A sütést meghagyom másnak

Az ünnepekre hangolva sem szeretnénk elhanyagolni Olvasóinkat. Sőt! A golfos szezonértékelések és a jövő évi tervek mellett most van olyan játékos, aki a karácsonyi ajándékozási szokásaiba is beavat minket.

Az ünnepekre hangolva sem szeretnénk elhanyagolni Olvasóinkat. Sőt! A golfos szezonértékelések és a jövő évi tervek mellett most van olyan játékos, aki a karácsonyi ajándékozási szokásaiba is beavat minket.

Madaras Katalin ismét túl van egy eredményes szezonon, melynek során többször nemzetközi szinten is bizonyíthatta tudását. Emlékezhetünk, hogy nyár végén vidáman újságolta, hogy immáron kis unokájával együtt járják a pályát, és felváltva caddie-znek egymásnak. Most jöjjön a szezon összefoglalója.


Milyen éved volt, hogyan értékelnéd a szezont?
Nagyon örülök, hogy végre nem eredmény centrikusan kell játszanom, hanem örömgolfot űzhetek. Így kevesebb a stressz és annál több az öröm, amit a golf okoz. Az elmúlt évben kevesebb versenyen vettem részt, így kevesebbet is gyakoroltam, de még így is sikerült elérni a ranglista negyedik helyét.

Aminek a legjobban örülök viszont, hogy a kis unokám, Soma hatalmas lelkesedéssel kezdett bele a golfba, egy országos felmérésen első lett, így most az ő sikerei lettek fontosak. Soma nagyon szerencsés, hiszen az ország egyik legszebb pályája, a balatonudvari pálya mellett lakik Dörgicsén, így iskola után első dolga, hogy rohanjon játszani.

Az év utolsó játéka novemberben volt, Cipruson, ide is magammal vittem. Szeretném külön megköszönni Batta Krisztinának a szervezést, hiszen sikerült megtalálni a tökéletes helyet, amit egy golfozó kívánhat, Somát is lenyűgözte a hely szépsége és csendje, próbálja is kiharcolni, hogy ezt rendszeressé tegyük, így van mivel meglepni az ünnepekre.

Mi is lesz az ajándék?
Soma ajándéka, hogy a két ünnep között együtt fogunk szimulátorozni, ezt már alig várja, és februárban visszatérünk Ciprusra, aminek szerintem még jobban fog örülni.

Hogyan telnek a napjaid?
Most új dolog lépett az életembe, a bridzs. Nagyon megszerettem, úgy érzem, egyre jobb vagyok benne. Ez is csak olyan, mint a golf, ha jól megy, akkor azért igyekszünk, hogy még jobbat hozzunk ki magunkból, ha nem megy, akkor pedig az ösztönöz minket a gyakorlásra. Most három dolog van az életemben, amit igyekszek összehangolni, a nappalokat a betegeim töltik ki, hiszen fogorvos vagyok, este a bridzs segít kikapcsolódni, és mindemellett persze ott van a golf.

Hogyan készülsz a Karácsonyra? Sütsz valami finomat Somának?
Én nem vagyok egyáltalán édesszájú, így a sütést inkább meghagyom másnak. Főzni viszont nagyon szeretek. Így a család beleegyezett, hogy az ünnepi édességeket cukrászdából szerezzük be már évek óta. Nálunk van egy különleges kelléke a Karácsonynak, ez a fatörzs torta. Mostanság több cukrászdát is meg kellett látogatnom, mert valahogy nem mindenhol tudják már, hogyan is kéne ezt elkészíteni, de mint eddig mindig, most is sikerült megtalálni az igazit. Remélem ez így is marad, mert nehéz lenne ettől a hagyománytól megválni, hiszen ez nekünk ugyanúgy az ünnephez tartozik, mint a hal vagy, hogy a család együtt legyen.

Milyen terveid vannak a 2012-es szezonra?
Igazából ugyanezt az évet szeretném folytatni, nem török nagy eredményekre. Most fontosabb az örömgolf és Soma sikerei, az ő lelkesedésének a fenntartása. Nagyon sokat mesélek neki a saját versenyeimről, eredményeimről. Most, a kérdésed által tudatosult bennem, hogy már nem is nagyon nézegetem a versenynaptárt, inkább a Soma korosztályának szóló versenyek érdekelnek. Minél több időt szeretnék vele tölteni a következő évben is, én pedig olyan versenyeket keresek, amelyek örömmel töltenek el.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés