HG archívum

Március 2020

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 59 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Kecskés Zoltán
813

Az ötkarikás golfversenyek 2021. július 29-én startolhatnak

    MGSZ közlemény A Nemzetközi Olimpiai Bizottság, a játékok szervezőbizottsága, Tokió városa, valamint a japán kormány március 30-án tette közzé, hogy a COVID-19 vírus megfékezése, a Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
678

Zala Springs ONLINE

    Közlemény A jelenleg kialakult helyzet mindannyiunk életében változást követel, ezért a Zala Springs Golf Resort kedves Ügyfelei számára bevezeti a virtuális prezentáció lehetőségét Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
685

Üdvözlet Hencséről!

    Ki a pályára! Szeretettel várunk Benneteket golfpályánkon, ahol a social distancing szabályait is egyszerű betartani. Teetime kizárólag előzetes egyeztetéssel emailben, Messeng Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
2041

Pontosan egy évvel halasztják el az olimpiát

  Július 23-án kezdődik és augusztus 8-ig tart majd 2021-ben a tokiói olimpia, míg a paralimpiára augusztus 24. és szeptember 5. között kerül sor – közölte hétfőn a Nemzetközi Olimpiai Biz Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1129

Akit nem lehet kiütni

      Pozitívan minden negatívum ellen A koronavírus miatt kialakult helyzet senkinek sem könnyű, de ahogy Batta Krisztinát, a Golf Travel Hungary igazgatónőjét ismerjük, biztosak Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
914

ÚJ SZABÁLYOK A HIGHLAND GOLF CLUBBAN

    Hírlevél KEDVES GOLFOZÓK! A 2020. március 27-én megjelent, kijárási korlátozásról szóló kormányrendelet (a teljes szöveg megtekinthető itt) 5. §-a szerint az alábbi szabadidős tevék Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1286

Fanni: Már nagyon várom a "szabadságot"

    Filmezés és edzés a karanténban Lehoczky Gábor lánya, Fanni alig várja, hogy véget érjen az önkéntes karantén és újra kimehessen a golfpályára, természetesen a szigorú előírásokat b Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
737

AUTOMATA ÜZEMMÓDBAN

KEDVES GOLFOZÓK, a Highlanden működő integrált informatikai-ügyfélmenedzsment rendszer segítségével "automata üzemmódban" működünk, ezzel kapcsolatban néhány fontos pontra hívjuk fel a figyelme Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
962

Golf magazin otthonmaradás idején

    Távirányítókat elő! Március 27-én, pénteken, 16:45 órakor jelentkezik ismét a Magyar Golf Szövetség gondozásában készült Golf magazin márciusi adása az M4 Sport csatornán. Az i Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
924

„Egyik pillanatról a másikra borult fel minden”

Bajnokunk már alig várja, hogy a pályán legyen! Vadkerti Adél, Csányi Olivérhez hasonlóan már itthon van és önkéntes karanténba vonulva tanul, edz, hogy a 14 nap elteltével kimehessen a golfpályára. ... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
689

„A nehézségek ellenére próbálok pozitív maradni”

    Online oktatás készülőben Már a karantén szótól sokunkat kiráz a hideg.  Bizonytalan, kellemetlen érzéseket okoz, hogy négy fal között éljük a mindennapokat, amíg a COVID-19 sz Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
866

Elmarad a szenior Eb!

Megjött a hivatalos közlemény Bombaként robbant a hír, hogy a COVID-19 miatt nem rendezik meg a férfiak idei szenior kontinensviadalát. Nagy érvágás ez uraink számára, hiszen akárcsak az elmúlt éve Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
539

A Greenfield is bezárta kapuit!

    Közleményt adott ki a büki komplexum Kedves Vendégeink! Ebben a kilátástalan helyzetben nagyon fontos mindenki döntése, tette és társadalmi felelősségvállalása, főleg egy olyan szek Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
604

Elhalasztva a Magyar Kupa

MGSZ közlemény A Magyar Golf Szövetség tájékoztatja a tisztelt golfozókat, hogy a koronavírus járványra való tekintettel, elhalasztja az április 25-26-ra tervezett 31. Magyar Kupát. Amint azt a ko Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
5281

Minden versenysorozat felfüggesztve

A Magyar Footgolf Szövetség elnöksége a koronavírus elleni védekezés hatékonyságának érdekében a továbbiakban is szünetelteti az összes rendezvényének szervezését, lebonyolítását, a szövetség tovább Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
900

Ki, hogyan éli meg a járványt? I. rész

  A golf az egyik legajánlottabb és legbiztonságosabb szabadtéri sport A szemünk láttára írja át a hazai golfélet mindennapjait a koronavírus. A klubok már megtették a szükséges óvintézkedé Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
842

Lugosi Balázs már nem az MGC head pro-ja

    Közösségi oldalán jelentette be Február elejétől nem töltöm be tovább a Magyar Golf Club vezetőedzői tisztét, de ugyanúgy klubedzőként megtalálhattok hétvégente a klubban, mint anna Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
903

Csizmadia online üzemmódra váltott

    A felelősségteljes gondolkodás mindannyiunk érdeke Csizmadia Ákos, a zirci Forest Hills Golf Club tősgyökeres tagja bepillantást engedett az életébe, hogy a világjárvány mennyire és Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
763

Forest Hills korlátozásai a járvány idejére

    Közlemény Kedves Klubtagjaink! Ezúton tájékoztatlak benneteket, hogy a Forest Hills Hotel&Golf (hotel, étterem, bár, Clubház) 2020. március 19. napjától a koronavírus-járvány mi Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
647

Bréking! Bezár a Zala Springs Golf Resort!

Közelmény Kedves Klubtagok, Vendégek és Barátok! A jelenlegi helyzetre való tekintettel arra a komoly döntésre szántuk el magunkat, hogy Zala Springs Golf Resort éttermét és golfpályáját határ Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
941

Pannonia intézkedései COVID-19 ellen

    Fontos tudnivalók   A koronavírus (COVID-19) miatt bevezetett járványügyi intézkedésekre való tekintettel, megelőzés céljából a Pannonia Golf & Country Club is megteszi a Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
798

Minden szövetségi versenyt megtartanak

    MGSZ közlemény Az egyre terjedő koronavírus járvány miatt bejelentett kormányzati intézkedésekre, valamint a veszélyhelyzetre tekintettel, a Magyar Golf Szövetség folyamatosan vizsg Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
676

Amíg nem vagyunk a pályán

    Megjelent Hungarian Golf Magazin Kincses Kalendáriuma A 2019-es év legütősebb eseményeit már online is élvezhetik a sportág szerelmesei. Lapozgatható elektronikus kiadványunkkal kív Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
920

Üssük ki a vírust, és be a labdát!

    Nagy Istvánnal beszélgettünk „A mostani, bizonytalan időkben is lehetünk nyugodtak. Ha már munkahelyünket úgysem látogathatjuk a vírus miatt, a pályát még igen!” Optimista hangulatb Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
721

Balaton Golf intézkedései a koronavírus miatt

  Kedves Vendégeink! A BalatonGolf természetesen követi a Hatóságok által javasolt higiéniai iránymutatásokat. Fokozottan ügyelünk a belső terek higiéniai kezelésére, mint a kilincsek, kapcso Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
724

Pannonia közlemény

    KEDVES VENDÉGEINK! A Pannonia Golf & Country Club is igyekszik megtenni a szükséges működtetési változtatásokat a koronavírus terjedésének megfékezése céljából mindannyiunk véde Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
444

Kezelhetővé válhat a járvány?

Közel a megoldás   Az Ausztráliában végzett gyógyszer-kísérletek komoly eséllyel kecsegtetnek a koronavírus elleni harcban.   Nem új gyógyszerről van szó, hanem kettő, már meglévő kész Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
577

Elhalasztják az LPGA és Symetra Tour versenyeket

  Az LPGA mai  közleményében értesítette a játékosokat, hogy a COVID-19 vírus okozta járvány kockázatának minimalizálása érdekében elhalasztja az LPGA következő három, valamint a Symetra Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
708

St. Lőrinc nyerte a Ryder Cupát

      Nüánsznyi döntött A lehető legszorosabb, mindösszesen egyetlen ütés döntött a St. Lőrinc Golf Club és Forest Hills Club között  az előbbi javára (11,5:10,5), a Ryder Cu Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
921

Squash után tizennyolc lyuk

(Főképet készítette: Szabó Péter)   “2-sebességes” szemléletmód Cipruson Új fejezet nyílt a több mint 100 éve íródó magyar golf-történelemben. Kiváló szervezés mellett, jó hangulatban és Cip Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 59

Versenynaptár

Keresés