Szigeti is elájult

Révész Tamást Budapesten értük el, miközben Szarvaskúton az emberei javában dolgoznak az új pályán. Illetve annyira már nem is, mert szinte már minden kész van, csak a kapuk vannak még zárva. De hamarosan azok is kinyitnak, és mindenki szabadon élvezheti majd Magyarország legújabb pályájának egyediségét.

Révész Tamást Budapesten értük el, miközben Szarvaskúton az emberei javában dolgoznak az új pályán. Illetve annyira már nem is, mert szinte már minden kész van, csak a kapuk vannak még zárva. De hamarosan azok is kinyitnak, és mindenki szabadon élvezheti majd Magyarország legújabb pályájának egyediségét.

„A szálloda és a kiszolgáló egységek már üzemelnek; a wellness, a driving range, a teniszpálya, a borospince, a fürdőtó, a játszótér. Hamarosan a pálya is játszható lesz, amire Laczkó Zoltán és Gurobi-Zab Zoltán szakértelme a garancia.” – kezdte helyzetjelentését Révész Tamás. „A greenek tavasszal már kétévesek lesznek, így minőségük ennek megfelelően jó. Szigeti Csaba nemrég látogatott meg bennünket, megtekintette a golfpálya előkészületeit, amitől teljesen el volt ájulva.” A golfpálya már most egyedülálló Magyarországon. Révész ugyanis elárulta, a pályát egy rendkívül ritka - egy greenhez két elütő és fairway - elv alapján tervezte meg Tom Tanto, ami azt jelenti, hogy egy greent kétszer is meg kell majd játszanunk a játék során, de teljesen más irányokból. „A pálya tehát tee-time menedzsment szempontjából kilenc lyukas, mégis tizennyolc lyukas élménnyel várja majd a játékosokat, mivel másik elütőről, másik irányból ugyanaz a green is teljesen más lesz. Például ha az egyik irányból át kell emelni egy bunkert, az a másik irányból elképzelhető, hogy közel sem kerül játékba.” – ecsetelte a szakaszok kialakításának izgalmasságát Révész. Persze hiba lenne azt gondolni, hogy egy ilyen újítással a Forest Hill már nyeregben érzi magát. A klub semmit sem bíz a véletlenre. „Nagyon megválogatjuk a személyzetet, és komoly szaktudással vértezzük fel őket. Folyamatos tréningekkel, szakmai támogatással segítem kollégáim munkáját. A recepción dolgozó kollégáknak el kell sajátítani mindazon ismereteket, amelyekkel profi kiszolgálást nyújthatnak a golfozóknak, és ebbe beleértem akár a hendikep számolás elvének ismeretét vagy a stableford eredmények számítását. Az éttermünk kiszolgáló személyzetének is tudnia kell, hogy milyen eljárásokkal készülhet a pezsgő, de akár azt is, hogy miként lehet presszókávét főzni, hogy intenzív aromája érvényesüljön. Célunk, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk, és ehhez minden képzést biztosítunk kollégáink számára”

A profizmus tehát egyszerűen tagadhatatlan a Forest Hillsen, ahol már csak a belső munkák vannak hátra, köztük a versenynaptár és a honlap véglegesítése, amelyek már az áprilisi marketingkampány előhírnökeiként fognak szolgálni. „A komoly marketing tevékenységünket áprilisban indítjuk, hogy a kampány a május 26-ai versennyel egybekötött megnyitó előtt legyen a legintenzívebb. Ezen kívül a Magyar Golf Szövetséghez már beadtuk a tagfelvételi kérelmünket, és a junior programhoz is csatlakoztunk már, ami iránt amúgy is nagyon elkötelezett vagyok, és remélem, hogy sikerül majd egy, a korábbi klubjaimhoz hasonló erős bázist kialakítani Szarvaskúton is.” Erre szokták mondani: úgy legyen!



banner ugynoksegi v2 260px

Keresés