HG archívum

December 2020

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 100 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Kecskés Zoltán
651

Szórakoztató, bizarr szilveszteri szokások

  Mindenki igyekszik kellemesen tölteni az év utolsó és az újév első óráit. „Ahány ház, annyi szokás”- hangzik az ismert közmondás. Ezen a mondáson felbuzdulva körbenéztünk az Óperenciás tenge Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
963

Boldog Új Évet kíván a Hungarian Golf Magazin!

Fogadalmak, hiedelmek, meg amit akartok!   Január elseje mindannyiunk számára az újrakezdés, a tiszta lappal indulás jelképe. Egy új időszak kezdete, aminek következtében sokan fogadalmakat Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
882

A legkedveltebb szilveszteri ételek

  Marton Adrienn a TV2 gasztroműsorvezetője idén sem hagy minket szilveszteri recept ötletek nélkül. Bár a kialakult helyzet miatt most nem lehet nagy partykat vagy baráti összejöveteleket sze Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1002

Újévi elütés a Balaton Golf Clubban!

  Minden kedves sporttársnak egészségben, sikerekben és golfsikerekben gazdag új évet kíván a Balaton Golf csapata!   A Balaton Golf közleménye: Január 1-én, 11:00 órakor újévi elütésr Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
972

Őket gyászolta a sportvilág idén

  Az 2020-as év az egész emberiség számára rendkívül nehéz volt. A koronavírus iszonyatos pusztítást végzett a világban, milliók haltak bele, még többen veszítették el a munkájukat vagy került Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
959

Pár lépés a dobogó felé

  Interjú Baldauf Lászlóval Baldauf László 2019 óta már a szenior válogatott bruttó csapatát erősíti, amelynek rövid idő alatt meghatározó játékosává nőtte ki magát. A Hungarian Golf Mag Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
889

Apró változás a Continentalon

  Ma, december 30-án, a Continental CityGolf Club driving range-e déltől lesz nyitva!   Kedves Játékosok!⛳️December 30-án a Driving Range 12:00-től lesz nyitva.Köszönjük a megértésetek, Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
838

Ha valami igazán újszerűre vágyik Szilveszterkor

Corn Dog A szilveszteri menünek általában két ismérve van: nem legyen túl bonyolult az elkészítése és jól műkö-dik kvázi mártogatós falatokként is, amelyhez nem kell külön megteríteni. A „corn do Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
1029

Lewis Hamiltont pénteken lovaggá ütik

Miután hetedik Forma-1-es bajnoki címét is bebiztosította, Lewis Hamilton neve is felkerült azoknak a listájára, akiket Újévkor lovagi címmel tüntetnek majd ki.   Lewis Hamilton megszerezte a Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1015

A fiamtól tanulom a legtöbbet

  Interjú Szalay Attilával Évértékelő sorozatunk következő állomásán a Highland játékosával, a Mid-Am mezőnyt erősítő Szalay Attilával beszélgettünk. Az idei év a sikeres szereplések és a vég Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
893

Lee Westwood lett az Év European Tour Golfozója

  Lee Westwoodot, a 2020 decemberében lezajlott Race to Dubai győztesét karrierje során immár negyedszerre választották meg az Év European Tour Golfjátékosává. A negyvenhét éves angol golfozó Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
639

Golfozzon télen is a Dominikai Köztársaságban!

Casa de Campo a téli hónapokban is várja a golfozni vágyókat!   A Dominikai Köztársaság július 1-jén megnyitotta határait a külföldi turisták előtt. A beutazóknak a repülőtereken szigorú eg Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
739

A golf gyógyító ereje

  Interjú Hatvári Árpáddal Folytatjuk egyéni évértékelő interjú sorozatunkat. Ezúttal az idei évben számos versenyen elinduló Hatvári Árpáddal beszélgettünk.      Hogyan ért Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
868

Polgár Judittal beszélgetett az év egyik legjobb, sakkos sorozatának főszereplője

2020 egyik legnagyobbat szóló minisorozata volt a Netflixen futó The Queen’s Gambit (Vezércsel). Az árvaházban nevelkedő csodagyerek, Beth Harmon az intézetben kerül bele a sakk világába. Az ő tör Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
888

Zala Springs új lakói

  Decemberben is új ingatlan vásárlókkal bővült a zalacsányi Zala Springs Golf Resort lakóközössége! A szervezők sok örömöt és kellemes feltöltődést kívánnak ebben a csodás környezetben az új Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
424

Szemtől szemben

  Évértékelő interjú Gschwendtner Sonjával  Mozgalmas és kalandos szezont tudhat maga mögött a Zala Springs Golf Resort, hiszen a járványhelyzet okozta "forgatókönyv-változás" ellenére i Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
832

A kormányos négyes remekelt az ifjúsági Európa-bajnokságon

  A magyar evezős sport egyetlen érmét szerezte a 2020-as felnőtt- és korosztályos világversenyeken a Koncsik Dominik, Gosztola Balázs, Varga Koppány, Boros Bálint, (kormányos: Fülöp Adrienn) Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
725

Karácsonyi üdvözlet Kisorosziból

  A Magyar Golf Club az ünnepek alatt is szeretettel várja a lelkes golfozókat Kisorosziban!   Kedves Golfozóink!Az ünnepek alatt is várunk Benneteket szeretettel a golfpálya vadregénye Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1116

John Updike: Decemberi golf

Fordította Makszin Áron Bostontól egy órányira, északra a golfüzletek október elején megkezdik szezonvégi kiárusításaikat, és a hónap vége felé már a golfedzők is szedik sátorfájukat dél-Florida Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
445

Keresztül-kasul a golf világában...

  Mike Wynn a Kincses Kalendáriumban Bár a járványhelyzet miatt kevés külföldi versenyzővel startolt az idei 31. Magyar Nyílt Szenior Golfbajnokság, a mezőnyben akadt olyan játékos, aki hazán Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
442

Így készülünk az ünnepekre 2. rész

  A Karácsonyt megelőző időszakban jeles hazai golfozónőket kérdeztünk arról, hogyan készülnek az ünnepekre, milyen hagyományok élnek golfklubjaikban, hogyan befolyásolja terveiket az idei jár Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
864

Hazai sikerek a spanyol pontvadászatban

  Az Alavés és a Real Betis is házigazdaként győzött a spanyol labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának szerdai játéknapján. A vesztes csapatok közül az Eibar négy, a Cádiz három forduló óta nyere Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
453

Így készülünk az ünnepekre 1. rész

  A Karácsonyt megelőző időszakban jeles hazai golfozónőket kérdeztünk arról, hogyan készülnek az ünnepekre, milyen hagyományok élnek golfklubjaikban, illetve hogyan befolyásolja terveiket, év Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
366

A golf összetartó ereje

  Az ügyvédként és golfjátékosként egyaránt sikeres Dr. Lex Annamária az utóbbi hónapokban sorra hódította meg a hazai golfbajnokságok dobogóit, elég, ha olyan versenyekre gondolunk, mint a VI Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
322

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk valamennyi olvasónknak!

  Mit is ünneplünk karácsonykor?   A keresztény kultúrkörben a karácsony a Megváltó, Jézus születésének az ünnepe. A téli napfordulóhoz azonban a kereszténység előtti, „pogány” időkben Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
329

Legyen Zöld a karácsony

  Környezettudatosan az ünnepek alatt is   Már mindenki a napokat számolja karácsonyig, az ajándékok megvásárlása mellett azonban azt is érdemes végiggondolni, hogy az ünnep ne csak szé Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
338

Jaj, de szép a karácsonyfa...

  A fenyőfa elengedhetetlen kelléke a karácsonyi ünneplésnek. Felékesítjük kedvenc díszeinkkel, gyertyát és csillagszórót rakunk rá, hogy minél varázslatosabban nézzen ki. Este az ajándékokat Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
474

Minden szakasz gyönyörű kihívás...

  Szálasi Rudolf, akivel legutoljára az októberi Herend Kupán találkozhattunk, a Hungarian Golf Magazinnak adott villáminterjúban a gyakorlás kihívásairól és kedvenc hazai golfpályáiról mesélt Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
993

Golfélmény Hurghadában

  Az Egyptair heti rendszerességgel közlekedő direkt járatával érhető el Budapestről Hurghada.   A menetrend kényelmes, a gépek Budapestről 14.55-kor, Hurghadáról 10.45-kor indulnak. & Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
439

Az LPGA már 2021-es sebességre kapcsolt

  Szenzációs szezonra készül 2021-ben a női profi liga: a Solheim Cupon kívül 34 bajnoki fordulóban, 76 millió dollár várja az olimpiai kvalifikációra kacsingató profi golfozónőket.   Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 100

Versenynaptár

Keresés