Gesztenye minden mennyiségben

Az időjárás előrejelzés ugyan kicsit átvert bennünket, de így is bőven 30-on felüli volt a jelentkezők száma versenyünkre. A napsütés most elmaradt, a hőmérséklet az ígértek szerinti 5 C° körüli volt. Most teljesen a Greensome szabályai mellett folyt a küzdelem, mint a „nagyoknál”.

Az időjárás előrejelzés ugyan kicsit átvert bennünket, de így is bőven 30-on felüli volt a jelentkezők száma versenyünkre. A napsütés most elmaradt, a hőmérséklet az ígértek szerinti 5 C° körüli volt. Most teljesen a Greensome szabályai mellett folyt a küzdelem, mint a „nagyoknál”.  Ugyan technikai okok miatt elmaradt a meghirdetett gesztenyével gurítás, helyette volt gesztenye minden formában: gesztenyével-aszalt szilvával töltött pulyka rolád és természetesen gesztenye püré a végére.  Sokan nem sajnáltuk a váratlan gesztenye golyó hiányt, mert akkor nem lehetünk volna tanúi sok nagyon szép gurításnak. A greenek talán most voltak a legjobb állapotban.

A score kártya kiosztása után 16 páros fogott neki a 9 lyuk lejátszásának, köztük Hahn Árpi és Lehoczky Gábor is ütőt fogott a kezébe lelkes, gyerek csapattársat választva, felvették a küzdelmet a felnőttekkel. A játék pörgősen ment, mindenki szedte a lábát lehet, hogy a kissé hidegebb idő miatt, vagy inkább minél hamarabb szeretett volna bejutni a klubház melegébe… Volt meleg tea és forralt bor utánpótlás a pályán.


Az estebéd végeztével az alábbi eredmények kerültek kihirdetésre: Holtversenyben a 3. helyen malajziai párosunk végzett Abdul Rajak-Kamilan Makson személyében a Csető kata-Magyar Józsi párossal azonos eredményt produkálva.  Második helyen 1 ütés hátránnyal Czerneczki Laura-Lehoczky Gábor páros végzett, míg az első helyet most is, mint ez évben már annyiszor, Horváth Róbert-Horváth Erik családi páros szerezte meg.  Pályánk a hónap végéig még biztosan nyitva tart, nyári greenekkel.  Hamarosan elkezdjük a téli szinten tartó foglalkozásokat a gyerekeknek és felnőtteknek Indoor körülmények között, illetve megrendezzük az első nyílt Indoor hétvégét is.

Továbbiakban folytatjuk az idén télen nagy népszerűségnek örvendett golfszimulátor bajnokságot és sorozatversenyünket. Az első fordulóra egy golfszimulátor Hcp kvalifikáló versenyt szervezünk: Santa Clause Hcp Qualification Tornament néven. Hamarosan jelentkezünk a pontos részletekkel a médiákban és a honlapunkon: lorincgolf.hu


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés