Tatán zajlik az élet

Bábos Rékával, a tatai Old Lake Golf Club ügyvezető igazgatójával beszélgettünk a Novotel Kupa sikeréről és a klub háza táján történt pozitív változásokról.

Bábos Rékával, a tatai Old Lake golf club ügyvezető igazgatójával beszélgettünk a Novotel Kupa sikeréről és a klub háza táján történt pozitív változásokról.

A nagy múltú évnyitó Húsvét-Kupa után, a hétvégén ismét versenyt rendeztek a tatai pályán.
Az Old Lake Golf Club gyepén nagy küzdelem zajlott, hiszen majdnem 90 versenyző gyűlt össze, hogy megmérkőzzenek egymással a Novotel-Kupán.

A neves szponzor nem tagadta meg jó hírét, hiszen az amatőr státusz szabályait betartva ajándékkal lepte meg a legjobb játékosokat. A győztesek jutalmai európai nagyvárosokba szóló 2 éjszakás voucherek voltak. Az időjárás szélcsendesnek éppen nem volt mondható, viszont kellemes, 15 fokos hőmérséklet várta a résztvevőket. A future csapat kiválóságán kívül több Greenmaster csapattag is elindult a versenyen.
A bruttó nyertes az ifjú titán, Simmes Alexander lett, a fiatal generáció a Novotel Kupán megmutatta, hogy érdemes lesz rájuk odafigyelni a jövőben is. Az eredmények kihirdetésekor gyönyörű kupák és értékes nyeremények kerültek kiosztásra, így mindenki elégedetten távozott a tatai pályáról.

Az Old Lake Golf Clubnál egyébként javában zajlik az élet, a hotel már megnyitotta kapuit, a fitness terem és a bowlingpálya pedig a héten kész lesz a vendégek fogadására, csakúgy, mint a kalandpark. Egyre inkább úgy tűnik tehát, hogy rendeződnek a viszonyok, hamarosan a komplexum körüli füvesítés is kész lesz, júniusra pedig egy gyönyörűen felújított, minden igényt kielégítő klub várja majd a vendégsereget. Az Old Lake Golf Club következő nagy versenye a Hödlmayr Kupa lesz, ami május 12-én kerül megrendezésre. Addig csak a férfinapok és egy szenior verseny lesz várható. A cél pedig változatlan: a már amúgy is magas színvonal további emelése.

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés