Fertőzött az egész család

Csiki Péter nemrégiben, a Highlanden rendezett, Social elnevezésű versenysorozaton bizonyult a legjobbnak, a férfi B kategóriában. (a többi győztesről is beszámolunk majd hamarosan) Jutalomként egy hetet tölthetett el feleségével Gran Canarian, a Kanári-szigeteknél.

Csiki Péter nemrégiben, a Highlanden rendezett, Social elnevezésű versenysorozaton bizonyult a legjobbnak, a férfi B kategóriában. (a többi győztesről is beszámolunk majd hamarosan) Jutalomként egy hetet tölthetett el feleségével Gran Canarian, a Kanári-szigeteknél.

Érdekes történet Csiki Péteré, aki már 2004-ben elkezdett golfozni, ám három hónap után hátproblémák miatt abba kellett hagynia. A jóga és a nyújtás azonban megteszi a hatását. Így 2009-ben aztán újra elkezdhetett játszani, köszönhetően elsősorban annak, hogy hamar rátalált mostani edzőjére, Szigeti Csabára, aki szerint már régen jobbnak kéne lennie a hendikepjének, és versenyeket sem most kellett volna először nyeregetni.

Valóban, Csiki Péter képességei az A kategóriába kívánkoznak, csak hát ott vannak a versenyek. „Versenyeken nem tudom azt a teljesítményt hozni, mint máskor.” - vallja be őszintén történetünk hőse. Ennek ellenére a téli, nyári gyakorlásnak meglett az eredménye. A Social Verseny 11 játékból álló sorozatán, a 8 legjobbnak az eredménye számított a Highlanden. Csiki Péter eredményesen abszolválta a feladatot, így ő nyerte a férfi B kategória fődíját és utazhatott délre telelni a Gran Canariára.

A Gran Canaria nem egyszerű helyszín. Úgyis mondhatnánk, még jó, hogy ott nem kellett versenyezni, mert a tengerparti kilátás bizony el tudja terelni az egyszeri golfozó figyelmét. Egy ilyen helyszínről lévén szó, nem lehet otthon hagyni a kedvest sem. Csiki Péter felesége utazás előtt tette le az alkalmassági vizsgát. Férje így jellemezte, kedvesének hozzáállását: „A feleségem azt mondta, hogy a kiránduláson most vagy megszereti a golfot, vagy megutálja.” Szerencsére az előbbi következett be, talán köszönhetően annak, hogy Csiki Péter fia, ifjabb Csiki Péter is már junior kiválasztott (a future csapat tagja). A golffal fertőzött családból a legkisebb ezúttal itthon maradt, így a kinti pálya minőségét és az ottani szolgáltatásokat is csak ketten tudták élvezni, tesztelni. „Nincsen nemzetközi összehasonlítási alapom, de a látvány és a hangulat annyira szuper volt, hogy szerintem ezt nem is lehet máshoz hasonlítani.” – mondta hősünk, majd diplomatikusan hozzátette: „Szolgáltatások terén a magyar pályáknak sajnos még van egy kicsi lemaradásuk, habár itthon főleg csak a Highlanden játszottam eddig, idén sok másik pályát és versenyt is tervezek letesztelni, mert a cél az A kategória”. Reszkessetek sporttársak.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
5
6
12
13
15
19
20
21
22
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés