HG archívum

Október 2020

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 106 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Kecskés Zoltán
910

Ez a varázslat csak egy napig tart...

  Október utolsó napján számos golfklub különleges, jelmezes szezonzáró csapatversenyekkel kedveskedett a golfsport elkötelezett híveinek.   A Lugosi Golf Szezonzáró Jelmezes Texas és G Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
757

Szezonzáró Greenkeeper Kupa a főváros szívében

  A Toro – Agrolánc – Highland Greenkeepers & Staff & Szezonzáró Texas Scramble Golfversenyre eredetileg október 25-én, vasárnap került volna sor, ám a cudar időjárás közbesólt. Ilyen Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
971

Nincs két egyforma játék

  Csomor Csilla színművésznő számára a színpad jelenti a legszebb és legnagyobb kihívást: bújt már Blaha Lujza és Déryné Széppataki Róza bőrébe, alakította már Shakespeare, Csehov és Sartre dr Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
666

Októberben is Golfmagazin!

Játékosok, csapatok, klubok, versenyszervezők, szurkolók és ellenszurkolók is egyaránt zsúfolt időszakon vannak túl, hiszen az elmúlt hónapban négy országos bajnokság is borzolta a magyar golftárs Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
938

Ráadásforduló, közkívánatra

  Úgy tűnik, még nincs vége a Senior City Tournak!   A Magyar Senior Golfozók Társasága úgy döntött, a nagy sikerrel lezajlott versenysorozat hatodik állomása után - közkívánatra - egy Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
1175

A koronavírusból felgyógyuló Ibrahimovic is a maszkviselés mellett kampányol

  Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan labdarúgója is részt vesz Lombardia régió maszkviselésre buzdító kampányában.     "A vírus kihívott engem, és legyőztem. De te nem vagy Zlatan, n Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
811

Egy verhetetlen duó

  A családi golf összetartó erejéről már számos hazai játékos mesélt nekünk. A Vajnóczki Gábor nevét viselő Apa-Fia Emlékverseny azonban egyike azon kevés alkalmaknak, amikor szülők és gyermek Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
665

BSLGC. Ranglista verseny november 8-án!

A hétvégi esőzések miatt elmaradt BSLGC. Ranglista verseny november 8-án, vasárnap kerül megrendezésre a S.t Lőrinc Golf Club pályáján!   Versenyfeltételek: A verseny az R&A Rules Limit Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
732

Október végi varázslat Kisorosziban

Te is bekerülhetsz az októberi varázslatba!Nevezz barátaiddal a szombati Jelmezes versenyre!     Lugosi Golf Szezonzáró Jelmezes Texas és Greenkeeper Kupa   Start: Október 31. Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
1127

Bajnokok Ligája: pontot szerzett a Ferencváros a Dinamo Kijev ellen

  Ferencváros hazai pályán kétgólos hátrányból egyenlítve játszott 2-2-es döntetlent szerdán az ukrán Dinamo Kijevvel a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek második fordulójában. S Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
697

Higland Platina Kártya Program 2021-ben

  A Highland Platina Kártya program 2021-ben is folytatódik! Szombaton zárul a "Highland 2021" klubtagsági akció!   A HIGHLAND PLATINA KÁRTYA PROGRAM2021-BEN IS FOLYTATÓDIK!   Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
754

A játék íze

  Interjú Koplányi Tiborral Október 26-án, kellemes őszi napsütésben került sor a Magyar Senior Golfozók Társasága által szervezett programsorozat idei utolsó állomására, a Senior City Tour v Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
657

Old Course, St. Andrews - 2021

Garantált történelmi hangulat a világ egyik legrégibb golfpályáján! Töltse 2021 tavaszát St Andrews-ban a Golf Travel Hungary-vel!   I. St Andrews Luxury Old Course ExperienceSt Andrews Ol Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
1134

Ökölvívás: szerdán kezdődik a győri ob

  A mérlegeléssel és a sorsolással az Olimpiai Sportparkban megkezdődik a négynapos ökölvívó országos bajnokság.   A szerdán kezdődő győri ob előtti sajtótájékoztatón a rendező város ne Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
754

Családban marad

  A 2008 óta évente megrendezésre kerülő Vajnóczki Gábor Apa-Fia Emlékverseny egyedülálló élménnyel ajándékozza meg azokat, akik családjuk és barátaik körében egy kötetlen, vidám hangulatú Tex Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
653

Senior City Tour 2020 VI. forduló

  A Magyar Senior Golfozók Társasága által szervezett Senior City Tour 2020 VI. fordulójára október 26-án, egy kellemes októberi hétfő délutánon került sor a Continental CityGolf Club pályáján Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
766

Lugosi Tour Texas & Greenkeeper Kupa

  Október 31-én a Kisoroszi Magyar Golf Club pályáján egy régi hagyomány kel életre a négy fős csapatokban megrendezendő Lugosi Golf Tour Texas & Greenkeeper Kupa formájában.   A Ma Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
1145

Kolonics György Emlékfutás – október 23.

  Október 23-án, pénteken ismét rajthoz állhattak a futók a 12 éve hagyományosan minden évben megrendezett Kolonics György Emlékfutáson. A tragikusan korán elhunyt, kétszeres olimpiai bajnok k Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
841

Aki biciklizni tud, golfozni is meg tud tanulni

Zsadányi Ildikót egy évekkel ezelőtti külföldi nyaralás és egy szerencsés "véletlen" terelte a golf felé. A Balaton Golf Club játékosa hosszú utat járt be a golf világában, ma pedig már sorra éri el a... Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
708

Amikor az időjárás közbeszól...

  Az október 24-25-i hétvégén számos  izgalmas golfviadal közül válogathattak a sport hazai szerelmesei, akadtak azonban olyan versenyek is, amelyeket a cudar időjárási körülmények miatt Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
722

Szezonzáró golfverseny Szarvaskúton!

  A Forest Hills Golf & Country Club idén október 31-én rendezi meg a 2020-as szezont lezáró Texas Scramble versenyét a fenséges Magas-Bakonyban fekvő Zircen.   A Forest Hills közle Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
1121

Partrick Cantlay nyerte a Zozo Bajnokságot

  28 éves amerikai Patrick Cantlay győzemével ért véget a 8 millió dollár összdíjazású Zozo Championship torna. Cantley három ütés hátrányból tudott győzni és végül egy ütés előnnyel zárt a ne Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
815

Véget ért az idei Lugosi Tour!

A Lugosi Golf Tour idei harmadik állomása szombaton (október 24-én) került sor az Magyar Golf Club Kisoroszi Old Course pályáján.   A népszerű versenysorozat zárófordulója abból a szempontb Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
805

Vasárnapi golfhírek

  Új időpontban a Budapest Highland Toro Toro - Highland - Greenkeeper Szezonzáró versenye   Sajnos a szervezőknek a mai (október 25.) Toro - Highland - Greenkeeper Szezonzáró ve Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
875

Utolsó állomásához érkezett a Race to Zala Springs!

  A Zala Springs Golf Resort, amelyet nemrég méltán beválasztottak a „Golf World Top 100 Golf Resort” rangsorolásába egyedüli és első magyarországi golfpályaként, október 24-én, szombaton a Ra Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
884

Apák és fiúk

  Október 24-én a tatai Old Lake Club egy igazi golfkülönlegességgel lepte meg azokat, akik a rendkívül gazdag szezonzáró kínálatból az "Apa-Fia" Vajnóczki Gábor emlékversenyt választották. & Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
819

Nem szeretek veszíteni, de az élet megy tovább

  A Golfünnep bronzmérkőzésén az Eiring Kristóf, Hahn Roland, Tóbiás Zsolt, Szigeti Csaba alkotta PGA Profik csapata mérte össze tudását a Koller György, Horváth János, Dr. Horváth Péter, Hatv Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
740

Závaczki ismét szárnyalt

TESLOUNGE GolfTour III. Závaczki Bálint és a 67-es score – augusztus után ezek a kulcsmotívumai a TESLOUNGE versenysorozat soron következő állomásának is. Október 23-án, 106 induló állt elütőre Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
601

Jön a Lugosi Golf Tour III. fordulója!

  Október 24-én (szombaton) jön a Lugosi Golf Tour III. fordulója Kisorosziban!   Igazi díjeső várható!   A női mezőny értékes alkalmi táskákért, valamint kéz- és körömápoló szet Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
672

Egy évad méltó zárása

  Závaczki Bálint a hétvégén lezajlott Golfünnep Junior Fiú csapatának oszlopos tagjaként oroszlánrészt vállalt a végső sikerből. A Pannonia Junior Academy játékosa egész hétvégén nagyon éles Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 106

Versenynaptár

Keresés