Könyvekkel ünnepel

Szeberényi Máté idén is az utolsó pillanatra hagyta a karácsonyi bevásárlást, de idén a nővére segítségével sikerült előre beszerezni egy-két dolgot, így a szokásosnál kicsit kisebb volt az izgalom az ünnepek előtt.

Szeberényi Máté idén is az utolsó pillanatra hagyta a karácsonyi bevásárlást, de idén a nővére segítségével sikerült előre beszerezni egy-két dolgot, így a szokásosnál kicsit kisebb volt az izgalom az ünnepek előtt. A golfozó elárulta: tanulással készült a karácsonyi ünnepekre, hiszen két vizsgán már túl van, de a java még csak most, ugyanis hét komoly megjelenése van még hátra. Az ünnepeket tankönyveivel együtt Békéscsabán töltő játékos telefonon adott interjút az idei évéről, valamint a jövő szezonbeli terveiről.


Hogyan értékeled az idei évet, az idei szezont illetve a teljesítményedet?

Mindenképpen pozitívan, az előző évhez képest jobban teljesítettem, javítottam a hendikepemen. Úgy érzem, jól teljesítettem a Magyar Nyílt Bajnokságon is.

Melyek voltak idén a kedvenc versenyeid?
Az előbb említett Nyílt Bajnokság egyértelműen a kedvenceim közé tartozott, alkalmas volt a pálya, jól megszervezték az egész versenyt. Ezen kívül még a Golf Sztár Szuper Tour-t emelném ki, amit idén második alkalommal szerveztek meg, nagyon jó társaság gyűlt össze idén is.

Mit vársz a következő évtől, milyen terveid vannak a jövő évvel kapcsolatban?
A cél az, hogy 4-es hendikep alá menjek, a 3-ast szeretném megcélozni. Fontos, hogy télen is játékban maradjak, ne jöjjek ki a gyakorlatból, ezért beltéri gyakorlóhelyekre mindenképpen el fogok járni, illetve egy Amerikai edzőtábort is tervezünk február elejétől.


Szoktál újévi fogadalmat tenni?

Az igazság az, hogy én nem hiszek ebben a dologban. Fogadalmat nem nagyon teszek, inkább a haverokkal szoktunk fogadásokat kötni.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés