HG archívum

Március 2020

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 59 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1231

Az ötkarikás golfversenyek 2021. július 29-én startolhatnak

    MGSZ közlemény A Nemzetközi Olimpiai Bizottság, a játékok szervezőbizottsága, Tokió városa, valamint a japán kormány március 30-án tette közzé, hogy a COVID-19 vírus megfékezése, a Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1056

Zala Springs ONLINE

    Közlemény A jelenleg kialakult helyzet mindannyiunk életében változást követel, ezért a Zala Springs Golf Resort kedves Ügyfelei számára bevezeti a virtuális prezentáció lehetőségét Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1025

Üdvözlet Hencséről!

    Ki a pályára! Szeretettel várunk Benneteket golfpályánkon, ahol a social distancing szabályait is egyszerű betartani. Teetime kizárólag előzetes egyeztetéssel emailben, Messeng Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2510

Pontosan egy évvel halasztják el az olimpiát

  Július 23-án kezdődik és augusztus 8-ig tart majd 2021-ben a tokiói olimpia, míg a paralimpiára augusztus 24. és szeptember 5. között kerül sor – közölte hétfőn a Nemzetközi Olimpiai Biz Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1508

Akit nem lehet kiütni

      Pozitívan minden negatívum ellen A koronavírus miatt kialakult helyzet senkinek sem könnyű, de ahogy Batta Krisztinát, a Golf Travel Hungary igazgatónőjét ismerjük, biztosak Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1327

ÚJ SZABÁLYOK A HIGHLAND GOLF CLUBBAN

    Hírlevél KEDVES GOLFOZÓK! A 2020. március 27-én megjelent, kijárási korlátozásról szóló kormányrendelet (a teljes szöveg megtekinthető itt) 5. §-a szerint az alábbi szabadidős tevék Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1748

Fanni: Már nagyon várom a "szabadságot"

    Filmezés és edzés a karanténban Lehoczky Gábor lánya, Fanni alig várja, hogy véget érjen az önkéntes karantén és újra kimehessen a golfpályára, természetesen a szigorú előírásokat b Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1145

AUTOMATA ÜZEMMÓDBAN

KEDVES GOLFOZÓK, a Highlanden működő integrált informatikai-ügyfélmenedzsment rendszer segítségével "automata üzemmódban" működünk, ezzel kapcsolatban néhány fontos pontra hívjuk fel a figyelme Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1352

Golf magazin otthonmaradás idején

    Távirányítókat elő! Március 27-én, pénteken, 16:45 órakor jelentkezik ismét a Magyar Golf Szövetség gondozásában készült Golf magazin márciusi adása az M4 Sport csatornán. Az i Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1294

„Egyik pillanatról a másikra borult fel minden”

Bajnokunk már alig várja, hogy a pályán legyen! Vadkerti Adél, Csányi Olivérhez hasonlóan már itthon van és önkéntes karanténba vonulva tanul, edz, hogy a 14 nap elteltével kimehessen a golfpályára. ... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1046

„A nehézségek ellenére próbálok pozitív maradni”

    Online oktatás készülőben Már a karantén szótól sokunkat kiráz a hideg.  Bizonytalan, kellemetlen érzéseket okoz, hogy négy fal között éljük a mindennapokat, amíg a COVID-19 sz Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1266

Elmarad a szenior Eb!

Megjött a hivatalos közlemény Bombaként robbant a hír, hogy a COVID-19 miatt nem rendezik meg a férfiak idei szenior kontinensviadalát. Nagy érvágás ez uraink számára, hiszen akárcsak az elmúlt éve Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
890

A Greenfield is bezárta kapuit!

    Közleményt adott ki a büki komplexum Kedves Vendégeink! Ebben a kilátástalan helyzetben nagyon fontos mindenki döntése, tette és társadalmi felelősségvállalása, főleg egy olyan szek Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
963

Elhalasztva a Magyar Kupa

MGSZ közlemény A Magyar Golf Szövetség tájékoztatja a tisztelt golfozókat, hogy a koronavírus járványra való tekintettel, elhalasztja az április 25-26-ra tervezett 31. Magyar Kupát. Amint azt a ko Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
5830

Minden versenysorozat felfüggesztve

A Magyar Footgolf Szövetség elnöksége a koronavírus elleni védekezés hatékonyságának érdekében a továbbiakban is szünetelteti az összes rendezvényének szervezését, lebonyolítását, a szövetség tovább Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1257

Ki, hogyan éli meg a járványt? I. rész

  A golf az egyik legajánlottabb és legbiztonságosabb szabadtéri sport A szemünk láttára írja át a hazai golfélet mindennapjait a koronavírus. A klubok már megtették a szükséges óvintézkedé Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1251

Lugosi Balázs már nem az MGC head pro-ja

    Közösségi oldalán jelentette be Február elejétől nem töltöm be tovább a Magyar Golf Club vezetőedzői tisztét, de ugyanúgy klubedzőként megtalálhattok hétvégente a klubban, mint anna Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1249

Csizmadia online üzemmódra váltott

    A felelősségteljes gondolkodás mindannyiunk érdeke Csizmadia Ákos, a zirci Forest Hills Golf Club tősgyökeres tagja bepillantást engedett az életébe, hogy a világjárvány mennyire és Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1129

Forest Hills korlátozásai a járvány idejére

    Közlemény Kedves Klubtagjaink! Ezúton tájékoztatlak benneteket, hogy a Forest Hills Hotel&Golf (hotel, étterem, bár, Clubház) 2020. március 19. napjától a koronavírus-járvány mi Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1024

Bréking! Bezár a Zala Springs Golf Resort!

Közelmény Kedves Klubtagok, Vendégek és Barátok! A jelenlegi helyzetre való tekintettel arra a komoly döntésre szántuk el magunkat, hogy Zala Springs Golf Resort éttermét és golfpályáját határ Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1306

Pannonia intézkedései COVID-19 ellen

    Fontos tudnivalók   A koronavírus (COVID-19) miatt bevezetett járványügyi intézkedésekre való tekintettel, megelőzés céljából a Pannonia Golf & Country Club is megteszi a Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1120

Minden szövetségi versenyt megtartanak

    MGSZ közlemény Az egyre terjedő koronavírus járvány miatt bejelentett kormányzati intézkedésekre, valamint a veszélyhelyzetre tekintettel, a Magyar Golf Szövetség folyamatosan vizsg Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1029

Amíg nem vagyunk a pályán

    Megjelent Hungarian Golf Magazin Kincses Kalendáriuma A 2019-es év legütősebb eseményeit már online is élvezhetik a sportág szerelmesei. Lapozgatható elektronikus kiadványunkkal kív Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1283

Üssük ki a vírust, és be a labdát!

    Nagy Istvánnal beszélgettünk „A mostani, bizonytalan időkben is lehetünk nyugodtak. Ha már munkahelyünket úgysem látogathatjuk a vírus miatt, a pályát még igen!” Optimista hangulatb Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1070

Balaton Golf intézkedései a koronavírus miatt

  Kedves Vendégeink! A BalatonGolf természetesen követi a Hatóságok által javasolt higiéniai iránymutatásokat. Fokozottan ügyelünk a belső terek higiéniai kezelésére, mint a kilincsek, kapcso Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1096

Pannonia közlemény

    KEDVES VENDÉGEINK! A Pannonia Golf & Country Club is igyekszik megtenni a szükséges működtetési változtatásokat a koronavírus terjedésének megfékezése céljából mindannyiunk véde Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
816

Kezelhetővé válhat a járvány?

Közel a megoldás   Az Ausztráliában végzett gyógyszer-kísérletek komoly eséllyel kecsegtetnek a koronavírus elleni harcban.   Nem új gyógyszerről van szó, hanem kettő, már meglévő kész Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
979

Elhalasztják az LPGA és Symetra Tour versenyeket

  Az LPGA mai  közleményében értesítette a játékosokat, hogy a COVID-19 vírus okozta járvány kockázatának minimalizálása érdekében elhalasztja az LPGA következő három, valamint a Symetra Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1058

St. Lőrinc nyerte a Ryder Cupát

      Nüánsznyi döntött A lehető legszorosabb, mindösszesen egyetlen ütés döntött a St. Lőrinc Golf Club és Forest Hills Club között  az előbbi javára (11,5:10,5), a Ryder Cu Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1297

Squash után tizennyolc lyuk

(Főképet készítette: Szabó Péter)   “2-sebességes” szemléletmód Cipruson Új fejezet nyílt a több mint 100 éve íródó magyar golf-történelemben. Kiváló szervezés mellett, jó hangulatban és Cip Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 59

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés