Dupla ranglistaverseny

A május elsejei hosszúhétvégén két ranglista versenyt is rendeznek egymás után a balatonudvari Royal Balaton Golf & Yacht Club pályáján. A klub extra szolgáltatásokkal várja a vendégeket.

A május elsejei hosszúhétvégén két ranglista versenyt is rendeznek egymás után a balatonudvari Royal Balaton Golf & Yacht Club pályáján. A klub extra szolgáltatásokkal várja a vendégeket.

Április 29-én, vasárnap a Highland Open Championship idei versenyét rendezik Balatonudvariban. A versenyen külön fogják díjazni az „open” kategóriákat és a „klubtag” kategóriákat is. A fődíjak egy egészhétvégés Jaguar, és egy Land Rover tesztvezetés lesz. És van még egy jó hírünk: minden, a Highland Open-en induló Highland klubtag meglepetés ajándékcsomagot kap.

A versenyre a Highland külön autóbuszjáratot is szervezett. Ezzel is megkönnyítve a játékosok lejutását a Balaton mellett fekvő pályára. A busz menetrendje itt olvasható:

http://highlandgolf.hu/aktualitas/472.KULON_BUSZJARAT_A_JAGUAR_OPEN_CHAMPIONSHIP_RE

A busz egyébként egész hétvégén közlekedik, hiszen 30-án, hétfőn kezdődik a Royal Balaton saját rendezésű versenye, a Balaton Kupa. Sarlós Péter elmondta, a játékosoknak, és családjaiknak nem csak a versenyen nyújtott szolgáltatásokkal akarnak kedveskedni, de a versenyre való felkészülésben is szívesen segítenének mindenkinek. Így a két versenyt megelőző két napon, pénteken, és szombaton minden résztvevőnek 50 százalékot engednek a greenfee-ből. Sarlós Péter a balatonfüredi Anna Grand Hotel 2 éjszakás csomagját is ajánlotta, hiszen azon a hétvégén ez sokkal olcsóbban lesz elérhető.

A Royal Balaton tehát mindent megtesz a versenyeken indulók kényelméért.

A két verseny kiírásáról bővebben itt olvashatnak: http://www.balatongolf.hu/meghivok/2012/bgk/bgki.html

A Hungarian Golf csapata pedig természetesen be fog számolni mindkét ranglistaverseny eredményéről.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés