Nem szeretem a könnyű dolgokat

Pár napon belül megjelenik a Hungarian Golf 2011-es Kincses Kalendáriuma elektronikus formában is. Ebből szeretnénk ízelítőt adni.

Pár napon belül megjelenik a Hungarian Golf 2011-es Kincses Kalendáriuma elektronikus formában is. Ebből szeretnénk ízelítőt adni.

Az Év Golfozói oldalakon még a Highland Golf Club & Academy első számú embereként nyilatkozik büszkén, majd néhány nap múlva robban a bomba. Futótűzként terjedt a hír: Révész Tamás bejelentette, hogy négy év után ismét elérkezett élete következő fordulópontjához, megválik a budapesti golfklubtól, és bár a golfban marad, de új helyen folytatja karrierjét. A legnagyobb közösségi oldal zárt golf csoportjában még egy szavazást is indítottak arról, vajon hol folytatja ezután a szakember. Aztán csak vártunk, vártunk… Míg végül eljött a szerda, amikor is végre kiderült, hogy melyik fogadó nyert volna nagy összegben, ha igazán komolyan veszik a téteket. Tamás Zircen, a Forest Hills Golf & Country Clubban folytatja a hazai golf fellendítését.

Mit érdemes tudni a pályáról?

Alapvetően egy kicsit ismeretlenebb projektről van szó, annak ellenére, hogy néhány hír megjelent már a pályáról. Török László és családja tulajdonában van a 9 szakaszos pálya és a hozzá tartozó közel 20 szobás szálloda is. Európa szerte különleges pályáról beszélünk, hiszen bár 9 szakasz van, minden szakasznak két elütője, két fairway része van, és csak a greenek közösek. Zseniális ez a megoldás, nem láttam és még soha nem is vezettem ehhez hasonlót. Szakmailag nagy kihívás lesz ez nekem, hiszen többféle célcsoportra szeretnénk építeni, és mindenkit oda kell tudni vonzani.

Egy komoly marketing stratégiával érkeztél?

A pálya több nagyvárosból is jól megközelíthető, szeretnénk, ha a régió kulturális központjává nőné ki magát az új létesítmény, ahol nem csak golfozásra van lehetőség, hiszen több sportolási és szabadidős lehetőséget is kínál a terep. A Bakony gyöngye. Reméljük, hamarosan mindenkinek a Forest Hills Golf & Country Club jut majd eszébe erről a két szóról.
A klubtagság szempontjából a környékbeli emberekre számítunk, valamint megcélozzuk a budapesti embereket is, és nagy hangsúlyt fektetünk a külföldről hazánkba érkező játékosokra is. Természetesen itt is nagyon fontos lesz majd a junior program, és a hétvégi versenyekre is van már egy elég komoly elgondolás, ami igazi kuriózum lehet majd a hazai golfpalettán, itt természetesen a versenyzőké lesz majd a főszerep.
Azt sem szabad elfelejteni, hogy itt nem csupán golfozni tudnak az emberek, komplett szolgáltatás palettával rendelkezünk. Van egy saját kápolnánk, ahol szeretnénk minél több esküvőnek helyszínt adni, de más jellegű rendezvényeknek is kiváló helyszínt nyújthat az itteni terület. A golf mellett lehet itt teniszezni, biciklizni, úszni is, ha valaki pedig a kikapcsolódást részesíti előnyben, akkor ott van a wellness részlegünk.

Kikkel fogsz együtt dolgozni?

Közel négy hónapom van arra, hogy kialakítsak magam mellé egy ütős csapatot, hiszen jelenleg ennek az összeállítása is rám van bízva. Feszített tempó lesz, az biztos. Ami fix, hogy Dani Zsolt fogja a munkámat segíteni, mégpedig manager asszisztensként. Zsolttal korábban még nem dolgoztam együtt, azonban a Magyar Klubigazgatók Szövetségének megalakulása óta minden konferencián részt vesz, építő jellegű kritikáival szinte minden eseményen felszólalt már, és úgy érzem, hogy nagyon jól össze tudunk majd dolgozni a fiatal tehetséggel. A csapat többi részét most kezdem el építeni, hiszen kell jó oktató, marshall, még egy recepciós, és még sorolhatnám…

Bár a golfszezon végén járunk, számodra most kezdődik el talán a legaktívabb időszak.

Valóban, most egy kőkemény munka kezdődik meg, de igyekszünk majd a holtszezon során is kommunikálni az emberek felé. Beindult a facebook oldalunk, ahová érdemes csatlakozni, hiszen december elsejétől green fee-ket sorsolunk majd ki, és ez még csak a kezdet.

Hiányozni fog a Highland?

Mindig fáj a búcsú. Az ember a szíve egy darabját hagyja ilyenkor ott, de ez a darabka ugyanúgy ottmaradt Bükön is. Tényleg rengeteg szeretetet kaptam az emberektől, és akik megtudták, hol folytatom nagy örömmel gratuláltak, és várják, hogy kipróbálhassák az új pályát. Nem lesz könnyű az elkövetkező időszak, de én soha nem szerettem a könnyű dolgokat…

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
6
7
8
9
13
17
20
21
22
23
24
27
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés