Duska stabil

Csikós Gábor régi barátjával, Duska Sándorral jó nevű tenerifei golfklubokban edzett, most pedig új tanítványait részesíti kemény edzésben.

Csikós Gábor régi barátjával, Duska Sándorral jó nevű tenerifei golfklubokban edzett, most pedig új tanítványait részesíti kemény edzésben.

Gábor hangulatát az első napokban megpecsételte kislánya betegsége, aki a szeszélyes tenerifei időjárás miatt megfázott, és antibiotikumos kezelésre szorult. Első tanítványát, és egyben régi jó barátját Duska Sándort a legjobb pályákon készítette fel. Jártak a Buena Vistán, és kipróbálták az Abamát is, amely a világ száz legjobb pályája közé tartozik. Minden nap reggel fél tíztől este hétig járták a golfklubokat.  Gábor meglátása szerint különösen a rövidjáték ment jól Duskának, a hosszú ütéseit pedig stabilizálták, úgyhogy retteghetnek az ellenfelek a magyar golfozótól, aki már haza is ért az edzőtáborból.

Csikós természetesen nem unatkozik, hiszen érkezett három új tanítvány, Karvász Dániel, Kádár Bence, és a korábbi profi teniszező Láng Kristóf. Mindhárman keményen edzésben részesültek, kétszer 18 lyukat kellett végigjátszaniuk, ezért ma külön kérték, hogy csak kilencet kelljen. Az életerős fiatalok nem kímélik magukat, és gyalog teszik meg a nagy távolságokat, hegyeken, völgyeken át. Gábor szerint az időjárás kitűnő a játékhoz, hiszen napközben kellemes 20-24 fok van. Kint egyébként sok magyarral is megismerkedtek, volt közöttük masszőr, pincér, és bártulajdonos is. Csikós március végén tér haza családjával, és folytatja a golfozók felkészítését, amiről természetesen a Hungarian Golf és beszámol majd.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
5
6
12
13
15
19
20
21
22
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés