette át.

A seniorok között szoros volt a verseny, az ötödik és az első hely között mindössze 2 pont különbség volt, így itt is a szakaszokon belüli győzelemnek volt nagy jelentősége. A képzeletbeli dobogó legfelső fokára Zimányi Péter állhatott fel, a második Solymos Antal, a harmadik Kuzma László lett.

A Nőknél ezúttal a legjobb játékos Mervóné Kaincz Katalin lett, megelőzve Sándor Virágot, és a harmadik helyre kerülő Vu Quy Doungné Marikát.

A Férfi B kategóriában Pethő Zsolt lett az első, nagyon szép játékával 5 pontot javított hendikepjén, a második Kenesei János, a harmadik dr. Gulyás Balázs lett. A Férfi A kategóriában Hajdú István lett volna az első, de szép játékával a Bruttó kategóriát is megnyerte, a versenysorozatban pedig nem lehet kettős díjazás, így Hajdú Istvánnak a Bruttó I. helyéhez gratulálunk. A Férfi A kategóriában az első helyért járó díjat Pintér Béla vehette át, a második Koller György, a harmadik Darázs Attila lett.

A Hölgyeknél leghosszabbat ezúttal Vasvári Zsóka ütötte, a férfiaknál a leghosszabb ütésért járó különdíjat ifj. Csizinszky László vehette át, a legközelebb a lyukhoz pedig Zimányi Péter ütött.

Még egyszer gratulálunk minden játékosnak és várjuk őket a következő fordulónkon, július 12-én a SOLAR GOLD Társasági versenysorozat V. fordulóján.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés