Golfnapok a MOM Parkban

Interaktív golfnapok várják a családokat március 23-25-ig, péntektől vasárnapig a bevásárlóközpontban.

 

Interaktív golfnapok várják a családokat március 23-25-ig, péntektől vasárnapig a bevásárlóközpontban.

A Magyar Golf Szövetséggel közös programon kicsik és nagyok, profik és kezdők egyaránt találnak számukra érdekes programokat. 

A hétvége során lehetőség nyílik kipróbálni a gyerekek számára kialakított speciális eszközöket (SNAG), az időjárás függvényében lesz szabadtéri golf, szimulátor, játékok és nyeremények is. A programokon a részvétel ingyenes!

Kipróbálható programok:

SNAG: "Starting New At Golf" - Indul az iskolagolf program!
Az iskolásoknak kifejlesztett oktatási program segítségével játékos keretek között sajátíthatják el a legkisebbek a golf alapjait.

PUTTING GREEN
A golfjáték utolsó ütése a putt, amikor a labdát a lyukba gurítjuk. Az érdeklődők oktató segítsége mellett megtanulhatják, hogyan üssék meg a labdát úgy, hogy az, akár több méteres távolságból is pontosan a célba érjen.

CHIP TECHNIKA
Gyakorlási lehetőség rövid játék keretében: kicsi, de pontos ütés, éppen a hálóba.

SZIMULÁTOR
A háromoldalú szimulátor különböző nehézségű pályáival izgalmas élményt kínál mind a kezdők, mind a profi sportolók számára.

FOTÓ INSTALLÁCIÓ
Címlapfotózás a helyszínen: az elkészült képet a Hungarian Golf magazin fiktív címlapjaként nyomtatjuk ki, így bárkiből lehet címlapsztár. A kép hitelességéhez golfeszközöket biztosítunk (ütő, kesztyű). Az elkészült képeket a „modellek” ingyenesen megkaphatják rögtön a helyszínen.

A programok időpontjai:

péntek:     12.00-19.00
szombat:   11.00-19.00

vasárnap:  11.00-16.00



banner ugynoksegi v2 260px

Keresés