Ismét villant az olasz

Az ifjú olasz tegnap olyannyira belemelegedett a játékba, hogy rögtön az első napon elcsípte a klubrekordot, ami rendkívül biztató kezdet egy olyan golfozónak, aki majd szeretne ott lenni a Mastersen.

Az ifjú olasz tegnap olyannyira belemelegedett a játékba, hogy rögtön az első napon elcsípte a klubrekordot, ami rendkívül biztató kezdet egy olyan golfozónak, aki majd szeretne ott lenni a Mastersen.

 

Tegnap tehát elstartolt az Open de Andalucía Costa del Sol torna, amelynek első versenynapján kiváló teljesítmények születtek. Mind közül kiemelkedik Matteo Manassero debütálása, ugyanis az olasz titán csütörtökön 64-et játszott, amivel beérte az érvényben lévő klubrekordot, nem beszélve arról, hogy ez az eredmény nem kis lökést adhat a játékosnak az elkövetkezendő napokat tekintve. Az itáliai golfozó összesen 9 birdie-t ütött be, és mindösszesen csak egyetlen bogey csúszott be a 7-es szakaszon. Így tehát, jelenleg ő vezeti a tabellát kiváló -8-as eredményével, három ütéssel megelőzve az őt üldöző kisebb csoportot.

 

Manassero így nyilatkozott az első nap után: „Most játszom először itt az Alohán. Ez a pálya valóban fekszik nekem, mivel nem hosszú, és nem kell 300 yard-os ütéseket produkálnom ahhoz, hogy egy par 5-ös szakaszon sikerem legyen. Pontos ütésekre és egy jó stratégiára van szükség, és én nagyon élvezem az ilyen típusú pályán való játékot. Nagyjából mindent jól csináltam tegnap, kivéve egyetlen ütést.”

A tabellán -5-ös eredménnyel menetel Manassero mögött többek között a hazaiak nagy kedvence, Eduardo De La Riva, a dél-afrikai Hennie Otto, Anthony Wall, Lloyd Kennedy és a svéd Niclas Fasth. Pablo Larrazabal mellett -4-nél tart jelenleg még a nagy visszatérő Mike Weir is. A kanadai tegnap az első 9-en beütött két birdie-t egymás után, majd rögtön két bogey-t egymás után, de a fordulót követően már minden rendben ment, és itt már négy birdie-vel tudta feltornázni magát a tabellán. Kíváncsian várjuk a mai nap eredményeit.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés