A meztelen igazság

A 29 éves golfozóról legutóbb akkor adtunk hírt, amikor edzéstervét népszerűsítette, mégpedig rendkívül hatékony módszerekkel. Ezúttal egy kicsit más megvilágításban szerepel előttünk az amerikai játékos, aki az SI magazin kedvéért vált meg ruháitól, hogy aztán részt vegyen egy profi fotózáson, mégpedig úgy, hogy meztelen testére egy szexis bikinit festettek. Az eredmény önmagáért beszél, ő pedig a kulisszatitkokat osztotta meg az érdeklődőkkel.

 

A 29 éves golfozóról legutóbb akkor adtunk hírt, amikor edzéstervét népszerűsítette, mégpedig rendkívül hatékony módszerekkel. Ezúttal egy kicsit más megvilágításban szerepel előttünk az amerikai játékos, aki az SI magazin kedvéért vált meg ruháitól, hogy aztán részt vegyen egy profi fotózáson, mégpedig úgy, hogy meztelen testére egy szexis bikinit festettek. Az eredmény önmagáért beszél, ő pedig a kulisszatitkokat osztotta meg az érdeklődőkkel.

 

Most szerepelsz először a Sports Illustrated Swimsuit Issue-ban. Korábban már modellkedtél a Maximban, az FHM-ben, a saját naptáradban is pózoltál, miért esett az SI-re a választás?

 

Nos, nagyon örülök, hogy részese lehetek a Sports Illustrated Swimsuit Issue-nak. Úgy értem, bárki, aki már csinált ilyen típusú fürdőruhás- vagy divat modellkedést, vagy, csak mint sportoló, óriási megtiszteltetés ez. Ez olyasvalami, aminek már évek óta szerettem volna a tagja lenni, és nagyon izgatott voltam, amikor felkértek erre.

 

Kinek az ötlete volt, hogy a bikini testfestés formájában mutatkozzon meg?

 

Amikor tavaly először jártam az SI irodájában, és éppen sétáltam a lift felé, megkérdeztem tőlük, hogy csináltak-e már korábban testfestést egy sportolón, és mire az ajtó becsukódott volna, M. J. Day így felelt: „Nem, még soha. Te megcsinálnád?” És én erre azt válaszoltam, hogy „Szerintem igen. Nézzük meg. Valószínűleg bevállalnám.” Ezután, nyáron az SI már úgy jött oda hozzám, hogy „Ok, eldöntöttük, hogy testfestést fogunk alkalmazni sportolókon. Ez olyasvalami, amiben szeretnél részt venni?” Megtisztelő volt a felkérés, és nagyon izgalmas élmény volt.

 

Volt valami előzetes elképzelésed a meztelenül történő fotózással kapcsolatban?

 

A Sports Illustrated-del kapcsolatban nem. Ha megnézed a képeket, úgy néznek ki, mintha valóban fürdőruha lenne rajtam. Ez elképesztő. Korábban már láttam Joanne Gair munkáit. Egyszer az jutott eszembe, amikor Marisa Miller testét festették le a Sacramento Kings jersey-ben. Akkor őt Rolling Stones-os pólóban fotózták. Arra gondoltam, hogy milyen királyul nézett ki. Igazi művészet volt.

 

Hol történt a fotózás?

 

New Yorkban. Decemberben volt a fotózás, és amikor először tárgyaltunk az SI-vel, akkor ők elég sok sportot megnéztek. Eredetileg ázsiai helyszínt akartunk, mivel ott a golf rendkívül népszerű. A testfestés mind New Yorkban volt.

 

Nem lett volna jobb Tahitin vagy Bora Borán fotózni? Az ilyen típusú fotózások sokszor ilyen egzotikus helyeken zajlanak.

 

(nevet) Úgy értem, évek óta vagyok rajongója a Sports Illustrated Swimsuit Issue-nak, és az eddigi helyszínek mind csodálatosak voltak, és mindig gyönyörű helyeken forgattak. Nekünk volt egy szintén gyönyörű stúdiónk, ahol végül megejtettük a fotózást, közvetlenül a SoHo mellett Manhattanben.

 

Mennyi ideig tartott megfesteni a bikinit?

 

Körülbelül 13 óra volt, mire megfestették a „ruhát”. Hihetetlen művelet volt. Volt egy golfos motívum is, és azt gondolom, hogy ez igazi művészet. Este 11-ig el sem kezdtük a fotózást. Amikor végeztünk, egy zuhanyzással lejött minden festék.

 

És egy fogós kérdés: a nyerés küszöbén állni egy pár méteres puttnál, vagy egy helyben állni, miközben festik a meztelen testedet?

 

A legnyomasztóbb az volt, amikor csinálták a fotókat. Nagyon ideges voltam. Ott állsz fent, megy a zene, mindenki jól érzi magát, táncolnak. Ők talán elfelejtik, hogy te meztelen vagy, de te biztosan nem feledkezel meg egy percre sem erről az „apróságról”. És persze, mindenki téged figyel.

 

Szerinted hogyan fognak reagálni az LPGA-s játékostársaid?

Azt gondolom, hogy nagyon izgatottak lesznek. Megértem, hogy miért gondoltad elsőre, hogy ilyenek kérdeznek majd, hogy „Miért csinálja ezt?”. De, ezt soha nem éreztették velem. Az elmúlt 10 évben, amióta a Tour-on játszom, legyen szó rólam vagy más játékosokról, akik cross-marketinges eseményeken vagy műsorokban szerepeltek, mindig ott volt a mögöttes támogatás. Az LPGA nagyon örül annak, ha egy olyan magazin, mint például a Sports Illustrated közülünk akar valakit magának. Ez mindig is jót tett a Tour-nak, és úgy hiszem, hogy a játékosok ezt képesek felismerni.



banner ugynoksegi v2 260px

Keresés