Hole in One és versenybeszámoló

Fabien Beill klubtag ütötte az 5-ös szakaszon! A mumusnak számító, Magyarország leghosszabb par 3-as szakasza – ezennel legyőzve!

Fabien Beill klubtag ütötte az 5-ös szakaszon! A mumusnak számító, Magyarország leghosszabb par 3-as szakasza – ezennel legyőzve!

Az első Sunset verseny szervezésekor a rendezőktől jó döntésnek bizonyult, hogy két csoportra osztották az indulókat.
Már az első fordulóra is 55-en jelentkeztek, ami jó hír, hiszen ez azt jelenti, sokan érdeklődnek a sorozatverseny iránt.

Nem véletlenül, hiszen a negyedik éve futó, nyolc fordulóból álló sorozat fődíja a klub jövő évi teljes tagsága, emellett a második helyezett is tagságot kap, sőt még a 3. is, mindkét kategóriában. A hatodik helyig pedig különböző kedvezmények kerülnek átadásra, persze a tárgyi ajándékokon kívül. A bruttó fődíj, a golfozó alakot ábrázoló bronzszobor és a sötétkék klubzakó a legjobban játszó versenyzőnek jár. Ilyen zakója már két játékosnak van…

Most 55-en jelentkeztek és 52-en el is indultak. Mindössze csak ketten voltak „igazolatlanul” távol. Ők nem is jelezték, hogy nem tudnak jönni.

Az A kategória játékosai a meghirdetettek szerint délelőtt, a B kategória játékosai délután indultak. Az első forduló tapasztalatait figyelembe véve a következőkben a klub ragaszkodni fog, hogy az A kategória jelentkezői csak délelőtt induljanak, hiszen akkor az ebédet követően le tudják zárni eredményhirdetéssel az első fordulót.

A B kategóriában indulók mehetnek délelőtt is, korlátozott létszámban, hiszen az eredményhirdetésükre a délutáni fordulót és vacsorát követően kerül sor.

Volt Longest drive, Nearest to pin verseny, amelyre külön nevezési díjért lehetett benevezni. A nevezési díjból befolyó összeg 50%-a virtuálisan kifizetésre került a kategóriák között (csak az nyerheti meg, aki benevez), a másik felével a junior programot támogatják a befizetők. Ebből eszközöket, oktatási programokat, és kiegészítő oktatást segítő felszereléseket kap a klub junior kontingense. A Hole in One díj, a látványos klímaberendezés leendő gazdája még várat magára.
A legtávolabb Gearoid O’ Sullivan, valamint Szótér Szabolcs ütötte a labdát, és most a Nearest to pin verseny nyereményalapja is őket gazdagította.

Az A kategóriában Gearoid O’ Sullivan nyerte a kört magabiztos 39-es játékkal. Őt követte Hideg Dani Hcp javító játékkal, míg a harmadik helyre Bacsó Krisztián lépett fel, aki a Nearest to pin versenyt is megnyerte volna, ha nevezett volna rá…A továbbiakban is szoros verseny alakult ki holtversenyben a 4., 5. helyen Magyar Józsi és Francz Maier között, míg Magyar Tibi 6. lett.

A B kategóriában, újra Ágoston Mihály léphetett fel a dobogó legfelső fokára, szorosan mögötte Csesznek Olivér és Nagy Enikő. Éppen lecsúszott a dobogóról Veress Gábor, aki eredményével immáron belépett a 20-asok klubjába, majd Bara Miklós és Klézli Ferenc lett a sorrend a 6. helyig.

 

 

A következő fordulóra Május 13.-án kerül majd sor, szintén vasárnap!

A klub szomorúan konstatálta, hogy meglévő range labdáik kevésnek bizonyultak, így a verseny bevételéből most azonnali hatállyal új range labdákat vesznek.

A St.Lőrinc a továbbiakban nagyon szigorúan veszi a range labdák szabályos felhasználását, és büntetni is fogja azokat, akik a range-n kívül használják őket, beleértve a par 3-as pályákon chipping, putting greenen való játékot, a „nagy” pályán való játékról nem is beszélve. Hamarosan egy Marshall is munkába fog állni a pályán, aki ellenőrizni fogja a megfelelő tempójú, szabályos haladást, és a pitch markok kijavítását is.


Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés