Plusz a mínuszhoz

A magyar profi csapat megkezdte szereplését a portugál Európa-bajnokságon. Hahn Árpád, Hahn Roland és Tringer László az első napon még nem tudott teljesen kibontakozni, a legjobb eredményt utóbbi érte el +4-es score-jával. Az idősebb Hahn ma +8-at ütött, míg Roland +12-vel operált az első versenynapon.

A magyar profi csapat megkezdte szereplését a portugál Európa-bajnokságon. Hahn Árpád, Hahn Roland és Tringer László az első napon még nem tudott teljesen kibontakozni, a legjobb eredményt utóbbi érte el +4-es score-jával. Az idősebb Hahn ma +8-at ütött, míg Roland +12-vel operált az első versenynapon. A Vale de Lobo Golf Clubban megrendezett versenyen mindennap kiesik egy eredmény, aminek ezúttal Roland örülhet.

A másik szeme azonban sír, hiszen elmondása szerint az ütőfeje be volt zárva, és nagyon kifelé lendített, amitől az első kilenc szakaszon úgy elszálltak a labdái, hogy a második szakaszon elért +2-es eredménye már nem sokat javított azon. Eközben édesapja, egy nagyon peches napon van túl, eredményébe bele kell számítani két vesztett labdát, valamint egy büntetőt az utolsó szakaszon.

Most tehát mindennél nagyobb szükség van a drukkra, szurkoljunk együtt itthonról a magyar csapatnak!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés