A hűséges típus

Rózsavölgyi János még szezon eleji formában van, de ahogy mondta, a férfinapokra összeszedi magát. Ugyanakkor mi nem is emiatt hívtuk, hanem hogy természetesen mondjon egy pár szót az idén 13 éves Húsvét Kupáról, és idei céljairól.

Rózsavölgyi János még szezon eleji formában van, de ahogy mondta, a férfinapokra összeszedi magát. Ugyanakkor mi nem is emiatt hívtuk, hanem hogy természetesen mondjon egy pár szót az idén 13 éves Húsvét Kupáról, és idei céljairól.

„Nem is tudom pontosan hányadik alkalom lesz az idén, de azt tudom, hogy már túljelentkezés van.” – kezdte a Rózsavölgyi János, aki a kezdetek óta főszponzora a Húsvét Kupának, és aki az előző években Hollós Tivadarral is együtt dolgozott a verseny szervezésekor. „13 vagy 14 éve kezdtük. Ha megnézzük, Magyarországon ez a legrégebbi szponzorált verseny. Nincs még egy ilyen, ami ugyanazon név alatt ilyen régóta futna. 10 évvel ezelőtt egy pár alkalommal még ranglista verseny is volt. 2010 óta pedig, miután Tivadar eltávozott közülünk, a férfi B kategória győztese minden évben hazaviheti a Hollós Tivadar vándorkupát is. Idén is ezzel fogunk emlékezni egykori játékostársunkra, barátunkra.”

De mi a titka a verseny hosszú diadalmenetének? – faggattuk Jánost.  „Az emberek tudják, hogy itt jó kaját kapnak. Elvégre húsvét van. Persze sokat számított, hogy régebben tényleg ez volt a szezon első versenye, és a golfozók ki voltak éhezve. Az elmúlt 13 évben, körülbelül nyolcszor, kilencszer a Húsvét Kupa nyitotta a szezont. Ma már vannak korábbi versenyek is, de a hagyomány miatt szerintem még mindig ez a kupa jelenti az idény kezdetét. Ezt mutatja az is, hogy az elmúlt években, ha nem is volt mindig szükség várólistára, sose esett 100 alá a résztvevők száma. Ehhez még hozzájárul az is, hogy harmonikusan tudunk együtt működni a Rékáékkal is.” – válaszolt János, majd még hozzátette: „Pár hete voltam pályabejáráson, amikor is 9 szakaszt játszottam náluk. Megint nagyon jó a pálya állapota, úgyhogy a környezeten idén sem fog múlni.”

Rózsavölgyi János amúgy is végtelenül lojális a tatai pályához. „Idén is maradtam tag náluk. Én ilyen hűséges típus vagyok, és egyébként is mindig meg vagyok elégedve mindennel.” – mondta a főszponzor, aki nem csak székhelyet nem váltott, de az idei elvárásait is a szerénység szó jellemzi. „A 16-os hendikepemet akarom megtartani. Ha minden versenyen meg tudnám játszani, az csodálatos lenne. Nem akarok szingli lenni.” – mert ahogy korábban is mondta, ő ilyen hűséges típus.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés