HG archívum

Augusztus 2020

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 112 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Kecskés Zoltán
806

Egyeztessük óráinkat

  Interjú Balogh Zoltánnal Ősz első hétvégéjén nem mindennapi élmény várja a Balaton északi partjára látogató golfrajongókat: az első Ice-Watch Kupa 18 lyukon, stableford formában kerül megre Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
528

Módosítások a Mid-Amatőr Nyílt Bajnokság versenykiírásában

A Magyar Mid-Amatőr Golf Sportegyesület Elnöksége a Versenybizottság által tett javaslat alapján módosította a 8. Magyar Mid-Amatőr Nyílt Golfbajnokság versenykiírását.     A cél az v Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
599

Klubtagsági akció a Highlanden!

Klubtagsági akció, repülőjegy tombola és izgalmas versenyek a Highland szeptemberi "étlapján".     KLUBTAGSÁGI AKCIÓ 2021 – MÁR IDÉN IS ÉRVÉNYES TAGSÁGOK Indul a szokásos Highland kl Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
646

Egy háromnapos golfküzdelem fináléja

  Véh Balázs írása Arról már bizonyára mindenki értesült, hogy a zárónapi döntőkön az esélyes főszereplők kezében nem bicsaklott meg az ütő és valamennyi kategóriában magabiztos győzelmekkel Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
462

Kánikulai küzdelem bajnokavatásokkal

  Véget ért a 2020-as, IX. Match Play Bajnokság is Kisorosziban, ahol a nyár egyik legforróbb napja várta a versenyzőket. Mondhatni, hogy a nagy melegben is győzött a papírforma, hiszen a dönt Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
644

Folytatódtak a Match Play Bajnokság kalandjai!

  Véh Balázs beszámolója Nemcsak a beígért legforróbb nyári nap, hanem a bajnoki meccsek is hoztak igen meleg helyzeteket a reggel 9-től este fél 8-ig elhúzódó, sokak számára két fordulós szo Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
397

Megvannak a döntő párosításai

  A hungolf.hu beszámolója A férfiaknál Csányi Olivér - Magyar Krisztián párharcra, a nőknél Kiss Polett Karolina - Sándor Virág összecsapásra, a junioroknál ifj. Sárközi Richárd - Fülöp Gerg Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
497

EYM: nem sültek a kezek az utolsó felvonásban

  Véget értek a European Young Masters küzdelmei a csehországi Mlada Boleslav klubban. Az idei tornára, a a magyar csapat szemszögéből jellemző volt, hogy néhány apró felvillanás mellett Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
535

Stílusos nyárzárás, Bajnoki címmel!

  Kötél Bence utolsó napi -4-es körrel kápráztatta el a közönséget a XLII. Szlovén Bajnokságon, így összesítve -11-el (!), Szlovákia után újabb bajnoki címet hozott el a „szomszédból”. Az egés Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
567

Elkezdődött a IX. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság!

Véh Balázs beszámolója     Jó pálya és szép idő fogadta a IX. Nyílt Magyar Match Play Bajnokság résztvevőit Kisorosziban.   Az első napi stroke playben két even par is születet Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
557

Ha egy üzlet beindul…

Kötél Bence 69-cel indította a pénteki, maratoni versenynapot Szlovéniában, a kérdés pedig az volt, vajon a ráadás 18 szakaszon mennyire jöhet ki a fáradtság a fiatal versenyzőből. Nos a választ m Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
567

Csányi a stroke kör élén

Helyosztó játéknappal vette kezdetét a IX. Magyar Amatőr Match Play Nyílt Bajnokság Kisorosziban.   Az első flight-ból induló Csányi Olivér score-kártyájára ugyan egy dupla és három bogey is f... Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
551

Kötél is megvillant

  Horváth Ákos után, a pénteki második körben Kötél Bence szintén mínusz hármat ütött a Szlovén Nyílt Bajnokságon. Egy bogey-t leszámítva „eseménytelen” első kilenc után a játék második felébe Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
589

EYM: Somogyi javított

  Második napjához érkezett a csehországi Mlada Boleslav golfclubban megrendezett European Young Masters, három magyar versenyző részvételével. A Berkenyei Daniella, Jaczkovics Emma és So Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
843

A járványhelyzet miatt több futballmeccset is el kellett halasztani

  A bosnyák Zeljeznicar több játékosa is megfertőződött a koronavírussal, ezért elhalasztották a csapat augusztus 27-i Európa-liga-selejtező mérkőzését, amelyen vendégként a Makkabi Haifa elle Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
490

Amikor stratégiát kell váltanod

Interjú Koller Györggyel Hamarosan indul a nyári időszakot lezáró legrangosabb hazai megmérettetés, a IX. Magyar Amatőr Match Play Nyílt Bajnokság, amin az utóbbi hetekben számos golfviadalon kiválóa... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
494

EYM: nem sikerült az első nap

Elkezdődtek az European Young Masters küzdelmei a Mlada Boleslav golfclubban. Az első nap sajnos nem a magyar résztvevők jó teljesítményeiről szólt, a legjobb eredményt a hazai golfozók közül Jaczkovi... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
487

Horváth Ákos mínusszal indította Szlovéniát

  A Bertényi Bence, Horváth Ákos és Kötél Bence fémjelezte trió több szomszédos országban megrendezett tornát kihúzhatott az idei bakancslistáról, a következő vár, amit a nyár végén bevennének Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
522

Daniella és Gergő a Tour legjobbjai

Véget ért az idei Junior túra, a nyár elején heves felhőszakadások miatt halasztott máriavölgyi fordulóval. Az abszolút kategória győzelmet Berkenyei Daniella és Fülöp Gergő szerezte meg.   Dan... Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
804

Skót bajnokot búcsúztatott a Fradi

  A magyar bajnok Ferencváros a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében 2-1-re verte a kör legerősebb csapatát, az 51-szeres skót bajnok Celticet. Az előző körben Fradi hazai pályán, Tokma Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
407

Megérkezett a csapat

    A hungolf.hu beharangozója:  A koronavírus-járvány miatt új időpontban, augusztus 27-29. között kerül sor az Európai Golf Szövetség, U16 juniorok számára, évente rendezett egyé Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
470

"Készen állunk a megmérettetésre"

Augusztus 28-30. között a IX. Magyar Amatőr Match Play Nyílt Bajnokságra figyel a hazai golfélet. A Magyar Golf Clubban megrendezésre kerülő, soron következő Szövetségi versenyről Makszin Áron, az Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
580

A legjobb otthon

  A korábbi tatai vadaspark területén épült Old Lake Golf Club tavakkal és természetes akadályokkal szabdalt pályaszakaszai számos kihívással szolgálnak a vállalkozó szellemű golfozók számára. Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
385

Egy verseny Komjáthy Attila emlékére

  Egy tradicionális, egészséges, játékos versengésre várja szeretettel a szakma széles palettájának képviselőit, golfozó barátait az országunk egyik legnépszerűbb pályájára -a tatai Old Lake G Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
848

Ricsi éhes a sikerre

  Villáminterjú az edző apukával   Ifj. Sárközi Ricsiben mindig benne van egy kiváló eredmény, ezt pedig legutóbb Szlovákiában, a Nick Faldo Series-en is megmutatta. Kategóriájában, az Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
533

Kialakult a Match Play Bajnokság mezőnye!

A hungolf.hu közleménye: Végleges a IX. Magyar Amatőr Match Play Bajnokság mezőnye, az augusztus 28-30. között Kisorosziban megrendezésre kerülő versenyre 44 golfozó adta le a nevezését. A kategória ... Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
513

Női golftanfolyam kezdőknek

LADIES GOLF HUNGARY Kezdő Kurzus A kurzus tartalma: • 4x6 óra kis csoportos oktatás profi oktatóval • gyakorlati és elméleti vizsga • ingyenes ütő, labda, pályahasználat a kurzus alatt • 1 hónap... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
703

Szeretünk golfozni!

  Interjú Dr. Horváth Péterrel Hogyan segíthet egy golfozónak a caddie jelenléte? Kell-e aggódni, ha homokba kerül a játékos? Milyen izgalmas versenyek várhatók az elkövetkező hetekben? A gol Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
371

Hajráznak a Juniorok

  A hungolf.hu közleménye   Augusztus 26-án mérik össze utoljára tudásukat az idei szezon Junior Tour résztvevői, így az időjárási viszonyok miatt június 15-éről elhalasztott forduló dö Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
575

Face-to-face játék

  Interjú Nagy Istvánnal Augusztus 24-én éjfélig lehet nevezni az augusztus 28. és 30. között megrendezendő IX. Magyar Amatőr MatchPlay Nyílt Bajnokságra, amelynek idén a Kisoroszi Magyar Gol Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 112

Versenynaptár

Keresés