HG archívum

Augusztus 2020

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 112 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1189

Egyeztessük óráinkat

  Interjú Balogh Zoltánnal Ősz első hétvégéjén nem mindennapi élmény várja a Balaton északi partjára látogató golfrajongókat: az első Ice-Watch Kupa 18 lyukon, stableford formában kerül megre Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
838

Módosítások a Mid-Amatőr Nyílt Bajnokság versenykiírásában

A Magyar Mid-Amatőr Golf Sportegyesület Elnöksége a Versenybizottság által tett javaslat alapján módosította a 8. Magyar Mid-Amatőr Nyílt Golfbajnokság versenykiírását.     A cél az v Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
947

Klubtagsági akció a Highlanden!

Klubtagsági akció, repülőjegy tombola és izgalmas versenyek a Highland szeptemberi "étlapján".     KLUBTAGSÁGI AKCIÓ 2021 – MÁR IDÉN IS ÉRVÉNYES TAGSÁGOK Indul a szokásos Highland kl Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
967

Egy háromnapos golfküzdelem fináléja

  Véh Balázs írása Arról már bizonyára mindenki értesült, hogy a zárónapi döntőkön az esélyes főszereplők kezében nem bicsaklott meg az ütő és valamennyi kategóriában magabiztos győzelmekkel Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
784

Kánikulai küzdelem bajnokavatásokkal

  Véget ért a 2020-as, IX. Match Play Bajnokság is Kisorosziban, ahol a nyár egyik legforróbb napja várta a versenyzőket. Mondhatni, hogy a nagy melegben is győzött a papírforma, hiszen a dönt Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
963

Folytatódtak a Match Play Bajnokság kalandjai!

  Véh Balázs beszámolója Nemcsak a beígért legforróbb nyári nap, hanem a bajnoki meccsek is hoztak igen meleg helyzeteket a reggel 9-től este fél 8-ig elhúzódó, sokak számára két fordulós szo Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
711

Megvannak a döntő párosításai

  A hungolf.hu beszámolója A férfiaknál Csányi Olivér - Magyar Krisztián párharcra, a nőknél Kiss Polett Karolina - Sándor Virág összecsapásra, a junioroknál ifj. Sárközi Richárd - Fülöp Gerg Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
832

EYM: nem sültek a kezek az utolsó felvonásban

  Véget értek a European Young Masters küzdelmei a csehországi Mlada Boleslav klubban. Az idei tornára, a a magyar csapat szemszögéből jellemző volt, hogy néhány apró felvillanás mellett Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
901

Stílusos nyárzárás, Bajnoki címmel!

  Kötél Bence utolsó napi -4-es körrel kápráztatta el a közönséget a XLII. Szlovén Bajnokságon, így összesítve -11-el (!), Szlovákia után újabb bajnoki címet hozott el a „szomszédból”. Az egés Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
885

Elkezdődött a IX. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság!

Véh Balázs beszámolója     Jó pálya és szép idő fogadta a IX. Nyílt Magyar Match Play Bajnokság résztvevőit Kisorosziban.   Az első napi stroke playben két even par is születet Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
870

Ha egy üzlet beindul…

Kötél Bence 69-cel indította a pénteki, maratoni versenynapot Szlovéniában, a kérdés pedig az volt, vajon a ráadás 18 szakaszon mennyire jöhet ki a fáradtság a fiatal versenyzőből. Nos a választ m Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
894

Csányi a stroke kör élén

Helyosztó játéknappal vette kezdetét a IX. Magyar Amatőr Match Play Nyílt Bajnokság Kisorosziban.   Az első flight-ból induló Csányi Olivér score-kártyájára ugyan egy dupla és három bogey is f... Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
863

Kötél is megvillant

  Horváth Ákos után, a pénteki második körben Kötél Bence szintén mínusz hármat ütött a Szlovén Nyílt Bajnokságon. Egy bogey-t leszámítva „eseménytelen” első kilenc után a játék második felébe Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
904

EYM: Somogyi javított

  Második napjához érkezett a csehországi Mlada Boleslav golfclubban megrendezett European Young Masters, három magyar versenyző részvételével. A Berkenyei Daniella, Jaczkovics Emma és So Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
1172

A járványhelyzet miatt több futballmeccset is el kellett halasztani

  A bosnyák Zeljeznicar több játékosa is megfertőződött a koronavírussal, ezért elhalasztották a csapat augusztus 27-i Európa-liga-selejtező mérkőzését, amelyen vendégként a Makkabi Haifa elle Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
799

Amikor stratégiát kell váltanod

Interjú Koller Györggyel Hamarosan indul a nyári időszakot lezáró legrangosabb hazai megmérettetés, a IX. Magyar Amatőr Match Play Nyílt Bajnokság, amin az utóbbi hetekben számos golfviadalon kiválóa... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
801

EYM: nem sikerült az első nap

Elkezdődtek az European Young Masters küzdelmei a Mlada Boleslav golfclubban. Az első nap sajnos nem a magyar résztvevők jó teljesítményeiről szólt, a legjobb eredményt a hazai golfozók közül Jaczkovi... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
817

Horváth Ákos mínusszal indította Szlovéniát

  A Bertényi Bence, Horváth Ákos és Kötél Bence fémjelezte trió több szomszédos országban megrendezett tornát kihúzhatott az idei bakancslistáról, a következő vár, amit a nyár végén bevennének Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
847

Daniella és Gergő a Tour legjobbjai

Véget ért az idei Junior túra, a nyár elején heves felhőszakadások miatt halasztott máriavölgyi fordulóval. Az abszolút kategória győzelmet Berkenyei Daniella és Fülöp Gergő szerezte meg.   Dan... Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
1150

Skót bajnokot búcsúztatott a Fradi

  A magyar bajnok Ferencváros a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében 2-1-re verte a kör legerősebb csapatát, az 51-szeres skót bajnok Celticet. Az előző körben Fradi hazai pályán, Tokma Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
716

Megérkezett a csapat

    A hungolf.hu beharangozója:  A koronavírus-járvány miatt új időpontban, augusztus 27-29. között kerül sor az Európai Golf Szövetség, U16 juniorok számára, évente rendezett egyé Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
778

"Készen állunk a megmérettetésre"

Augusztus 28-30. között a IX. Magyar Amatőr Match Play Nyílt Bajnokságra figyel a hazai golfélet. A Magyar Golf Clubban megrendezésre kerülő, soron következő Szövetségi versenyről Makszin Áron, az Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
877

A legjobb otthon

  A korábbi tatai vadaspark területén épült Old Lake Golf Club tavakkal és természetes akadályokkal szabdalt pályaszakaszai számos kihívással szolgálnak a vállalkozó szellemű golfozók számára. Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
707

Egy verseny Komjáthy Attila emlékére

  Egy tradicionális, egészséges, játékos versengésre várja szeretettel a szakma széles palettájának képviselőit, golfozó barátait az országunk egyik legnépszerűbb pályájára -a tatai Old Lake G Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1267

Ricsi éhes a sikerre

  Villáminterjú az edző apukával   Ifj. Sárközi Ricsiben mindig benne van egy kiváló eredmény, ezt pedig legutóbb Szlovákiában, a Nick Faldo Series-en is megmutatta. Kategóriájában, az Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
840

Kialakult a Match Play Bajnokság mezőnye!

A hungolf.hu közleménye: Végleges a IX. Magyar Amatőr Match Play Bajnokság mezőnye, az augusztus 28-30. között Kisorosziban megrendezésre kerülő versenyre 44 golfozó adta le a nevezését. A kategória ... Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
940

Női golftanfolyam kezdőknek

LADIES GOLF HUNGARY Kezdő Kurzus A kurzus tartalma: • 4x6 óra kis csoportos oktatás profi oktatóval • gyakorlati és elméleti vizsga • ingyenes ütő, labda, pályahasználat a kurzus alatt • 1 hónap... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1050

Szeretünk golfozni!

  Interjú Dr. Horváth Péterrel Hogyan segíthet egy golfozónak a caddie jelenléte? Kell-e aggódni, ha homokba kerül a játékos? Milyen izgalmas versenyek várhatók az elkövetkező hetekben? A gol Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
683

Hajráznak a Juniorok

  A hungolf.hu közleménye   Augusztus 26-án mérik össze utoljára tudásukat az idei szezon Junior Tour résztvevői, így az időjárási viszonyok miatt június 15-éről elhalasztott forduló dö Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
880

Face-to-face játék

  Interjú Nagy Istvánnal Augusztus 24-én éjfélig lehet nevezni az augusztus 28. és 30. között megrendezendő IX. Magyar Amatőr MatchPlay Nyílt Bajnokságra, amelynek idén a Kisoroszi Magyar Gol Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 112

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés