Kéz a kézben

Révész Tamás és Szumega Péter a napokban írta alá azt a dokumentumot, mely alapján a Golftanya és a Forest Hills Golf & Country Club között egy szoros partneri együttműködés kerül kialakításra.

Révész Tamás és Szumega Péter a napokban írta alá azt a dokumentumot, mely alapján a Golftanya és a Forest Hills Golf & Country Club között egy szoros partneri együttműködés kerül kialakításra.

Miért volt szükség a megállapodásra?

Úgy vélem, hogy mindkét klubnak olyan potenciális erősségei vannak, mely kiaknázása egy kölcsönös együttműködés keretei között tovább tudja erősíteni mind a Golftanyát, mind a Forest Hillst” – nyilatkozta Révész. „A Golftanya idei évi fejlesztéseinek köszönhetően arra számítunk, hogy számos golfozó fog ellátogatni hozzánk az év során gyakorolni, és így a Forest Hills-zel kötött együttműködés keretében közelebb tudjuk vinni őket a Szarvaskúti pályához” – egészítette ki Szumega Péter, a Golftanya új igazgatója.

Mitől stratégiai a megállapodás?

Egyrészről olyan együttműködést kötöttünk egymással, amit egyikünk sem fog megkötni másik klubbal, azaz kizárólagos partnerei leszünk egymásnak, másrészről az alapvető működésünket érintő kérdésekben határoztunk el közös munkát, így mindenképpen meghatározónak mondható a megállapodás” – mondta Révész.

Lássunk a részleteket, miben állapodtatok meg?

Közös junior programot fogunk indítani, mely keretében a gyermekek képzését és pályajátékukat egységes rendszerben fogjuk szervezni, oktatóink is közösen fognak dolgozni ezen a területen.”  - említi példaként Szumega.

Kizárólag a Golftanya törzsvendégei 18.000 forintos díj mellett hendikep vezetést kapnak Forest Hillstől, valamint pályajáték esetén automatikusan és térítésmentesen biztosítjuk az elektromos autót.” – folytatja Révész.

Közös golfversenyeket szervezünk Szarvaskúton és a Hajógyári Szigeten kedvezményes nevezési díjakkal, értékes ajándékokkal, továbbá a Forest Hills tagjai a Golftanya 20-as range kártyájának díjából is 10% kedvezményben részesülnek.” – egészítik ki a felsorolást a klubigazgatók.

A közös együttműködést keresztpromóciókkal fogjuk erősíteni, így a Golftanya is megjelenik a Forest Hills kiadványaiban, illetve fordítva is hasonlóképpen járunk el” – zárják az interjút a klubok vezetői.

Sok sikert!

A részletek mindkét klub hivatalos honlapján (www.foresthills.hu vagy www.golftanya.hu) megtalálhatóak, és természetesen a Hungarian Golf is figyelemmel fogja kísérni az együttműködést.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés