Magyarok Szingapúrban

Csíkos Boglárka hazajött Marbelláról, és hamarosan indul a BMW nemzetközi kupa döntőjére. Spanyolországba nagy volt a társaság, de igazán Szingapúrban futnak össze a szálak.

Csíkos Boglárka hazajött Marbelláról, és hamarosan indul a BMW nemzetközi kupa döntőjére. Spanyolországba nagy volt a társaság, de igazán Szingapúrba futnak össze a szálak.

Csíkos Boglárka egy hetet töltött edzőjével, Tóbiás Zsolttal Spanyolországban, majd egy hetet családjával kötetlenül, ahol szintén zajlott a felkészülés, miután Boglárkának lánya, és férje is nagy mestere a golfütőnek. Közben Szigeti Csaba is a helyszínen volt, aki elsősorban Boglárka lányának, a 17-es hcp-vel rendelkező Lillának az ütéseivel foglalkozott. Miután Lilla 4 napon keresztül minden nap megütötte a 85-86-os eredményt, Szigeti maximálisan elégedett lehetett ifjú tanítványával. Eközben az anyuka Tóbiás Zsolt tanácsait hallgatta alázattal, hogy a nemzetközi döntőn teljesíthesse célját, és megszerezhesse az első helyet. Edzője kicsit visszafogottabban csupán a top 10-et tűzte ki célul a hölgynek, hozzátéve, hogyha Boglárka úgy játszik majd a versenyen, mint most Marbellán, akkor semmi gond nem lesz. Mindeközben a családfő, Csíkos Attila higgadtan 80-at ütött a Rio Realon, aminek lesz még jelentősége.

No de ennyit a spanyol utazásról, nézzük, mennyire készül Boglárka itthon? Röviden: nagyon. Hosszabban: „Mikor megnyertem az itthoni kvalifikációs tornát, elhatároztam, hogy nagyon rákészülök a versenyre. Minden nap edzek. Legtöbbet a Sárkány Centerben voltam a Golfissimonál, edzőm társaságában, emellett főleg speed fitnesszel tartom magam formában.” –mondta a fiatal anyuka, aki éppen csak külön étrendet nem talált ki a felkészüléshez. Hozzáállása az elkövetkezendő nemzetközi megmérettetéshez tulajdonképpen hasonló, mint Zilahy Csabának, aki itthoni győzelme után szintén 5 hónapja nem állt le a golffal. Az egybeesés lehet, hogy nem is véletlen, miután Zilahy és Csíkos, Koós Jánossal kiegészülve csapatban is fog indulni Szingapúrban, így nem árt, ha mindenki egyaránt felkészült lesz a versenyen.

Apropó verseny, Csíkos Boglárkát férje is el fogja kísérni Szingapúrba. Sőt mi az, hogy elkíséri, indulni is fog a vendégek kupáján, ahol a nagy versenyen résztvevő játékosok kísérői, illetve sajtómunkatársak fognak részt venni. Mondjuk, aki a Rio Realon 80-at üt, az egy pár sajtóst már csak le tud győzni. Egy szóval Szingapúrba mindenki ott lesz, aki számít. Előre az érmekért!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés