Újévi fogadalmak golfozóknak!

Az év végi értékelők során kiderült, hogy sok golfozó nem szívesen tesz szilveszteri fogadalmakat. Vannak azonban szép számmal olyanok is, akik élnek ezzel a lehetőséggel, és úgy gondolják, hogy egy ilyen személyes, december végi előírás egyfajta motivációként és útirányként szolgálhat. Az alábbi nem mindennapi, olykor ironikus hangvételű „eskütétel” nem bír kötelező jelleggel, de néhány bújtatott jó tanácsot azért mindenféleképpen tartalmaz.

Fogadom, hogy minden erőmmel azon leszek, hogy a HCP-met a lehető legkisebbre csökkentsem, vagy még annál is lejjebb.


Fogadom, hogy a 2019-es évben minimum egy hole in one-t ütök, amely eredményemet aztán az önéletrajzomban is szívesen, bekeretezve feltüntetek.


Fogadom, hogy a bagem csakis számomra kedves ütőket fog tartalmazni, amikben vakon megbízom, így még a Mikulás is megirigyelheti majd golfos puttonyom tartalmát.


Fogadom, hogy odafigyelek étkezési szokásaimra, és az esti film közben már nem habzsolok be egy tábla hívogató csokoládét, és/vagy nem csábulok el egy ínycsiklandozó csülökpörkölt láttán.


Fogadom, hogy mindig az éppen aktuális golfos divatnak megfelelően fogok a pályára lépni, de azért a bohóc és a játékos közti határt nem lépem át.


Fogadom, hogy ha valamelyik néző egy film hatására egy hurkás szendvicset dob felém, akkor minden erőmmel azon leszek, hogy elegáns golfozó módjára hajoljak el az étel elől.


Fogadom, hogy a jövőben maximálisan szem előtt tartom a golf népszerűsítését, akár azzal is, hogy a hétköznapokban „I love golf” feliratú pólóban igyekszem magamra és a sportra felhívni a figyelmet.


Fogadom, hogy mindig a győzelem lebeg majd a szemem előtt, de az esetleges rosszabb teljesítményt is egy lehetőségként, tanulási opcióként fogom fel.


Fogadom, hogy a magasan szálló labdáimmal igyekszem az adott lyukat megcélozni, a levegőben gyanútlanul szálldosó madarakat megpróbálom nem leszedni a légtérből.


Fogadom, hogy a pályán a nyugodt lelkiállapotot és a vidám lelkületet fogom képviselni, mivel ennek jegyében maga a játék is kellemesebb hangulatban telik.


+ 1:
Fogadom,
hogy a golfos eseményeken mindig előnyösen fogok pózolni, hogy aztán majd jól mutassak a Hungarian Golf hasábjain és internetes portálján.

A Hungarian Golf Magazin csapata ezúton kíván sikerekben gazdag boldog új esztendőt! :)

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
6
7
8
9
13
17
20
21
22
23
24
27
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés