Jelen és jövő

Azzal a kéréssel kerestük fel a nemrég alakult Green Masters Golf Clubot, hogy meséljenek nekünk céljaikról és arról, hol is állnak jelenleg. Kiss Ferenc, elnökségi tag készséggel válaszolt nekünk.

Azzal a kéréssel kerestük fel a nemrég alakult Green Masters Golf Clubot, hogy meséljenek nekünk céljaikról és arról, hol is állnak jelenleg. Kiss Ferenc, elnökségi tag készséggel válaszolt nekünk.

Mint ahogy azt korábban is kommunikáltuk, azzal a céllal hoztuk létre a Fiatal Magyar Golfozók Érdekvédelmi Egyesületét, hogy találjunk egy olyan szervezeti formát, amely keretein belül megfelelő anyagi és szakmai hátteret tudjunk biztosítani a golfot szerető és azt sportként űző fiatalok számára. Ezért Egyesületünk februárban megalakította a Budapest Green Masters Golf Clubot, amelyet azóta már a Golfszövetség is felvett a tagjai sorába. A háttér alatt a megfelelő minőségű és mennyiségű range használatot, labda mennyiséget, pályajáték lehetőséget, valamint a versenyeztetéshez szükséges dolgokat (Pld.: pályastratégia, egyenruhák, nevezési díj, utaztatás itthon, külföldön, stb.…) értjük, de nagyon fontosnak tartjuk a szakmai háttér biztosítását is. (Pld.: szakmai igazgató, táplálkozási és mentális tanácsadó személyében és téli, nyári edzőtáborozás, stb.…).

Létezésünk rövid ideje ellenére már most rendelkezünk támogatókkal, akiknek köszönettel tartozunk és persze azoknak a kluboknak, pályáknak, ranget üzemeltető vállalkozóknak is, akik fontosnak tartják a jelen és a jövő juniorjainak segítését és már ebben az évben is lehetőséget adnak a juniorjainknak a kedvezményes játékra, gyakorlásra. Partnereink, az Old Lake Golf Club, a Budai Golf Club és most már a Golftanya is.

Ami szerintem, az igazán legjobb ebben a klubban, hogy bárki számára nyitott, aki 21 év alatti és elfogadja a céljainkat! Itt, mi nem egyéni szponzorációt adunk a gyerekeknek, hanem egységbe foglaljuk a lehetőségeket, és azokat osztjuk meg a 21 év alattiakkal (lásd: fix kedvezményes greenfee ár, kedvezményes zsetonkártyákkal, ruházat, oktatás…), azokkal akik rövidebb-hosszabb ideig, felületesebb-mélyebb tudással, amatőr vagy profi verseny golfot szeretnének elsajátítani, űzni.”- mondta el Kiss Ferenc, a Klub elnökségének egyik tagja

Az érdeklődők további részleteket, információkat, a Budapest Green Masters Golf Club facebook oldalán találhatnak, kérhetnek.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés