Új legény a gáton

A márciusból áprilisba váltó hétvégén nemcsak versenyt, de közgyűlést is tartottak Bükfürdőn, a Greenfield Golf Club pályáján. A közgyűlésen a klub tagjai Fehér Tibor távozó elnök utódát is megválasztották. Az új elnök: Szövérfi János.

A márciusból áprilisba váltó hétvégén nemcsak versenyt, de közgyűlést is tartottak Bükfürdőn, a Greenfield Golf Club pályáján. A közgyűlésen a klub tagjai Fehér Tibor távozó elnök utódát is megválasztották. Az új elnök: Szövérfi János.

A Hungarian Golf Magazin elsők között beszélgethetett el a frissen megválasztott elnök úrral. Szövérfi János 8 évvel ezelőtt vásárolt ingatlant a villaparkban. Akkor ismerkedett meg a golffal is. Bükfürdőn ez az 5. éve klubtagként. Az elmúlt években, versenyidőszakban már heti 3-4 napot kint volt a pályán. Egyébiránt műszaki főiskolát végzett, és feleségével évek óta egy nemzetközi fuvarozó céget visznek.

Fehér Tibornak lejárt a mandátuma, úgy döntött nem folytatja tovább. Engem pedig a tagok bíztattak, hogy vállaljam el a feladatot.” – mondta a frissen választott elnök, miután a közgyűlésen született egyhangú döntés értelmében ő foglalhatta el a rangos pozíciót.

Egyelőre csak a hegyet látom, amit meg kéne mászni. Tudom, hogy nagyon sok feladat fog most rám hárulni egy csapásra, de az elnökségi tagok mind a támogatásukról biztosítottak, és mindent meg fogok tenni, hogy maximálisan eleget tegyek a kötelességeimnek.” – nyilatkozta Szövérfi úr.

 

 

Lássuk mik a tervei idén: „A klubéleten akarok javítani. Hallottam, hogy régen mekkora forgalom volt a klubházban. Ezt akarom visszahozni. Úgy érzem a tagok felől az utóbbi időben megrendült a bizalom, így többen nem újították meg a tagságukat idénre. A régieket akarjuk visszahozni, hogy ne tűnjön el az élet a versenyek után sem. Főleg most lesz foci EB, meg olimpia is, jó lenne aktivizálnunk a klubhelységet azokra az eseményekre is. Egyébként is hobbim a futball. Szoktam külföldi meccsekre is járni, és nemrég ahogy egy meccs előtti edzésen láttam a világsztárokat 50 méteres passzokat gyakorolni, eszembe jutott a footgolf. Azon gondolkodom, lehet azt is meghonosítjuk majd Bükfürdőn. – fejtette ki terveit Szövérfi, aki még egy titkos vágyát is megosztotta velünk. „Nagyon szeretném megszervezni, hogy egy igazi európai szinten is ismert külföldi játékos eljöjjön hozzánk. Az ilyen dolog, nem csak a mi klubunknak, az egész ország golfsportjának jót tenne.”

 

Céljai megvalósításához, Szövérfi János a régi team mellett tette le voksát. „Papp Erzsiék csapatával teljes mértékben meg vagyok elégedve. Az elmúlt években sokat tettek a klubért, most is számítok rájuk.” – fejezte be a bükfürdői ovális irodát most már magáénak tudó Szövérfi János, akinek ezúton kívánunk mi is sok sikert!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés