Első Magyar Snapszer Bajnokság

A Magyar Snapszer Szövetség vidám társasága nevében ajánljuk minden golfozó figyelmébe az I. Nemzeti Snapszer Bajnokságot.

A Magyar Snapszer Szövetség vidám társasága nevében ajánljuk minden golfozó figyelmébe az I. Nemzeti Snapszer Bajnokságot.

Megszállott zsugások és baráti köreik indítják most útjára a kártyajáték első országos rendezvénysorozatát, remélve, hogy sokak számára tudják majd biztosítani a játék izgalmát, és önfeledt örömét.

Az I. Nemzeti Snapszer Bajnokság március 16-án veszi kezdetét, az első megyei selejtezőt Szombathelyen rendezik az Aréna Savariában.

Több mint fél éven keresztül zajlanak majd a selejtező versenyek: minden megyeszékhelyen, a fővárosban, de rendeznek majd kupákat a Felvidéken, Burgenlandban, Erdélyben, a Balatonon és számos fesztiválon, sőt egyetemi klubban is. A selejtező versenyek nyerteseinek részvételével 2012. október 20-án, Budapesten, a Petőfi Csarnokban kerül megrendezésre az országos döntő, a NEMZET SNAPSZER BAJNOKA büszke címért és a több millió forint összértékű fődíjért.

További információ:

www.snapszer.hu

www.facebook.com/snapszerszovetseg

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés