Csesznek Olivér jött, ütött és mindent vitt!

Drámai rájátszással végződött a 4 fordulós Virtual Designer’s Golf Challenege Tour a Sárkány Center Indoor Golf clubban.

Drámai rájátszással végződött a 4 fordulós Virtual Designer’s Golf Challenege Tour a Sárkány Center Indoor Golf clubban.

A két élen álló Hideg János és Csesznek Olivér 9 szakaszon mérte össze tudását Stroke-Hcp formában a Full Swing golfszimulátor gyönyörű, Pelikan Hills pályáján. 
Szép számmal gyűltek össze a döntőre kíváncsi nézők is…

Fej-fej mellett haladtak, míg a 6-os szakasz árokrendszerébe nem került Olivér egy rosszul sikerült drive ütést követően. Nehezen jött ki belőle, így János 3 ütés előnnyel indult neki a 7. szakasznak. Azt gondoltuk, a verseny ezennel eldőlt. A következő hosszúnak nem mondható par-as, nagy vízakadállyal, most nehéz falatnak tűnt János számára. Kétszer is vizet ütött és máris megfordult az eredmény most Olivér vezetett, a szakasz végére már 3 ütéssel.

Az utolsó két szakaszon ez behozhatatlannak tűnt és az is maradt…

Végül Csesznek Olivér nyerte a négyfordulós bajnokságot.

A döntőt követően a vietnami Hoa Sen étteremben csak egyre nőtt az asztal hossza, annyian érkeztek a záró bankettre. Végül 32-nél ált meg a létszám…

Finom a vietnami konyha ízeit felsorakoztató ételek bősége fogadta a jelenlévőket. A végén egy ízletes sült banán zárta a pazar menüsort.

Az eredményhirdetésen először az utolsó forduló helyezettjei, majd a longest drive és a nearest to pin nyertesek nevei következtek. 
Ezután következett az összetett verseny állásának kihirdetése.

A B-ben a favorit Csasznek Imrétől nem lehetett elvenni a győzelmet, követte Molnár Imre és Csasznek Linda, aki mindössze 50 ponttal maradt le a második helyről.

A dobogós helyezettek értékes green-fee csomagokat kaptak a versenyt támogató Royal Balaton GC, Magyar GC, Sonnengolf GC, St.Lőrinc GC-től, a Gourmet & Borakadémia képzését, Vimpex pálinkákat és bónusz pontokat az Indoor Golf Centerbe…

Nagyon szoros küzdelem alakult ki és sorozatversenyekre jellemző módon, most is bebizonyosodott, hogy az egyenletesen jó játék és a részvétel a fontos. Csesznek Olivérnek egy fordulót sem sikerült megnyernie és két fordulón még a dobogóra sem lépett fel…

Az eredményhirdetést követően sor került a különdíjak kisorsolására is.

Első a Full Swing által, a zalakarosi MenDan Hotelben felajánlott, kényeztető hétvége volt, amelyet Csesznek Olivér nyert meg. Valószínűleg neki emlékezetes marad ez a sorozatverseny.

További felajánlások kerültek még kisorsolásra, pálinka kóstolók, USGTF golfoktatás, golfkocsi bérletek, zsetonbérletek, verseny szabadkártyák, összesen közel 600.000 Ft értékben kerültek kisorsolásra díjak a sorozatverseny során.

A longest Drive és a nearest to pin versenyt a Greg Norman Collection, Sárkány Center valamint az USGTF – golfoktatás, támogatta.

Utolsó, téli indoor, szezonzáró, télelűző versenyeinket március első és második hétvégéjén tartjuk meg.

Az első hétvégén a felnőtteken a sor, míg a második hétvégén a gyerekeké lesz a főszerep. Nekik korosztályos elütőkről, stroke play versenyt szervezünk.

A felnőttek két kategóriában versenyeznek: 
Vegyes A - Stroke-Hcp, illetve vegyes B - stableford rendszerben értékeljük ki.
Időpontja:
 2012.03.02-03-04. Péntek-szombat-vasárnap, 3 óránként induló flightokban. Már most jegyezzék fel a naptárjukban.
Kupákkal
 és tárgynyereményekkel jutalmazzuk a helyezetteket.
Ismét lesz
 Longest drive és nearest to pin verseny is…A és B kategóriában.

Várjuk a jelentkezéseket a 06302992516-os telefonszámon!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés