De Tanár úr kérem, ma verhetetlen volt!

Télelűző, Indoor szezonzáró versenyünk véget ért a Sárkány Center Indoor Golf klubjában. Reméljük sikerült elűznünk a telet, most már végérvényesen.

Télelűző, Indoor szezonzáró versenyünk véget ért a Sárkány Center Indoor Golf klubjában. Reméljük sikerült elűznünk a telet, most már végérvényesen.

A 18 induló két kategóriában küzdött meg a csodálatos, de rendkívül nehéz pályával. Az Aviara Golf Resort beváltotta a hozzáfűzött reményeket. Nehéz, technikás pálya volt. Természetesen most is születtek kimagasló eredmények, meglepetések mindkét kategóriában.

A longest drive versenyt Hideg Danitól most sem lehetett elvenni, most is ő nyert impozáns 257 m-es ütésével.
 
A Nearest to pin versenyben a Hideg család feje jeleskedett, 1,8 m-re közelítette meg kezdő ütésével a zászlót, így még csak gurítania sem kellett ezúttal a birdie-ért. 

A B kategóriában Orosz Judit végig csodálatosan magabiztos játékkal, "mindössze" 61 stbl pontot gyűjtött úgy, hogy a 14. szakaszon még +5-ben állt. Mondhatni rosszul ment neki az utolsó négy szakasz…
Nagyon reméljük, hogy a nyári szezonban a hivatalos Hcp-jét is hasonlóan gyorsan fogyasztja majd le.
Kétséget kizáróan Orosz Judit volt a téli indoor sorozat abszolút Hcp győztese, aki 45-ös Hcp-ről mostanra 27,0-re javított.

 

 

A B kategória versenyzői közül Bodor Tibor „Tanár úr” remekelt és ezzel meg is nyerte a versenyt, szorosan a nyomában a hasonlóan jó pontszámot elért Somogyi Orsival, aki most második lett, míg a versengésbe visszatérő Szótér Szabolcs harmadikként végzett.

Az A kategóriában - a korábban B kategóriában induló, de a folyamatosan jó eredményeivel felkerülő - Mészáros Zsolt nyerte meg a versenyt a második Kiss Ferenccel egyenlő eredményt elérve, míg az Amerikából visszatérő Magyar József lett a harmadik.

Gratulálunk a nyerteseknek, találkozunk hamarosan a szabadban!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés