Golfozó családanya

Karácsony a szeretet ünnepe, ezt minden család tökéletesen tudja. Ilyenkor mindenki szeretne kizárólag a szeretteivel foglalkozni, ezért is tartozunk hatalmas köszönettel Sárközi Henriettának, hogy szakított ránk pár percet és válaszolt kérdéseinkre.

Karácsony a szeretet ünnepe, ezt minden család tökéletesen tudja. Ilyenkor mindenki szeretne kizárólag a szeretteivel foglalkozni, ezért is tartozunk hatalmas köszönettel Sárközi Henriettának, hogy szakított ránk pár percet és válaszolt kérdéseinkre.


Ismert karácsonyi dallamok hallatszanak a háttérből, amikor beleszól a telefonba, az idei évet 22,8-as HCP-vel záró Heni. Eleinte bizonytalanság árad hangjából, hogy valóban az ő szezonjára vagyunk-e kíváncsiak és nem a férje, Sárközi Richárd golfos idényére, aki a magyar golf egyik kiemelkedő alakja, de mikor helyeslő választ kap, hangjából hallatszik, hogy az interjút boldogan vállalja.


Az idei éve örömmel teli volt, hiszen a golfpályán is sok sikert élt meg, akárcsak otthon. Rengeteg versenyen szerepelt, főleg a Highland házi sorozatán és bajnokságán, melyek közül többet meg is nyert. A mézeskalács sütés közben arról is mesélt nekünk, hogy az idei évet a fejlődés évének tekinti, hiszen a játék minden elemében, mozzanatában sikerült valamit fejlesztenie, amitől aztán jöttek is szépen az eredmények. Fontos emellett, hogy a kitűzött céljait is elérte, amit főként a HCP-jére vonatkozott, hiszen a szezon előtti 28-at sikerült 22,8-ra javítania.


Mint mondta, nemrég tért vissza Tunéziából, ahol egy egyhetes golftáborban készült. A karácsonyi készülődés ezért egy kicsit utolsó pillanatosra sikerült, de a lakás már fel van díszítve. Az itthoni, téli felkészülést főleg a budaörsi Golfissimoban tervezi. Nem maradhat ki azonban egy másik külföldi túra sem, hiszen az idei legjobb eredményének köszönhetően jövőre Tenerifén is készülhet, a Social versenysorozat megnyerésének köszönhetően egy hétig az ottani golftáborban készülhet a 2012-es szezonkezdésre.


Beszélgetés közben a háttérből gyereknevetés hallatszik. A két gyerek éppen a zserbó tésztáját gyúrja, magyarázza Heni. Kíváncsiak voltunk egy-két kulisszaitokra, Heni pedig elmesélte, a család ilyenkor szűk körben ünnepel, hiszen ez így a legmeghittebb. Ajándékokkal kapcsolatos kérdésünkre, egy pillanatra csend állt be a vonalban, majd suttogva folytatta, már csak a fa alá kell beraknia őket, hiszen a Jézuska már gondoskodott róluk.


A karácsonyi finisben Heni még hozzátette interjújához: a jövő évben szeretne részt venni nagyobb bajnokságokon, célja, hogy jól szerepeljen a Magyar Bajnokságon. Ha az idei évet vesszük alapul, akkor Heninek minden esélye megvan arra, hogy a női mezőnyben trónkövetelővé váljon, eredményeiről pedig továbbra is beszámolunk a Hungarian Golf portálon.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés