Laczkó nem unatkozik

Laczkó Zoltán mostanában nem unatkozik, hiszen a Pannonia Golf & Country Club, és a Highland Golf Club pályáját is ő gondozza, a zirci Forest Hills klubnál pedig tanácsadóként segédkezik.

Laczkó Zoltán mostanában nem unatkozik, hiszen a Pannonia Golf & Country Club, és a Highland Golf Club pályáját is ő gondozza, a zirci Forest Hills klubnál pedig tanácsadóként segédkezik. Elmondása szerint a Pannonia kitűnő állapotban van, a gyepre nem lehet panasz. A greenek lelyukasztása, a levegőztetés kész, néhány extra munka van már csak hátra, és versenyre kész állapotba kerül a pálya. Ezt az alapos munkát ráadásul kevesebb pénzből, gazdaságosabban tudták elvégezni. Tíz helyett csak kilenc ember dolgozott a pályán, de a fejlett technológia bevetésével ezt kompenzálni tudták (új gépek). A Pannonia tehát egyre költséghatékonyabban működik, míg a színvonal változatlan maradt.

A Highland szintén jó állapotban van, a bunkerekbe új homok került, jövő héten a green lyukasztásinak munkálataira is sor kerül. A tavalyi szezonhoz hasonlóan most is szűkebb büdzséből dolgoztak, de a minőségből idén sem adtak lejjebb.

A zirci pályán Laczkó Zoltán tanácsadóként segíti a szakmai munka kidolgozását, a greenkeeperi feladatokat Gorovi-Zab Zoltán látja el. Laczkó szerint Zircen olyan jó a helyzet, hogy április közepén már akár lehetne is játszani, de május végére, június elejére tervezik a nyitást, hogy magas minőséget tudjanak biztosítani a vendégeknek. Akik egyébként ősszel jártak a pályán, idén nem is hittek a szemüknek az óriási változás láttán.

Laczkónak mostanában kevés ideje maradt a játékra, a szakmai munka mellett egyéves kislányára koncentrált, de azt mondta, ha ideje engedi, akkor a zirci pályát azért mindenképen leteszteli majd.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés