HG archívum

Április 2020

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 36 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1244

Megvan bennem a motiváció

  Rövid interjú Lugosi Tamással   Lugosi Tamás a karantén ideje alatt sem tétlenkedik, a többszörös magyar bajnokot a Golf Academy-n értük utol, ahol épp a green építésében segédkezett Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1268

Ötből ötöt

Érett fejjel is játszani kell Kicsit sem köznapi most a verőfény. Kosztolányi Dezső ódáját olvasva, e cseppet sem mindennapi helyzetben, a tőle megszokott lendülettel készül Závaczki Bálint. - Igaz Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1585

Júniusban folytatódik a szezon?

  A Magyar Golf Szövetség írása    A Magyar Golf Szövetség elkészítette az alternatív versenynaptárát, mely - a járványügyi rendelkezések enyhítésének napokban tervezett kormányzat Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1438

Újra nyit a Forest Hills !

  Új szabályok    A Forest Hills vezetésének döntése értelmében   2020. május 01-től mindenki számára megnyílik a lehetőség a driving range és a golfpálya   Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1293

Csak divatosan!

(Fotó: Sipos Hajnalka)   Nagy Zsófi a Magyar Golf Club igazgatónője, vagy ahogy a divat szakmában ismerik Sophie, rangos elismerésben részesült a 2019-es évben: ő lett a GLAMOUR nagykö Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1509

Bánatban és örömben is együtt

  „golfból van a Hold” - a család összes tagjának    A vírus okozta intézkedések nem kedveznek legtöbbünknek, de azért elmondható, hogy nem állt meg az élet - legalábbis a Briglo Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1406

Van, ami az aranynál is többet ér

A boldogság alappillére a család Noha a járvány miatti összezártságot sokan nehezen viselik, még rosszabb azoknak, akiket elszakítanak az intézkedések egymástól. Baldauf Lászlóval beszélgettünk, ezút... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2021

Tavaszi pompában

 Zöldellő fű, ragyogó hangulat… A párás, tavaszi fénysugarak is örömmel kalandoznak naphosszat a Kisoroszi pályán. Nem csoda, hiszen a magyar Old Course lélegzetelállítóan jó formába került, hál Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1506

Milyen hatással van az edzés a memóriánkra?

 E-Golf Kincses cikke  Gondoltad volna, hogy már egyetlen edzés is fittebbé teszi az agyunk memória központját, nem csak az izmainkat? A testmozgás ugyanis nem csak a testünket mozgatj Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1106

Jó-falatnyi jótékonyság

Segítsünk segíteni! Adni mindig jó érzés. A járvány ideje alatt szerencsére egyre többen érzik így. A Két Szerecsen Bisztró és Kávéház mindennapi hőseink, az egészségügyi dolgozók áldozatos munkájá Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1431

Üzenet a Budapest Highland Golf Clubtól

Információk a webshop és a klub működéséről  A koronavírus járvány átszervezett mindent, a boltok nyitva-tartását, az emberek munkáját, az oktatás rendjét és ezzel együtt a golf szezont is. Mo... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1248

Sasként szállt a labda

Horváth Joe ismét remekelt Nem állt meg az élet a Balaton Golf Klub szépen zöldellő pályáján, ebben a rendkívüli helyzetben sem. Kalandos hazatérése után, már húsvétkor brillírozott hazánk egyik ki Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1623

Minden tekintetben virágzás

Balatoni tavasz - Baranyai Robinál Míg az emberek többsége nehezen találja meg az élet örömeit a járványügyi intézkedések közepette, Baranyai Róbert több szempontból is szerencsés helyzetben érezhe Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1413

Fentről nézve minden szép

Már nyílnak a kertben a kaktuszvirágok…. Nem, nem Petőfi az, akiről e sorok szólnak, hanem ma is élő honfitársunk, aki pilóta, golfozó, kertész és szerető férj egyben. Sikerült kitalálni kiről van Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1317

Anya és fia a golf hálójában

Ismerkedjünk meg közelebbről Kiku életével   “AZ A CSALÁD, AMELYIK EGYÜTT SPORTOL, EGYÜTT IS MARAD" – tartja a mondás. Ez tetten érhető dr. Lex Annamária és fia, Greff Bálint kettősénél is. Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1041

Ünnepelni tudni kell

A Húsvét-Kupa nagyon Nagyjai   A koronavírustól sújtott időben is megrendezte a Nagy család a hagyományos Húsvéti Kupát. Nagy László Zsomborral, a senior kategória győztesével beszélgettünk Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1121

Június közepén folytatódhat a PGA Tour

A Magyar Golfszövetség írása  A koronavírus járvány okozta helyzetet mérlegelve, a PGA Tour a versenyek biztonságos lebonyolítása érdekében tette közzé a 2019/2020-as és a 2020/2021-es szez... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1170

Lehet 2 ütéssel kevesebb?

MacPherson Éva tanácsai  Az életmód és a táplálkozás jóval nagyobb mértékben befolyásolja a teljesítményt, mint amennyi figyelmet valójában az átlag golfozó fordít rá. Ha az átlagodon felül sze... Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1542

A hölgyek már kezdhetnek tervezni

  Elkészült az új forgatókönyv   Nyári napsütés helyett idén a hűvösebb napok hangulatát forrósíthatja fel az LPGA 3 napos,4 fordulós versenye a COVID-19 elleni óvintézkedések jegyében. Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1710

Jobb időkre várva

Távolabb a pályától Az idő ugyan gyönyörű, de a jelenlegi helyzet átírja a programokat Brúder Balázs számára is. A profi oktató jelenleg nem a Tatai Old Lake vagy az óbudai pályákon forgatja az ütő Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1221

Tanár Úrról jelentem

Lendületben marad a járvány alatt Nyílnak a virágok, zöldül a fű, süt a Nap, szóval dübörög a tavasz, és természetesen Bozó Ádám sem tétlenkedik! Noha az idei viszonylatok nem épp ideálisak, futni Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1325

Itthon, édes otthon

Nyugalomban a kalandos hazatérés után A világjárvány mindannyiunknak okoz kellemetlenségeket, de koránt sem annyit, mint Horváth Jozef-nek, aki a COVID-19 európai kirobbanásakor Spanyolországban ta Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1877

Lesz golfszezon is

  Élet Bükfürdőn a kényszerszünetben A kialakult helyzet nyilván senkinek sem egyszerű… Kíváncsiak voltunk, hogy a nemrég bezárás mellett döntött Greenfield Golf menedzsere, Papp Erzsébet, ho Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1092

Larának az érettségi lebeg a szeme előtt

A rá váró feladatokról mesélt A megváltozott körülmények között is éli mindennapjait Czernecki Laura, aki előtt - kortársaival együtt - nem mindennapi feladat tornyosul, ugyanis az érettségire készül... Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1345

Előadás taps nélkül

  Mi vár a 2020-as Irish Open-re? Zárt kapuk mögött rendezhetik az Irish Opent?  Paul McGinley az RTE Radio 1-nek adott interjújában „Nagyon komoly esélyűnek” nevezte a verseny teli lelá Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1166

Nevéhez hűen, tigrisként küzd

Tiger Woods a Hírességek előcsarnokában Az amerikai klasszis golfozó jövőre, méltán kerülhet be a „Hírességek Csarnokába”, mivel módosították az életkor kritériumait. A „World Golf Hall of Fame-be” Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2179

Egy igazán ütős személyiség

 A stílusos Fenegyerek A golfpályákról már ismerhetjük Pach Gábort, most pedig másik szenvedélyéről és egyben hivatásáról beszélgetünk vele, ami nem más, mint a pálinka. 2016-ban a nemzetközi Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1372

Május végéig nem rendeznek szövetségi versenyeket

  A koronavírus átírja a verseny időpontokat A koronavírus járvány megfékezése érdekében március 11-én elrendelt veszélyhelyzet, valamint a később bejelentett kijárási korlátozás a golfversen Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1803

„Találjuk meg az apró örömöket”

Otthon igyekszik formában tartania magát Hahn Árpád tanítványa, Boross Lili komolyan veszi az óvintézkedéseket. A civil életben modellként, valamint marketing igazgatóként dolgozó szépségünk, vízilab... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1162

Emlékek Ciprusról

Ciprusi golftábor 2020. március 1-8. A tavaszi emlékeink között keresgélve akadtunk rá, az alábbi videóra, amely egyenesen Ciprusig kalauzól bennünket, ha máshogy nem lehet a mostani időkben, ... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 36

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés