Highlandi hétvége

A hétvégén két program is várta a pályára látogatókat. A Klubkapitány Napja első alkalommal került megrendezésre. Kárpáti György örömmel köszöntötte az érdeklődőket, akik a Pünkösdi ünnepi hétvége ellenére szép számban gyűltek össze. György most egy Texas Scramble játékot valósított meg, amit a résztvevők nagy örömmel és lelkesedéssel játszottak végig.

A hétvégén két program is várta a pályára látogatókat. A Klubkapitány Napja első alkalommal került megrendezésre. Kárpáti György örömmel köszöntötte az érdeklődőket, akik a Pünkösdi ünnepi hétvége ellenére szép számban gyűltek össze. György most egy Texas Scramble játékot valósított meg, amit a résztvevők nagy örömmel és lelkesedéssel játszottak végig. A cél a csapatépítés és a kezdő és tapasztalt golfozók összehozása volt. A Klubkapitány sikernek könyvelte el a létszámot és azt is, hogy egy kezdő páros nyerte meg a mostani játékot. A játékosok a végén díjakat is vihettek haza, a Highland elnöke, Závodszky Zoltán által felajánlott borokat vehettek át a golfozók.
Vasárnap emellett a gyermekek is különleges ajándékban részesültek, a Highland lehetőséget biztosított nekik, hogy kipróbálják milyen is a golfautó vezetése. A vállalkozó kedvű fiatalok a PAR 3-as pályán tehettek meg egy kört.
A Highlandnél az élet továbbra sem áll meg, nagy készülődés övezi az újabb társasági golf kupát, mely ezúttal a Hyundai támogatásával valósul meg június 7-én, csütörtökön. Versenykiírás már olvasható weboldalon: www.highlandgolf.hu


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés