Clarke dobbantana Koreában

A nemrégiben megnősült ír játékos óriási lelkesedéssel érkezett Koreába, hogy alaposan szemügyre vegye e heti megmérettetésének színhelyét. A 43 éves golfozó tavaly a mennybe ment, de az élet megy tovább.

 

A nemrégiben megnősült ír játékos óriási lelkesedéssel érkezett Koreába, hogy alaposan szemügyre vegye e heti megmérettetésének színhelyét. A 43 éves golfozó tavaly a mennybe ment, de az élet megy tovább.

Darren Clarke-nak egyáltalán nem lenne ellenére, ha ezen a héten ismét gyarapítani tudná kupáinak számát, mégpedig Koreában, a Ballantine’s Open-en, ahol karrierje során először vesz majd részt. Az ír játékos összesen 14 European Tour titulussal rendelkezik már, és jó esélyt lát arra, hogy ez a szám 15-re változik az április végén megrendezésre kerülő tornán.

 

A golfozónak egyébként minden oka megvan rá, hogy kitörő energiával és pozitív élményekkel a zsebében vágjon ma neki a szakaszoknak, hiszen nemrégiben vette feleségül Alison Campbellt (korábbi Miss Northern Ireland), akivel évek óta élettársi kapcsolatban él. A dolog érdekessége, hogy a párt egyébként Graeme McDowell mutatta be egymásnak még 2009-ben. A szerelem azóta is tart, és a friss jegyesség adott esetben hatalmas lelkierőt és örömjátékot jelenthet Clarke esetében.

A 2011-es Open bajnok golfozó így nyilatkozott a ma kezdődő verseny előtt: „Nagyon különleges heteken vagyok túl, és örülök, hogy ismét lehetőségem adódott egy kis szünetet beiktatni és újranősülni. Nagyon szerencsésnek érzem magam, de vissza kell térni a dolgos hétköznapokhoz, és meg kell próbálnom visszatérni a játékomhoz is. Ez lesz az első versenyem itt, mivel ezen a pályán még soha nem játszottam, de természetesen csupa jó dolgot hallottam már a versenyről és a pályáról is a többi golfozótól. Ismét egy újabb nagyszerű pályával állunk szemben, és emiatt nem kevés világranglistás pontról beszélhetünk. Ennek eredményeképpen, biztos vagyok benne, hogy ez ismét egy nagyszerű hét lesz.”


Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés