HG archívum

Május 2020

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 60 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Kecskés Zoltán
542

Kiáradó gondolatok

avagy: mit is jelent Pünkösd? A naptár piros betűiből nyilvánvaló mindenkinek, hogy ünnepelni kell, de mit is ünneplünk pontosan? Erre a kérdésre már sokkal kevesebben tudnának választ adni, különö Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
712

Pünkösd a Dunakanyarnál

Kisoroszi nagy napjaMájus 30-án, szombat reggel 9-kor állhattak rajthoz a versenyzők, ekkor vette kezdetét a Dunakanyar Kupa. A magyar Old Course-ként is aposztrofálható pálya minden eddiginél kitűn Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
787

Tengernyi öröm a Magyar Tengernél

A Morzsa és a szél A „Platensee” nem csak a német turistákat vonzza, rengeteg művésznek adott ihletet időről-időre. Hogy csak pár nevet említsünk: Egry József és Szinyei Merse Pál meghatározó témáj Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
688

Elcsípett levél

Levél a Magyar Golf SzövetségtőlA tegnapi napon egy új kormányrendelet jelent meg a versenyek látogathatóságáról melyet a lentiekben változtatás nélkül közlünk.    A Kormány 241/2020. (V... Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
583

Pünkösd a Magyar Tenger partján

Nem csak a táj hívogató Balatonudvari pázsitján még a Nap sugarai is szívesen játszanak, hát még a sportemberek! Kíváncsian várjuk a Balaton Golf Club pünkösdi versenyét. A játék remek hangulata Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
565

Last minute

Dunakanyar Kupa Szinte már csak percek maradtak a nevezés lezárulásáig, így aki részt szeretne venni Kisorosziban a holnapi Dunakanyar Kupán, ne habozzon! A Magyar Old Course remek formának örven Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
699

Szerelem első ütésre

  Ragyogjon a fairplay mindenek felettFénykép: Kállay Tamás  A zirci évadnyitó ranglista versenyt követően a férfi nettó kategória győztesével, Huszti Györggyel beszélgettünk, aki elárul Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
920

Old Lake – New shape

  Felfrissülten indulhat a szezon Fotó: Yulia Stepanova    A tatai Old Lake Golf Clubban is kezd beindulni az élet, amit mi türelmetlenül, a pálya pedig megszépült megjelenéss Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
640

Golfmagazin

Ismét főműsoridőben látható a Golfmagazin    Május 29-én pénteken újra főműsoridőben, 21 óra 45 perckor  nézhető meg a Magyar Golf Szövetség szakmai segítségével készülő, havonta jele... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
539

Stílusos bemutatkozás

    Minden, amire senki sem számíthatott A női senior válogatott Máriavölgyben tartotta meg a vírus utáni első edzését. Batta Krisztina csapatkapitány mellett Tóbiás Zsolt, a senior höl Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
597

Elcsípett levél

Levél a Magyar Golf SzövetségtőlA tegnapi napon egy új kormányrendelet jelent meg a versenyek látogathatóságáról melyet a lentiekben változtatás nélkül közlünk.  A Kormány 241/2020 Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
668

FONTOS VÁLTOZÁSOK a Highlanden!

HÁZIREND ÉS HELYI SZABÁLYOK Az alábbiakban a Highland, hírlevelét közöljük változatlanul, mely a klub módosított házirendjét és az új helyi szabályokat tartalmazza. "Kedves Golfozók, örömmel tö... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
609

Minek ide Amerika?

  Texas itthon is van   Indul a nyár és a golfszezon! Kissé döcögősen kezdődött az év a vírus hatásai miatt, de ahogy Krisztus feltámadt az írások szerint, úgy a golf is új életre kap. Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
686

A golfjáték (elveszett) ismét megtalált művészete

  Beszélgetés Gágyor GáborralGágyor Gáborral, az EGA bizottságának tagjával beszélgettünk az elmúlt időszakról és a covid-helyzet golfra gyakorolt hatásairól.  HG: Mit vársz a járványhe Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
1203

SZOBOSZLAI AZ AC MILANRÓL: HA ELJÖN AZ IDEJE, ÁTGONDOLT DÖNTÉST HOZUNK

Hatalmas az érdeklődés Szoboszlai Dominik iránt Kép: PICTURE-ALLIANCE/AFP/VERWENDUNG WELTWEIT/FOTOSTAND / WASSMUTHA Red Bull Salzburg magyar középpályása, Szoboszlai Dominik iránt hatalmas az é Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
894

Gyakorolni, akkor is ha fáj

Popovits Barnabással beszélgettünk Popovits Barnabás az idei évtől a Highland edzői csapatát erősíti. A váltásról, tanítványairól és saját játékáról faggattuk. Az idei szezont a Highland Golf Club-ba... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
533

Pünkösdi verseny Kisorosziban!

  Dunakanyar Kupa    A kisoroszi pálya az utóbbi időben hatalmas változásokon esett át. A játékosok jól játszható, jó minőségű  pályáról számolnak be.  A pályán, 202 Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
759

Pár percre felmentve

  Homeofficban is golf!   Az elmúlt időszak korlátozásai mindenki életét megváltoztatta kisebb, vagy nagyobb mértékben. Kománovics Ibolya ügyvédnő mindennapjai is átalakultak, a homeoff Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
533

Pünkösd Balatonudvariban!

Javítsunk handicap-et !Ahogy azt megírtuk korábbi hírünkben, a szervezők eleget téve a közakaratnak, módosították a Balaton Golf Club pünkösdi, szezonnyitó versenyének formáját. Gyönyörű balatoni pan... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
820

Egyre népszerűbb a környéken a golf

Beszélgetés Bozó Ádámmal Bozó Ádámot Zirc vezetőedzőjét két oktatás közötti szünetben értük el és edzői munkásságáról faggattuk. „A mostani időszakban, csütörtökön, pénteken és szombaton Zircen ... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
643

Jövő héten kezdünk!

Beszélgetés Rózsavölgyi Jánossal Rózsavölgyi Jánossal a tatai Old Lake Club kapitányával beszélgettünk a szezon kezdetének apropóján. Mesélt saját terveiről, célkitűzésiről, de kitért az általa szerv... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
876

Tökéletes verseny, tökéletes szervezés

Zirc magasra tette a mércét Hatalmas érdeklődés övezte 2020 első ranglistaversenyét melyet Zircen rendeztek. Mindenki megelégedéséére tökéletes helyet választottak a szervezők. Mindig is tudtuk, ho... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
916

Ízig-vérig profi

  Goal and hole Edző és profi játékos egyben, aki bármibe fog bele, azt rendszerint meg is valósítja. Első nagy szerelme nem a golf, hanem a labdarúgás volt. Aki még nem jött rá, hogy kiről v Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
705

Imádom, hogy végre mind a két gyerekem legyőz

  Van akiket az eső sem tántorít el   Ahogy már hét eleji rövid hírünkben megírtuk a Tótvázsony első fordulóját a fiatal tehetség, Hideg Ádám nyerte. Hideg Jánossal, a büszke édesapával Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
441

Kiadta módosított versenynaptárát a Balaton Golf !

  VERSENYNAPTÁR 2020Az alábbiakban a Balaton Golf Club idei verenynaptárát közöljük.    Március 15.: Footgolf verseny   Május 31.: Stableford verseny  Június 7.: HCP-v Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
662

Előírások és ajánlások versenyszervezéshez!

Versenyszervezési Protokoll Covid-19 helyzet idejére   A Covid-19 egészségügyi helyzet a golfsportot is jelentősen érinti. A Magyar Golf Szövetség törekvése, hogy a lehető legkörültekintőbb Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
559

Felvetés a Magyar Nyílt bajnokságról!

   Kötél Balázs bejegyzése    Az online térben szörfözve bukkantunk rá Kötél Balázs, a BB műhely egyik vezetőjének a bejegyzésére, amely megfontolásra javasolt, hiszen egy nag Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
485

Ranglistaverseny orgona virágzás idején

Egy nap 2 verseny Popovics Borbálával a Forest Hills igazgatónőjével beszélgettünk, aki a Bakony ékkövének csúcsáról, Zircről jelentkezett be nagy készülődések közepette, hisz a szezonban hétvégén t... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
740

Az élet folyt a saját medrében tovább

  Zsadányi Ildikóval beszélgettünk Zsadányi Ildikó és párja Miszlai Sándor, most érkezett haza kalandos úton Ausztráliából. Erről mesél most Nekünk Ildikó.   „Ausztráliában lenni mint Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
883

BREAKING NEWS: új időpontban a Pünkösdi verseny Balatonudvariban!

  Verseny módosítás  Közkívánatra módosította szezonnyitó versenyének időpontját és formáját a Balaton Golf.   Az új időpont és forma: május 30. szombat 10:00 Single Sta Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 60

Versenynaptár

Keresés