Jön a tavasz, jön az új kollekció

... hanem a Golf USA szaküzlet is bővíti repertoárját. Csányi László ügyvezető-tulajdonost kérdeztük, hogy mire számíthatnak a vásárlók a tavasz beköszöntével.

... hanem a Golf USA szaküzlet is bővíti repertoárját. Csányi László ügyvezető-tulajdonost kérdeztük, hogy mire számíthatnak a vásárlók a tavasz beköszöntével.

A téli zimankó keze a Golf USA-ig is elért, ugyanis a hideg miatt néhány hetet késleltetni kellett az új áru megérkeztét, viszont mintadarabok már kerültek a polcokra. Természetesen a kollekció folyamatosan bővül, de a nagy tavaszi megújulás későbbre várható. „Ez úgy működik, hogy az ütőgyártók évente két kollekciót szoktak piacra dobni, így van egy tavaszi-nyári és egy őszi-téli intervallum, amikor a termékek teljesen megújulnak. Ez így zajlik a ruházati cikkeknél is.” Csányi László elmondta, hogy a ruhák látványilag sok változást nem mutatnak, viszont az anyag összetételében technikai alapfejlesztéseket vittek véghez, melynek köszönhetően sokkal kényelmesebbek lettek. „A golfruhák iránti fő elvárás, hogy szellősek legyenek, ezért erre a célra kifejlesztett lélegző anyagokat gyártanak, hogy a játékos minél komfortosabban érezze magát.”

Színesebb, nőiesebb


Természetesen a tavasz eljövetele mindenkire hatással volt, így az Adidas és az Ashworth is színesített termékein. Így a ruházati cikkekre jellemző lesz, hogy a korábbiakhoz képest színvilágban kicsit lendületesebb külsőt kapnak. Érdekesség, hogy a Callaway, az idén állt elő először új kollekcióval, pedig Európa szinten, évek óta nem dobtak piacra változtatásokat. „Bővült a hölgyek számára is a választék, hiszen tisztában vagyunk a női igényekkel, miszerint nem szeretik, ha a megvásárolt ruha „szembejön” velük az utcán, így az idén főleg az egyediségre koncentráltunk.” Csányi hozzátette, hogy meglepő módon a tavalyi év volt az az időszak, amikor a női vásárlók száma megnövekedett, és ez a tendencia szerencsére állandósult.
Valamint két új ütőmárka is színesíti a választék palettáját, méghozzá a Ping és a Cobra adta ki legújabb termékeit, melyek komoly fejlesztéseken mentek keresztül. „A nagysikerű R11-es hófehér faütőn után, a gyártók finomítottak a terméken, így most a korábbinál is jobb ütő kerül a polcokra R11S néven. Továbbá újdonságnak fog számítani a TaylorMade gyártású RB2 rövidítésű ütő is, melyet az amerikai játékosok már használnak.”

Tavaszi őrület


Nem csupán a termékek fejlesztésében tapasztalhatunk változásokat, hanem a Golf USA helyileg is bővült. "A ruhák és a cipők egy új helyiségbe kerültek, mivel kialakítottunk egy előütő hálót, ahol bárki kipróbálhatja a termékeket. Továbbá tavasszal fogjuk megnyitni a Custome fitting nevű termet, ahol a vásárlóknak számítógépes bemérések segítségével, egyénre szabott ütőket ajánlunk. Magyarországon eddig ez egyedülállónak számít. Azok a játékosok, akik korábban testreszabott ütőt szerettek volna, Németországba, vagy Ausztriába voltak kénytelenek elutazni.” Március 5-6-án pedig nem csak a jó idő miatt lesz okunk kimozdulni otthonról, hanem a Crazysale nevezetű napok miatt is, amikor ugyanis szezon eleji kiárusítás indul az üzletben.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés