Maestro triplázott

Talán a rendszeres olvasóink emlékeznek még Szigeti spanyol Hole in One-jára. Már akkor is nagy meglepetés volt a történet, hiszen az edzőnek az volt élete második Hole in One-ja. De a harmadikra sem kellett sokat várni.

Talán a rendszeres olvasóink emlékeznek még Szigeti Csaba, vezetőedző spanyol Hole in One-jára. Már akkor is nagy meglepetés volt a történet, hiszen az edzőnek az volt élete második Hole in One-ja. De a harmadikra sem kellett sokat várni.

A tegnapi napon az edző ellátogatott Máriavölgybe a szokásos, már hagyománynak mondható hétfői túrájára, amit az időjárás miatt ezúttal Ausztria helyett a Pannoniánál ejtett meg.

És nem is akármilyen játszótársakra lelt Csabi. Az edző flighttársai Zilahy Csaba, a Szingapúrt is megjárt játékos és Turkovics Ilona, a tiszteletbeli szusikirálynő volt. Utóbbira szinte már megkérdőjelezhetetlenül ráaggatható a „boszorkány” jelző, hiszen emlékezzünk: Spanyolországban nem csak Szigeti, de Gratzl Ferenc együtéses bravúrjánál is jelen volt.

A reggeli indulás ugyanolyan volt, mint mindig. A három barát találkozott a megbeszélt helyen, kitalálták hová menjenek, majd elindultak. Útjuk ezúttal ugye Máriavölgybe vezetett. Egy kávé, egy tea után, esőkabátokba, és meleg ruhákba belebújva a három barát nekivágott a 18 szakasznak. Repkedtek a birdie-k, egy-két bogey is becsúszott, majd Szigetiék egyszer csak a 8-as szakaszon találták magukat. Csabi felállt az arany elütőre, megnyújtózkodott, majd két próba swing után 152 méterről eleresztett egy ütést. Egy draw ütést. A Provi fekete 1-es labda pedig csak szállt, szállt majd leszállt a félszigeten fekvő 8-as greenre, és szépen becsorgott a lyukba.

Zilahy eszmélt elsőnek. Másodszorra pedig Turkovics perdült táncra, ugyanúgy mint Spanyolországban, talán kicsit most a hideg miatt is. Szigeti alig hitt a szemének. Ettől kezdve a játék csak a Hole in One-ról szólt. Csabi többször is elmesélte barátainak három Hole in One-jának történeteit, de társai mindig figyelmeztették őt, a harmadik éppen csak most volt. A baráti flight végül a hideg ellenére is befejezte a 18 lyukat.

Szigeti még elmondta, a Pannonia mindig híres volt a minőségéről, ezért is választották ezt a klubot. Jó döntésnek bizonyult. A Pro nem tagadta meg önmagát, dicsérte játékostársait is. Ilona sokat fejlődött, mind táncban, mind golfban. Míg Zilahy betegen sem játszott rosszul. Az edző egyébként +5-ön végzett, és Hole in One-jának megünneplésére pedig még egy finom vacsorára is meghívta barátait.

Gratulálunk maestro!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés