A klubmenedzser beszámol

Lehoczky Gábor, a Szent Lőrinc Golfklub menedzsere mesél pályájuk idő előtti megnyitásáról, és az újdonságokról:

Lehoczky Gábor, a Szent Lőrinc Golfklub menedzsere mesél pályájuk idő előtti megnyitásáról, és az újdonságokról:

Szerencsére az időjárás lehetővé tette, így klubtagjaink és a golfozók örömére egy héttel hamarabb megnyitottunk.

El is özönlötték a pályát a szabadtéri golfra éhes játékosaink. A most elkövetkező hosszú hétvégén már teljes felkészültséggel tudjuk fogadni a golfozókat és az érdeklődőket is. Szponzorainknak és az egyre növekvő számú klubtagjainknak köszönhetően, idén is több fejlesztés lesz látható a pályánkon.

Teljes erővel folynak a tavaszi munkák, mától már az öntöző rendszer is elindul. Kell is, hiszen a tavaszi indító műtrágyák már kint vannak és várják a vizet. Ha ilyen marad az időjárás, még egy-két hét, és újra bezöldülnek a most még igencsak barna golfpályák is.

Megnyílt golf shoppunk is a klubházban. Első akciónk: Greg Norman Collection 50% kedvezménnyel! Pólók, pulóverek, nadrágok, szélpulóverek, vízálló termékek már 6.000 Ft-tól, sőt minden 10.000 Ft feletti vásárláshoz egy golfkesztyűt is adunk ajándékba!

Régi új ismerős fogadja a vásárlóinkat: Beri, aki sokaknak a Váci utcai üzletünkből lehet majd ismerős. Az ő hozzáértésére biztosan számíthatunk.

Első és egyben újdonságnak is számító versenyünk időpontja: Március 31. szombat.

A verseny formája stroke plusz hcp! Mit is jelent ez a valójában? Elindulnak a játékosok az egyes pályáról, mindenkinek a meglévő hcp+a pálya ütésszáma van. Mindenki kap egy zászlót, és amíg el nem fogy az így kialakult stroke-ja addig játssza a szakaszokat.

Akinek kifogyott a kerete, az letűzi a zászlóját és lemegy a pályáról! Az nyer, aki a legmesszebb jut! Egyenlőség esetén a rájátszás szabályai érvényesülnek.
A verseny fődíja egy tál zserbó sütemény – „szakácsunk” Mészáros Zsolt jóvoltából.

A versennyel egy időben egy rögtönzött szabályfórumot is tartunk, hiszen állandó résztvevőnk, Likavcsán Ferenc nemzetközi golfbíró klubtagunk is rendelkezésre áll bármilyen szabálykérdés megválaszolásában, akár egyből a helyszínen.

Természetesen rögtön ez után a verseny után indul a Sunset Golf Tour 04, amely idén már a negyedik évadját kezdi meg. Idén is nyolc fordulóból fog állni. Már folynak az előkészületek a Budapest Bajnokság nyári fordulójára, és lesz még idén sok-sok új versenyünk. Lesz 18 lyukas verseny, a Match Play bajnokságot is elindítjuk és idén a St. Lőrinc klubnak lesz saját ranglista versenye is.

Nem marad el a 3. éve megrendezendő Pest-Buda bajnokság sem és hamarosan indul a
Kids Golf Tour 02 is, amelynek a nyári fordulói során ellátogatunk az ország különböző pályáira is. Autós támogatónk jóvoltából, gáláns felajánlásokkal egy 4 fordulós sorozat is el fog indulni.

Lesz minden hónapban, szerdánként, női nap a Lőrincen az MGNE szervezésében, ahol elsősorban oktatást, pályajátékot és sok más érdekes programot találunk ki a hölgyeknek!

Híreinkről folyamatosan beszámolunk az oldalunkon és a közösségi portálokon egyaránt.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés