Hegyekbe, csúcsra fel!

Már javában készülnek a játékosok a 4.-ik, minden eldöntő fordulóra.
A tét nagy, hiszen eddig 38 játékos fogott ütőt a kezébe, hogy megszerezze a 2011-2012-es Virtual Designer’s Challenge Golf Tour sorozatverseny kupáját és a vele járó ajándékokat.

Már javában készülnek a játékosok a 4.-ik, minden eldöntő fordulóra.
A tét nagy, hiszen eddig 38 játékos fogott ütőt a kezébe, hogy megszerezze a 2011-2012-es Virtual Designer’s Challenge Golf Tour sorozatverseny kupáját és a vele járó ajándékokat.

A 4. forduló Denver hegyei között 2000 m magasan játszódik. Jack Nicklaus tervezte meg a hegyes-völgyes pályát Colorado hegyei közé.

Érdekes megoldások, nagy szintkülönbségek, sok helyen dupla fairway-ek, méretes greenek, de mégis fringe közeli pin pozíciók, teszik kihívássá ezt a privát golfpályát...

A versenyt követő héten kerül sor az ünnepélyes díjátadóra, ahol megvendégeljük a sorozaton részt vevő játékosokat egy svédasztalos fogadás keretében.

Természetesen a versenyen szívesen látunk minden indulót, aki szeretné kipróbálni világvezető technikájú Full Swing golfszimulátor nyújtotta élményeket és nem utolsó sorban ezt a gyönyörű hegyes-völgyes pályát és persze a hangulat sem elhanyagolható az igényesen berendezett, Gyömrői úti, Sárkány Center Indoor Golf klubban, amelyet minden klubtag egy kicsit a magáénak is érezhet.

 

Itt a Full Swing-en kívül, swing analízis szisztémával felszerelt ProTee United golfszimulátor is található, amely pontos képet ad az ütések kivitelezéséről swing path, ütőfej, sebesség, irány, idő. Sok információval szolgál a helyes gyakorláshoz a jó swing beállításához.

Kitűnő minőségű soft fiberglass szőnyeggel ellátott elütő helyek, új, kétrétegű minőségi range labdák, szinte valóságos érzetű, semi rough hosszúságú műfűvel borított chipping sarok, valós, 10-es sebességű putting green is található – a kedvező árakkal társítva.

Az utolsó fordulóra:  2012 február 10,11,12.-én kerül sor.
Tee time-ok: naponta: 9-12-15-18-tól.

Háromóránként, 3 fős flightok-ban indulnak a versenyzők.

Nevezési díj: 6.000 Ft

Eredményt hirdetünk: vegyes Hcp A 0-26,0 és B 26,1-45,0 kategóriában.

Most díjazzuk a longest drive ütést és a nearest to pin ütést is, különdíjjakkal.

A forduló helyezettjeit a Royal Club Hotel Visegrád kényezteti, a Gourmet & Borakadémia képzi és a Vimpex Kft „itatja”…

Összetettben értékes greenfee csomagokat nyerhetnek az alábbi klubok felajánlásába:

Royal Balaton GC, Sonnengolf Zsira GC, Magyar Golf Club Kisoroszi, St.Lőrinc Golf Club Budapest.

Ajándékokat, külön díjakat ajánlott még fel a Royal Club Hotel, Visegrád, Gourmet Borakadémia, Vimpex – minőségi pálinkák, Greg Norman Collection, HUGTF Magyarország – golfoktatás...

A versenyre jelentkezni az alábbi telefonszámon lehet: 06302992516

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
5
6
12
13
15
19
20
21
22
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés