HG archívum

Október 2020

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 106 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1252

Ez a varázslat csak egy napig tart...

  Október utolsó napján számos golfklub különleges, jelmezes szezonzáró csapatversenyekkel kedveskedett a golfsport elkötelezett híveinek.   A Lugosi Golf Szezonzáró Jelmezes Texas és G Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1074

Szezonzáró Greenkeeper Kupa a főváros szívében

  A Toro – Agrolánc – Highland Greenkeepers & Staff & Szezonzáró Texas Scramble Golfversenyre eredetileg október 25-én, vasárnap került volna sor, ám a cudar időjárás közbesólt. Ilyen Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1295

Nincs két egyforma játék

  Csomor Csilla színművésznő számára a színpad jelenti a legszebb és legnagyobb kihívást: bújt már Blaha Lujza és Déryné Széppataki Róza bőrébe, alakította már Shakespeare, Csehov és Sartre dr Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
985

Októberben is Golfmagazin!

Játékosok, csapatok, klubok, versenyszervezők, szurkolók és ellenszurkolók is egyaránt zsúfolt időszakon vannak túl, hiszen az elmúlt hónapban négy országos bajnokság is borzolta a magyar golftárs Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1244

Ráadásforduló, közkívánatra

  Úgy tűnik, még nincs vége a Senior City Tournak!   A Magyar Senior Golfozók Társasága úgy döntött, a nagy sikerrel lezajlott versenysorozat hatodik állomása után - közkívánatra - egy Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
1473

A koronavírusból felgyógyuló Ibrahimovic is a maszkviselés mellett kampányol

  Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan labdarúgója is részt vesz Lombardia régió maszkviselésre buzdító kampányában.     "A vírus kihívott engem, és legyőztem. De te nem vagy Zlatan, n Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1111

Egy verhetetlen duó

  A családi golf összetartó erejéről már számos hazai játékos mesélt nekünk. A Vajnóczki Gábor nevét viselő Apa-Fia Emlékverseny azonban egyike azon kevés alkalmaknak, amikor szülők és gyermek Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
972

BSLGC. Ranglista verseny november 8-án!

A hétvégi esőzések miatt elmaradt BSLGC. Ranglista verseny november 8-án, vasárnap kerül megrendezésre a S.t Lőrinc Golf Club pályáján!   Versenyfeltételek: A verseny az R&A Rules Limit Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1034

Október végi varázslat Kisorosziban

Te is bekerülhetsz az októberi varázslatba!Nevezz barátaiddal a szombati Jelmezes versenyre!     Lugosi Golf Szezonzáró Jelmezes Texas és Greenkeeper Kupa   Start: Október 31. Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
1418

Bajnokok Ligája: pontot szerzett a Ferencváros a Dinamo Kijev ellen

  Ferencváros hazai pályán kétgólos hátrányból egyenlítve játszott 2-2-es döntetlent szerdán az ukrán Dinamo Kijevvel a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek második fordulójában. S Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1030

Higland Platina Kártya Program 2021-ben

  A Highland Platina Kártya program 2021-ben is folytatódik! Szombaton zárul a "Highland 2021" klubtagsági akció!   A HIGHLAND PLATINA KÁRTYA PROGRAM2021-BEN IS FOLYTATÓDIK!   Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1051

A játék íze

  Interjú Koplányi Tiborral Október 26-án, kellemes őszi napsütésben került sor a Magyar Senior Golfozók Társasága által szervezett programsorozat idei utolsó állomására, a Senior City Tour v Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
981

Old Course, St. Andrews - 2021

Garantált történelmi hangulat a világ egyik legrégibb golfpályáján! Töltse 2021 tavaszát St Andrews-ban a Golf Travel Hungary-vel!   I. St Andrews Luxury Old Course ExperienceSt Andrews Ol Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
1432

Ökölvívás: szerdán kezdődik a győri ob

  A mérlegeléssel és a sorsolással az Olimpiai Sportparkban megkezdődik a négynapos ökölvívó országos bajnokság.   A szerdán kezdődő győri ob előtti sajtótájékoztatón a rendező város ne Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1056

Családban marad

  A 2008 óta évente megrendezésre kerülő Vajnóczki Gábor Apa-Fia Emlékverseny egyedülálló élménnyel ajándékozza meg azokat, akik családjuk és barátaik körében egy kötetlen, vidám hangulatú Tex Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
944

Senior City Tour 2020 VI. forduló

  A Magyar Senior Golfozók Társasága által szervezett Senior City Tour 2020 VI. fordulójára október 26-án, egy kellemes októberi hétfő délutánon került sor a Continental CityGolf Club pályáján Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1068

Lugosi Tour Texas & Greenkeeper Kupa

  Október 31-én a Kisoroszi Magyar Golf Club pályáján egy régi hagyomány kel életre a négy fős csapatokban megrendezendő Lugosi Golf Tour Texas & Greenkeeper Kupa formájában.   A Ma Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
1574

Kolonics György Emlékfutás – október 23.

  Október 23-án, pénteken ismét rajthoz állhattak a futók a 12 éve hagyományosan minden évben megrendezett Kolonics György Emlékfutáson. A tragikusan korán elhunyt, kétszeres olimpiai bajnok k Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1153

Aki biciklizni tud, golfozni is meg tud tanulni

Zsadányi Ildikót egy évekkel ezelőtti külföldi nyaralás és egy szerencsés "véletlen" terelte a golf felé. A Balaton Golf Club játékosa hosszú utat járt be a golf világában, ma pedig már sorra éri el a... Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
998

Amikor az időjárás közbeszól...

  Az október 24-25-i hétvégén számos  izgalmas golfviadal közül válogathattak a sport hazai szerelmesei, akadtak azonban olyan versenyek is, amelyeket a cudar időjárási körülmények miatt Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1041

Szezonzáró golfverseny Szarvaskúton!

  A Forest Hills Golf & Country Club idén október 31-én rendezi meg a 2020-as szezont lezáró Texas Scramble versenyét a fenséges Magas-Bakonyban fekvő Zircen.   A Forest Hills közle Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
1439

Partrick Cantlay nyerte a Zozo Bajnokságot

  28 éves amerikai Patrick Cantlay győzemével ért véget a 8 millió dollár összdíjazású Zozo Championship torna. Cantley három ütés hátrányból tudott győzni és végül egy ütés előnnyel zárt a ne Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1131

Véget ért az idei Lugosi Tour!

A Lugosi Golf Tour idei harmadik állomása szombaton (október 24-én) került sor az Magyar Golf Club Kisoroszi Old Course pályáján.   A népszerű versenysorozat zárófordulója abból a szempontb Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1107

Vasárnapi golfhírek

  Új időpontban a Budapest Highland Toro Toro - Highland - Greenkeeper Szezonzáró versenye   Sajnos a szervezőknek a mai (október 25.) Toro - Highland - Greenkeeper Szezonzáró ve Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1190

Utolsó állomásához érkezett a Race to Zala Springs!

  A Zala Springs Golf Resort, amelyet nemrég méltán beválasztottak a „Golf World Top 100 Golf Resort” rangsorolásába egyedüli és első magyarországi golfpályaként, október 24-én, szombaton a Ra Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1225

Apák és fiúk

  Október 24-én a tatai Old Lake Club egy igazi golfkülönlegességgel lepte meg azokat, akik a rendkívül gazdag szezonzáró kínálatból az "Apa-Fia" Vajnóczki Gábor emlékversenyt választották. & Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1126

Nem szeretek veszíteni, de az élet megy tovább

  A Golfünnep bronzmérkőzésén az Eiring Kristóf, Hahn Roland, Tóbiás Zsolt, Szigeti Csaba alkotta PGA Profik csapata mérte össze tudását a Koller György, Horváth János, Dr. Horváth Péter, Hatv Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1019

Závaczki ismét szárnyalt

TESLOUNGE GolfTour III. Závaczki Bálint és a 67-es score – augusztus után ezek a kulcsmotívumai a TESLOUNGE versenysorozat soron következő állomásának is. Október 23-án, 106 induló állt elütőre Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
888

Jön a Lugosi Golf Tour III. fordulója!

  Október 24-én (szombaton) jön a Lugosi Golf Tour III. fordulója Kisorosziban!   Igazi díjeső várható!   A női mezőny értékes alkalmi táskákért, valamint kéz- és körömápoló szet Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
972

Egy évad méltó zárása

  Závaczki Bálint a hétvégén lezajlott Golfünnep Junior Fiú csapatának oszlopos tagjaként oroszlánrészt vállalt a végső sikerből. A Pannonia Junior Academy játékosa egész hétvégén nagyon éles Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 106

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés