HG archívum

Július 2020

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 83 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
924

Mindenki bent van

Július 31-én, pénteken folytatódott az Osztrák Nyílt Amatőr Bajnokság Linzben. Sajnos Kötél Bence egészen pazar, -5-ös teljesítményét nem tudta megismételni – a második napon 78-at score-olt –, de min... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1220

„Ide nekem az oroszlánt is”

  Batta Krisztinát, a fennállásának 13. születésnapját ünneplő Golf Travel Hungary megálmodóját kerestük fel, hogy arról érdeklődjünk, mi újság a golf háza táján. A női senior válogatott csapa Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
786

Berkenyei és Benke tovább menetel

Forest Hills-i állomás teljesítve Nem született meglepetés a július 30-án rendezett Junior Tour hatodik állomásán, a versenysorozat ranglista élén álló Berkenyei Daniella és Benke Ákos vihette haza a... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
992

Kötél Bence Linzben brillírozott

Épphogy lejött a Balatonudvari pályáról, máris újabb több napos megmérettetésen szállt harcba Kötél Bence. A Balaton Golf Club játékosa július 30. és augusztus 2. között az Osztrák Nyílt Amatőr Bajnok... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1261

A szezon legrosszabb köre a legkönnyebb pályán

  Ha van a Magyar Bajnokságnak tragikus hőse, Kötél Bence mindenképpen az, aki egy csodálatos pénteki mínusz 4 után, szombaton jelentős hátrányt szedett fel, amit a vasárnapi feljavuló játékáv Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
770

Közgyűlés: eredményes évet zárt a Szövetség

Az MGSZ közleménye A Magyar Golf Szövetség éves rendes közgyűlésére - a tavasszal kialakult járványhelyzetre tekintettel - július 30-án került sor, melyet ezúttal a Continental Citygolf Club látott Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
740

Máriavölgyi maraton

Közeledik a hétvégi Pannónia ranglista maraton! Laczkó Zoltán és greenkeeper csapatának köszönhetően, ismételten magas színvonalú a pálya minősége, melyet külön a három napos versenyre készítettek fe... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
826

Testvéries osztozkodás

  Az álmosabbra sikerült első és a harcosabb második forduló után drámai végjátékban dőlt el a 11. Magyar Profi Országos bajnokság végeredménye. A három versenynap végén playoffban csapott öss Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
766

Hogyan segíthet a golf a koraszülött gyermekeknek?

Interjú Gschwendtner Sonjával Július 31. és augusztus 1. között a golf élvezetét és a jótékonykodás örömét összekötő Zala Springs ismét megrendezi éves Jótékonysági Golf Versenyét, amelyen a Kora Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
784

Vadászjelenetek Balatonudvariban

  HCP Vadász II. Aki a hétvégét a Balatonon pihenve tölti, és a hétfői munkakezdés előtt frissítő golfozásra vágyik, vagy csak úgy gondolja, hogy a szabadságát golfélményekkel tenné teljessé, Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1086

Sztár-játékos a pályán

Highlanden sikerült utolérnünk Hajdú Steve-et, az ötödik kosár labdája kiürítése közben. Lázas gyakorlása nem véletlen, hiszen hétvégén olyan hétpróbás flight-társakkal néz farkasszemet, mint a jó Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1164

Adél mindent vitt

A 60. Magyar Bajnokságon több jó „lapjárásnak” is szemtanúi lehettünk, a legjobb leosztás azonban Vadkerti Adél játékában volt, aki 72-72-73-as köreivel nemcsak a női kategóriában diadalmaskodott, Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
771

Új időpontban a Magyar Junior Nyílt Bajnokság

Az MGSZ közleménye A Magyar Golf Szövetség elnökségének döntése értelmében, az 2020 augusztus 18-20-re hirdetett 31. Magyar Junior Nyílt Bajnokság - változatlan helyszínnel - 2020. október 9-11-re ke... Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
748

Jótékonysági Golf Hétvége a legkisebbekért!

ZALA SPRINGS JÓTÉKONYSÁGI ÉJSZAKAI GOLF Július 31. és augusztus 01. között ismét megrendezzük jótékonysági golf fesztiválunkat, amelyen a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítványnak gyűjtünk tá... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
748

Lugosi Tamás az élre tört

18 fős mezőnnyel megkezdődött Hencsén a 11. Magyar Profi Országos bajnokság. Az eredmények alapján álmosra sikerült a rajt, de két szép eagle, Hahn Roland és Lugosi Balázs jóvoltából már jelzi, hogy m Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
986

Drámai végjáték a Bajnok szemével

Végsőkig kiélezett küzdelemben sikerült Csányi Olivérnek megszerezni a jubileumi, 60. Magyar Bajnoki aranyérmét. Olivér útja a győzelemhez nemcsak Balatonudvari dimbes-dombos pályáján, hanem hullá Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
744

Zénó folytatta a sormintát

  Zsimán-Lebovics Zénó egy hete a Colony Club Gutenhof-ban ért el tornagyőzelmet az U12-es kategróiában, ezen a hétvégén pedig ismét Ausztriában versenyzett, és ha már ott volt: nyert!   Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
854

Ez a harc lesz a végső

Augusztus 8-án Balatonudvariban ér véget a csonka évadra szűkített II. Magyar MidAm Match Play Bajnokság. Az elő-előselejtezőket, majd a körmérkőzéseket végigharcolva a csoportelsők, másodikok, hamra... Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
1151

Távolban egy fehér labda

  A Budapest Honvéd beszámolója   Footgolfozni voltak a Honvéd játékosai, Cipf Dominik és Eppel Márton között csak a szétlövés döntött.   201 méter. És ez csak az első lyuk és a Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
908

Csicsi +1-el végzett Michiganban

  Négy hónap szünet után indult újra útjára a Symetra Tour, azzal a FireKeepers CasinoHotel Championship, amelyről hazánk legmagasabban jegyzett golfozója, Rózsa Csilla szép emlékeket őrizhet Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1010

Egy sima, egy playoff

Vadkerti Adél magabiztos játékkal és a legjobb eredménnyel zárta a 60. Magyar Bajnokságot. Mellette a férfiaknál Csányi Olivér nagyot küzdve szerezte meg az első helyet, playoff-fal dőlt el a kate Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1147

Csányi az élen

  Szombaton folytatódott a 60. Magyar Amatőr Bajnokság Balatonudvariban. Az esti esőzések nem kímélték a pályát, amely vizes, de játszható állapotban várta a mezőnyt. A megváltozott körül Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
931

Symetra Tour: Csicsi a legjobb húszban

Négy hónap kényszerű uborkaszezon után tért vissza az Egyesült Államok női profi bajnokságának második vonala, a Symetra Tour.     Az immár hetedik alkalommal a túra állomásaként szer Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
940

Magyar Bajnokság: ez történt az első napon

Mint ahogy délután beszámoltunk róla izgalmas csata bontakozott ki a 60. Magyar Bajnokság élmezőnyében: négyen is mínuszt játszottak pénteken.   A férfiak között az ifjú titan, Kötél Bence húz... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1273

Nyári melegben is repkedtek a mínuszok

  Elrajtolt a 60. Magyar Amatőr Bajnokság Ugyan az első játéknap még nem ért véget, de az elmondható, hogy hihetetlen tűzijátékkal vette kezdetét a Bajnokság. Kötél Bence, Závaczki Bálint és Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1082

Tengeren túliak a magyar tengernél

  Indul a 60. Magyar Amatőr Bajnokság, a honi golfélet kiválóságaival   Jósolni nem is tudnánk, hiszen itt lesz a szezont remekül kezdő, Udvariban otthonosan mozgó Kötél Bence, az Észt Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1302

Kezdődik a tánc

  Pénteken elrajtol a 60. Magyar Amatőr Bajnokság 91 fős mezőnye. A verseny előtt Makszin Áronnal, a Magyar Golf Szövetség főtitkárával készítettünk interjút.     Mit kell tudni a Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1052

We are back in business!!

  „Visszatértünk!!” Ezzel az üzenettel lepte meg ma Facebookon követőit Csicsi. Négy hónapnyi kényszerszünet után újraindul a Symetra Tour, az Egyesült Államok profi golfsorozatának második Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1215

„Nem mondanék semmit"

Horvath Joseph-fel, a Golfiesta Tour I. fordulójának győztesével beszélgettünk, aki a 60. Magyar Amatőr Bajnokságon hazai környezetben száll harcba a győzelemért. A Balaton Golf Club játékosa idén Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1321

Magyar Amatőr Bajnokság - Balatongolf, ELŐREJELZÉS

  Sziasztok! A fent említett csodálatos helyszínen kerül megrendezésre a hétvégén a golfszezon egyik legnagyobb presztízsű versenye, amelyről köztudott, hogy kishazánk "egy főre eső elveszíte Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 83

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés