Ismétlés a tudás...

Felemás eredményekkel folytatódott a csapat Európa-bajnokság a magyar profik számára. Ahogy arról az első napon beszámoltunk, Tringer László remek teljesítménnyel lett a magyar csapat legjobbja, ezt a lendületet azonban nem sikerült tartania a második napra, ahol +10 szerepelt a neve mellett a második kör után.

Felemás eredményekkel folytatódott a csapat Európa-bajnokság a magyar profik számára. Ahogy arról az első napon beszámoltunk, Tringer László remek teljesítménnyel lett a magyar csapat legjobbja, ezt a lendületet azonban nem sikerült tartania a második napra, ahol +10 szerepelt a neve mellett a második kör után. Hahn Árpád +11-et ütött, míg Hahn Rolandnak sikerült a javítás, úgy látszik, hogy fejben kicsit összeszedettebb volt, és az ütője is jó helyen volt, így a második napon +4-es eredménnyel sikerült lejönnie a pályáról.


Úgy tűnik, hogy a csapat benyomta az ismétlés gombot, mert a harmadik napon ugyanazt a score-t ütötték, amit a verseny második napján.


A kint lévő golfozók tájékoztatása szerint Tringer László nyaki problémákkal küszködött, éjszaka ugyanis elaludta azt, így nehezére esett a forgás. Ennek ellenére igazi katonaként végig küzdötte a napot. Az idősebb Hahn számára a puttokkal akadt gond a harmadik napont, jó játékával nyújtott remek ütései után a greeneken hagyott el sok ütést. Roland számára a harmadik napon is fennállt a javítás lehetősége, hiszen az utolsó szakaszig mínusz 1-es eredményt mutatott, ám erre jött még egy +5-ös eredmény, így lehet az, hogy mindenki megismételte a második napi eredményét.


A játék ma folytatódik, a csapat pedig nagyon jó hangulatban készül az utolsó etapra, ahol igazából mindenféle nyomás nélkül játszhatnak már, hiszen a dobogós helyezésekbe már nem tudunk beleszólni, ennek ellenére egy szép eredménnyel még búcsúzhatunk a nemzetközi megmérettetésen.


Szurkoljunk együtt a magyar csapatnak!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés