Elő az ütőkkel

A golfpályák színes programokkal várják hétvégén a golfozni vágyókat. Szinte mindenütt versenyt tartanak.

A golfpályák színes programokkal várják hétvégén a golfozni vágyókat. Szinte mindenütt versenyt tartanak.

A meteorológusok nem ígérnek jó időt a hétvégére, nagyfokú lehűlés várható, ám a golfozók kedvét remélhetőleg ez nem fogja elvenni és szép számmal fognak megjelenni a pályákon. Nézzük, milyen programkínálatból lehet válogatni! Minden bizonnyal a hétvége legjobban várt és legnagyobb eseményének a szarvaskúti golfpálya megnyitása ígérkezik – erre szombaton kerül sor, Bakonyban. Tatán szombaton a XI. Audi Quattro kupára várják a versenyzőket, ahol a verseny győztesei ismét különleges nyereményben részesülnek: a nyertes pár novemberben a dél-afrikai Arabella Golf Clubban rendezendő világdöntőre kvalifikálja magát.

A szombati napon Máriavölgyben is ranglista versenyt tartanak, Balatongyörökön pedig ezen a napon rendezik meg az első motoros-golfos kupát: a verseny 10 órakor veszi kezdetét, a programok egészen 18 óráig tartanak, amikor is egy vacsorával és bulival egybekötött esti Putt-versenyre kerül sor.

Vasárnapra a Boya Eagles Golf Club is versenyt hirdetett, amire ma este 20 óráig még lehet jelentkezni, nem késő még tehát azoknak sem, akik eddig ezt nem tették meg.

Tehát elő az ütőkkel, és golfra fel!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés