Lehoczky Gábor meghívója

Az első versenyünkre a következő hétvégén, március 25-én kerül sor. A téli pihenő után, ezzel a versennyel kezdjük meg az idei versenyszezonunkat.

Az első versenyünkre a következő hétvégén, március 25-én kerül sor. A téli pihenő után, ezzel a versennyel kezdjük meg az idei versenyszezonunkat.

Jó alkalom arra, hogy mindenki felmérje szezon eleji formáját.

A szezonnyitó versenyt a Gourmet & Borakadémia támogatja, amely a világ elsőszámú WSET borértő képzését tartja Magyarországon. Akik tavaly már részt vettek a Borakadémia versenyén azok tudják, hogy most sem marad el az íncsiklandozó sajtkóstoló, a kávé különlegességek a hozzávaló különleges sütikkel és persze a borkóstoló a profitól!
Természetesen a cég profiljához tartozó pálinka kóstolóra is sor kerül majd. Egy igazi gourmet vasárnapnak nézünk elébe, amelyhez a mindig ízletes, versenyt követő ebéd is hozzátartozik.

A versenyre vasárnap délelőtt kerül sor és a Magyar Golfszövetség, valamint a R&A szabályai szerint kerül megrendezésre.

A verseny időpontja
: 2012.03.25. 10.00

Formája: shot gun 3-as 4-es flightokban, az összes elütőről, egyszerre.

Értékelés: VA 0-26.0-ig stroke-hcp, VB 26.1-45.0-ig stableford rendszerben.

Hcp módosító verseny, mindkét kategóriában az Eagle rendszerben vezetve!
Eredményhirdetés, díjátadás: a versenyt követő 1 órán belül.
Díjak: kupák, „tárgyi” nyeremények a kategóriák helyezettjeinek.

Nevezési díj: az SLGC klub tagjainak: 4.900 Ft, más klubok tagjainak: 7.900 Ft

Nevezési határidő: 2012.03.24.18.00

A pályánkon jelentős mértékű tavaszi munkálatok folynak, a fűmennyiség megnövelése érdekében, nagyon sok helyen a felülvetéssel összefüggő javítás alatti területet találni. (kék)
Több mázsa fűmag került elvetésre. Ezeken a helyeken drop zónákat jelöltünk ki. Kérjük, figyeljenek a kijelölésekre. Ezen munkálatok eredményeképpen, hamarosan még több zöld felületet varázsolunk a pályára. Szíves megértésüket köszönjük.

 

Várjuk a szezonnyitó versenyünkön!

Jelentkezés: a klub elérhetőségein: 06302992516, 951-3152


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés