HG archívum

Február 2020

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 53 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1550

Winter Cup: Rajtol a szezon Cipruson!

      Grand Slam tornával kezdődik a 2020-as magyar golfszezon Makszin Áron, a Szövetség főtitkára nagy reményeket fűz a Cipruson rendezendő I. Hungarian Winter Cup-hoz. Bízik ben Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1707

Minden készen áll a Winter Cup-ra!

    Az előőrs megérkezett! Batta Krisztina és kolléganője megérkezett a Winter Cup ranglista verseny helyszínére, a ciprusi Nick Faldo által tervezett Elea Golf Club pályájára, ahol gyö Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2151

A sivatagba utaznak a magyarok, 500 pont a cél

      Két magyar is a nagy víz másik oldalán tölti a hétvégét. A tavalyi szezon két szenior kiválósága, Podusil György és Tajtyi Róbert Las Vegas környékén próbál szerencsét, az Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1463

Kapcsolj az M4 Sportra pénteken!

    Golf magazin februárban is Február 28., pénteken,  13.30 órakor jelentkezik ismét az M4 Sports csatornán a Magyar Golf Szövetség gondozásában készült Golf magazin februári adás Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1323

Dolgozz a Pannónián!

PGCC közlemény Pályafelügyelő (,,MARSHAL"), illetve Indító („STARTER”), ugyanakkor Karbantartó („CADDIEMESTER”) munkatársat keresünk a Pannonia Golf & Country Club csapatába! Az általunk keres Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1450

Junior táborok, vizsgák és képzések Balatonudvariban

      Izgalmas év előtt áll a Balaton Golf A játékosok egyik legkedveltebb golfpályája, Balatonudvari az idei évben is izgalmas eseményekkel várja golf szeretőket. A Balaton Golf Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1404

Tóbi a Disney világában

    Mesefigurák és élő állatok a golfpályán Hogy csöppent a mesék világába Tóbiás Zsolt? Most erről mesélt lapunknak. Amerikai túrájának következő állomásain a Disney Golf Club három pá Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1689

Pénteken nyit a Highland is!

      Közeledik a tavasz Február 28-án (pénteken) kezdődik a HIGHLAND GOLF CLUB 2020-as golfszezonja! Minden nap 8:00 órától napnyugtáig várják majd a golfozókat és a golf iránt é Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1223

Csányi Olivér egyéni rekorddal remekelt

    Kölcsön putterrel hozta a -3-at Új egyéni rekord! 2 Eagle egy körben. Csányi Olivér hétfőn, a Santa Barbarán az egyetemi verseny első napjának második körében 2 eagle-t ütött is ütö Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1467

Előkelő helyezés a Leading Courses oldalán

      Köszönőlevél Szeretnénk itt is megragadni az alkalmat és megköszönni a belénk vetett bizalmat, a sok-sok pozitív visszajelzést, értékelést mellyel hozzásegítettetek bennünke Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1104

Patrick Reed nyerte a mexikói WGC-versenyt

      Közel 2 millió dollárt tehetett zsebre Az amerikai Patrick Reed nagy csatában megnyerte a profi golfozók világbajnoki sorozatának (WGC) 10.5 millió dollár összdíjazású mexik Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1334

Bréking! Szombaton nyit St. Lőrinc!

    Teljes üzemmódba kapcsolnak A kedvező időjárásra való tekintettel golfozók örömére február 29-én, szombaton kezdődik a St. Lőrinc Golf Club 2020-as golfszezonja! – Bartha Ferenc klu Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1403

Meghosszabbított nyitvatartás Óbudán

Fontos hírek „Tisztelt Golfozók! Ezúton tájékoztatunk mindenkit, hogy a kéréseknek eleget téve egy órával tovább leszünk nyitva! A nyitvatartási időnk tehát csütörtöktől vasárnapig 10.00-17.00. 17.... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1068

Ezúttal nem sikerült a bravúr

    2-ből 1 Ahogy korábban beszámoltunk, Baldauf Matyi a Magyar Profi Bajnokság ezüstérmese sikerrel vette az Alps Tour első egyiptomi versenyének megpróbáltatásait, ám a másodikon sajn Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1709

Az eddig megkezdett utat folytatjuk

      Még szorosabb együttműködés a tótvázsonyi pályával A golfozók egyik közkedvelt helye a St. Lőrinc Golf Club előreláthatóan március első felében nyitja meg kapuit a golfozók Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1302

Bréking! Golfozz fél áron Cipruson!

      Kihagyhatatlan lehetőség Egy lemondás miatt megüresedett egy hely Sárközi Richárd edzőtáborában. A szerdai utazás okán 50 %-os kedvezménnyel, 1100 euró helyett 600 euróért. Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1021

Jó kezdés

  Baldauf biztatóan kezdte idényét Az Olimpia évét írjuk, így az idei szezon első fele ennek a jegyében telik. Bár sok esélye nincs, Baldauf Matyi mindent megtesz, hogy legalább a közelébe ér Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1428

R&A vizsga: Küldetés teljesítve

  Maradandó élmények St. Andrewsban Semmi mással nem helyettesíthető! Igy határozhatjuk meg legjobban azt a pár napot, amit a TARS 2020-on módunk volt megélni Bangó Berger Botond bíró kollégá Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2112

Családi élmények Kisorosziban

Az első szempont: tartani a minőséget Nagy István tulajdonos vezetésével igen intenzív időszakot zárt Magyarország legpatinásabb golfklubja, a Magyar Golf Club. Mint mondta, a pálya és a kiszolgáló é... Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
912

Videó: Scott a bajnok

2020 PGA TOUR The Genesis Invitational, 2020. február 13-16., Riviera Country Club, California Nem titkolt célként lebegett a házigazda, Tiger Woods szeme előtt, hogy berobbanó 83. PGA Tour győzelmét... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1063

A hét sztárja: Vu Peti vitte a prímet

Számtalan érdeklődés és megosztás PJA tehetsége iránt Közel 500-an kedveltétek az ifjú golfpalánta, Vu Peti cikkét. Figyelemre méltó teljesítmény, ami jól mutatja, hogy mennyien szurkoltok és szoríto... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1549

Irány a nagybetűs ÉLET

„Úgy hiányzik a golf, amennyire nem hittem…” A magyar junior válogatott oszlopos tagjának, Czernecki Laurának - ha minden igaz - megérkeztek az első felvételi eredményei. Kíváncsiak voltunk, hogyan Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2092

Bőhm egy rúgással nyert a második fordulóba

Vasárnap kitűnő időjárási körülmények között és csodálatos pályaviszonyok mellett zajlott a Nimród Footgolf Winter Tour 2020 második fordulója, melyen 64 rúgással Bőhm Zoltán bizonyult a legjobbnak. F... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
818

Aki még nem hallott volna róla, kinyitott a zalacsányi pálya

Szép időnk lesz hétvégén is A kedvező időjárásra való tekintettel legnagyobb örömünkre már az előző hétvégétől a Zala Springs Golf Resort 18 lyukkal és nyári greenekkel várja a játszani vágyókat. A ... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1215

Ricsi: „Elsőnek nem volt rossz”

Öles léptekkel halad   Ifj. Sárközi Ricsi elégedetten tekint vissza hétvégén rendezett Ciprus Junior Open-re, amely egyben kiváló felkészülésként szolgált a Winter Cup-ra, amelynek szintén az E... Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1756

Tanár úr kérem – Hiányzó vízkaró

Hiányzó vízkaró Tata 8-as szakaszon büntetőterület, amelyen víz van, pirossal kikarózva, felfestett vonal nélkül. Leánykori nevén vízakadály. Azonban egyik karó hiányzik, talán elütötte a fűnyíró, Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2018

Gálázott a footgolf társadalom

Első alkalommal rendezte meg a Magyar Footgolf Szövetség ünnepélyes díjátadóval egybekötött gáláját szombaton. A tavalyi év legjobbjait díjazó estén összesen hét kategóriában hirdettek győztest. A 39... Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1424

Tanár úr kérem – Próbalendítéssel elmozdított labda.

    Bodor Tibor szabályismertetője A játékos több próbalendítést végez a labda mellett. Az egyikkel eltalálja a labdát, amely ettől kisebb vagy nagyobb mértékben, de jól érzékelhetően e Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1021

Tóbi a világ legnagyobb range elütőjén!

Újabb izgalmas napokat élt át „Itt kint is van Highlander Golf Club, csak ez 18 szakaszos, a mi 9 lyukunkkal szemben. Ez volt a második hely, ahol játszottunk. Hárman voltunk: jómagam, Peti, és csatl... Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1087

Még két hét a rajtig (Videóval)

Mindig csak előre! Az izgalmak egyre fokozódnak, de Rózsa Csicsi golfozónk csak a céljára koncentrál: minél jobb formában kezdhesse meg a 2020-as idényét. Ezúttal egy kis videóval kedveskedett rajong... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 53

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés