HG archívum

Február 2020

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 53 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1233

Winter Cup: Rajtol a szezon Cipruson!

      Grand Slam tornával kezdődik a 2020-as magyar golfszezon Makszin Áron, a Szövetség főtitkára nagy reményeket fűz a Cipruson rendezendő I. Hungarian Winter Cup-hoz. Bízik ben Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1355

Minden készen áll a Winter Cup-ra!

    Az előőrs megérkezett! Batta Krisztina és kolléganője megérkezett a Winter Cup ranglista verseny helyszínére, a ciprusi Nick Faldo által tervezett Elea Golf Club pályájára, ahol gyö Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
1747

A sivatagba utaznak a magyarok, 500 pont a cél

      Két magyar is a nagy víz másik oldalán tölti a hétvégét. A tavalyi szezon két szenior kiválósága, Podusil György és Tajtyi Róbert Las Vegas környékén próbál szerencsét, az Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1147

Kapcsolj az M4 Sportra pénteken!

    Golf magazin februárban is Február 28., pénteken,  13.30 órakor jelentkezik ismét az M4 Sports csatornán a Magyar Golf Szövetség gondozásában készült Golf magazin februári adás Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
982

Dolgozz a Pannónián!

PGCC közlemény Pályafelügyelő (,,MARSHAL"), illetve Indító („STARTER”), ugyanakkor Karbantartó („CADDIEMESTER”) munkatársat keresünk a Pannonia Golf & Country Club csapatába! Az általunk keres Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1117

Junior táborok, vizsgák és képzések Balatonudvariban

      Izgalmas év előtt áll a Balaton Golf A játékosok egyik legkedveltebb golfpályája, Balatonudvari az idei évben is izgalmas eseményekkel várja golf szeretőket. A Balaton Golf Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1061

Tóbi a Disney világában

    Mesefigurák és élő állatok a golfpályán Hogy csöppent a mesék világába Tóbiás Zsolt? Most erről mesélt lapunknak. Amerikai túrájának következő állomásain a Disney Golf Club három pá Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1375

Pénteken nyit a Highland is!

      Közeledik a tavasz Február 28-án (pénteken) kezdődik a HIGHLAND GOLF CLUB 2020-as golfszezonja! Minden nap 8:00 órától napnyugtáig várják majd a golfozókat és a golf iránt é Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
912

Csányi Olivér egyéni rekorddal remekelt

    Kölcsön putterrel hozta a -3-at Új egyéni rekord! 2 Eagle egy körben. Csányi Olivér hétfőn, a Santa Barbarán az egyetemi verseny első napjának második körében 2 eagle-t ütött is ütö Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1151

Előkelő helyezés a Leading Courses oldalán

      Köszönőlevél Szeretnénk itt is megragadni az alkalmat és megköszönni a belénk vetett bizalmat, a sok-sok pozitív visszajelzést, értékelést mellyel hozzásegítettetek bennünke Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
785

Patrick Reed nyerte a mexikói WGC-versenyt

      Közel 2 millió dollárt tehetett zsebre Az amerikai Patrick Reed nagy csatában megnyerte a profi golfozók világbajnoki sorozatának (WGC) 10.5 millió dollár összdíjazású mexik Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1007

Bréking! Szombaton nyit St. Lőrinc!

    Teljes üzemmódba kapcsolnak A kedvező időjárásra való tekintettel golfozók örömére február 29-én, szombaton kezdődik a St. Lőrinc Golf Club 2020-as golfszezonja! – Bartha Ferenc klu Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1067

Meghosszabbított nyitvatartás Óbudán

Fontos hírek „Tisztelt Golfozók! Ezúton tájékoztatunk mindenkit, hogy a kéréseknek eleget téve egy órával tovább leszünk nyitva! A nyitvatartási időnk tehát csütörtöktől vasárnapig 10.00-17.00. 17.... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
721

Ezúttal nem sikerült a bravúr

    2-ből 1 Ahogy korábban beszámoltunk, Baldauf Matyi a Magyar Profi Bajnokság ezüstérmese sikerrel vette az Alps Tour első egyiptomi versenyének megpróbáltatásait, ám a másodikon sajn Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1369

Az eddig megkezdett utat folytatjuk

      Még szorosabb együttműködés a tótvázsonyi pályával A golfozók egyik közkedvelt helye a St. Lőrinc Golf Club előreláthatóan március első felében nyitja meg kapuit a golfozók Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
969

Bréking! Golfozz fél áron Cipruson!

      Kihagyhatatlan lehetőség Egy lemondás miatt megüresedett egy hely Sárközi Richárd edzőtáborában. A szerdai utazás okán 50 %-os kedvezménnyel, 1100 euró helyett 600 euróért. Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
679

Jó kezdés

  Baldauf biztatóan kezdte idényét Az Olimpia évét írjuk, így az idei szezon első fele ennek a jegyében telik. Bár sok esélye nincs, Baldauf Matyi mindent megtesz, hogy legalább a közelébe ér Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1067

R&A vizsga: Küldetés teljesítve

  Maradandó élmények St. Andrewsban Semmi mással nem helyettesíthető! Igy határozhatjuk meg legjobban azt a pár napot, amit a TARS 2020-on módunk volt megélni Bangó Berger Botond bíró kollégá Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1747

Családi élmények Kisorosziban

Az első szempont: tartani a minőséget Nagy István tulajdonos vezetésével igen intenzív időszakot zárt Magyarország legpatinásabb golfklubja, a Magyar Golf Club. Mint mondta, a pálya és a kiszolgáló é... Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
588

Videó: Scott a bajnok

2020 PGA TOUR The Genesis Invitational, 2020. február 13-16., Riviera Country Club, California Nem titkolt célként lebegett a házigazda, Tiger Woods szeme előtt, hogy berobbanó 83. PGA Tour győzelmét... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
708

A hét sztárja: Vu Peti vitte a prímet

Számtalan érdeklődés és megosztás PJA tehetsége iránt Közel 500-an kedveltétek az ifjú golfpalánta, Vu Peti cikkét. Figyelemre méltó teljesítmény, ami jól mutatja, hogy mennyien szurkoltok és szoríto... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1174

Irány a nagybetűs ÉLET

„Úgy hiányzik a golf, amennyire nem hittem…” A magyar junior válogatott oszlopos tagjának, Czernecki Laurának - ha minden igaz - megérkeztek az első felvételi eredményei. Kíváncsiak voltunk, hogyan Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
1752

Bőhm egy rúgással nyert a második fordulóba

Vasárnap kitűnő időjárási körülmények között és csodálatos pályaviszonyok mellett zajlott a Nimród Footgolf Winter Tour 2020 második fordulója, melyen 64 rúgással Bőhm Zoltán bizonyult a legjobbnak. F... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
523

Aki még nem hallott volna róla, kinyitott a zalacsányi pálya

Szép időnk lesz hétvégén is A kedvező időjárásra való tekintettel legnagyobb örömünkre már az előző hétvégétől a Zala Springs Golf Resort 18 lyukkal és nyári greenekkel várja a játszani vágyókat. A ... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
886

Ricsi: „Elsőnek nem volt rossz”

Öles léptekkel halad   Ifj. Sárközi Ricsi elégedetten tekint vissza hétvégén rendezett Ciprus Junior Open-re, amely egyben kiváló felkészülésként szolgált a Winter Cup-ra, amelynek szintén az E... Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1406

Tanár úr kérem – Hiányzó vízkaró

Hiányzó vízkaró Tata 8-as szakaszon büntetőterület, amelyen víz van, pirossal kikarózva, felfestett vonal nélkül. Leánykori nevén vízakadály. Azonban egyik karó hiányzik, talán elütötte a fűnyíró, Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
1661

Gálázott a footgolf társadalom

Első alkalommal rendezte meg a Magyar Footgolf Szövetség ünnepélyes díjátadóval egybekötött gáláját szombaton. A tavalyi év legjobbjait díjazó estén összesen hét kategóriában hirdettek győztest. A 39... Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1085

Tanár úr kérem – Próbalendítéssel elmozdított labda.

    Bodor Tibor szabályismertetője A játékos több próbalendítést végez a labda mellett. Az egyikkel eltalálja a labdát, amely ettől kisebb vagy nagyobb mértékben, de jól érzékelhetően e Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
706

Tóbi a világ legnagyobb range elütőjén!

Újabb izgalmas napokat élt át „Itt kint is van Highlander Golf Club, csak ez 18 szakaszos, a mi 9 lyukunkkal szemben. Ez volt a második hely, ahol játszottunk. Hárman voltunk: jómagam, Peti, és csatl... Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
764

Még két hét a rajtig (Videóval)

Mindig csak előre! Az izgalmak egyre fokozódnak, de Rózsa Csicsi golfozónk csak a céljára koncentrál: minél jobb formában kezdhesse meg a 2020-as idényét. Ezúttal egy kis videóval kedveskedett rajong... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 53

Versenynaptár

Keresés