HG archívum

Január 2020

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 64 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1491

„Teljes az életem”

Edzőtábor a Kanári-szigeteken Scridon Laura üde megjelenését már jól ismerjük. A rendkívül csinos golfedzőnek az utóbbi években fenekestül felfordult az élete. Nem csak megtalálta az igazit, de csalá... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
878

Joe Spanyolországban készül

Kezdi elkapni a fonalat Az elmúlt időszakban kézsérüléssel bajlódó szenior férfi válogatott golfozónk kezd formába lendülni. Információink szerint egyre jobban tudja ütni a labdát, és eltökélt célja,... Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
746

Magyarok Manchesterben

Szívják magukba a tudást Az Európai Klubigazgatók Szövetsége (CMAE) egyhetes manchesteri továbbképzésén egy négytagú magyar delegáció vesz részt. Gschwendtner Sonja, Rózsa Dávid, Révész Tamás és Jako... Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
898

Távirányítókat elő – Golf magazin Best of 2019

M4 Sport, ma 16.30 A Magyar Golf Szövetség gondozásában 2020-ban is folytatódik a magyar és nemzetközi golf életet bemutató havi sorozat, az M4 Sport csatornán megjelenő GOLF MAGAZIN. A 2020. január... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1254

Ötkarikás szemek

Az olimpiai kvótáért is harcol Csicsi A napokban 23. születésnapját ünneplő ifjú tehetségünk, Rózsa Csicsi a napokban utazik vissza az egyesült államok-beli Jacksonville-be, ahol az edzőjével, Tom Bu... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
690

Végleges a 2020. évi szövetségi versenynaptár

MGSZ közleményKözzétette a Magyar Golf Szövetség 2020. évi versenynaptárát, mely a szövetségi bajnokságok mellett, a ranglista versenyek és a Junior Tour sorozat mentrendjét is tartalmazza.  A Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
1846

Footgolf skót módra

A fejlődés útján A Footgolf Hungary Kft. is a Robert Burns Nemzetközi Alapítvány éves rendezvényének támogatói között szerepelt. A résztvevők a Corinthia Hotel Budapestben licitálhattak egy exkluzív ... Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1237

Szezonra hangolva

Baranyai Ciprusról jelentkezik Baranyai Róbert, a Balaton Golf head pro-ja a golf paradicsomából, Ciprusról üzent. Lapunknak elmondta, milyen nagyszerű érzés, hogy a téli erőnléti és beltéri edzések ... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
794

Kárpáti Szilvi hole-in-one-ja Olaszországban!

Életében az első Még szinte el sem kezdődött a 2020-as év, 2018-as szenior bajnoknőnk életében először egy mandinerrel (a zászlórudat eltalálva) talált a lyukba. 23 éve várt dr. Kárpáti Szilvia erre ... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1631

Épülő álmok, de a golf is célkeresztben

Több fronton is helytáll a Highland Golf Club játékosa   A 2017-es floridai diplomaosztó óta nem beszélgettünk korábbi felnőtt válogatott golfozónkkal Orosz Vandával, most felkerestük.   ... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
842

Bíróinkban már dolgozik az izgalom

Az R&A vizsga árnyékában Ahogy korábban beszámoltunk róla, Buna Edvint és Bangó Botondot érte a megtiszteltetés, hogy idén St. Andrews-ba mehet, hogy letegye a nemzetközi (R&A) golfbírói vizs... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
952

Movik Gabriella: Minden nagyon klassz!

Nap, tenger, sangria és paella Friss, ropogós hírek és képek érkeztek a Batta Krisztina által szervezett spanyolországi edzőtáborból. Összesen 17-en utaztak ki El Rompidoba, hogy kellemes golfidőben ... Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
1689

A jó Borbély ott segít, ahol tud

Interjú a sikeres lánykérést követően Monoron ismerkedett meg a sportággal egy játékostoborzó versenyen Borbély István közel négy évvel ezelőtt. A versenyt megnyerte, beleszeretett a footgolfba, ma m... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
732

Előkelő nemzetközi listán a Balaton Golf

GOLFDIGEST LISTA A világ egyik legismertebb havonta megjelenő golfmagazinja, a GolfDigest ismét felmérést készített (kétévente) több mint 200 országában az általuk legjobbnak vélt golfpályákról. Magy... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1218

„A saját utamat járom!”

Elsődleges célja a válogatott-meghívó   Lehoczky Gábor lánya, Fanni ambiciózusán várja 2020-as szezont. Mint mondta: ő nem szokott újévi fogadalmat tenni, hiszen az élet úgyis nagy szervező. Sz... Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
552

Videó: Drámai végjáték után Európa-bajnok a magyar férfi vízilabda-válogatott

21 év után nyertünk ismét Döntetlen után ötméteresekkel 14-13-ra győzte le a spanyol csapatot Märcz Tamás együttese, ezzel megszerezve Magyarország tizenharmadik Európa-bajnoki aranyérmét. A magyar ... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1080

A megújulás jegyében

Papp Erzsi interjú A golfozók legnagyobb örömére a 2018-as év végre sikerrel járt a büki golfpálya és a hozzá tartozó szálloda értékesítése. Ez garancia lehet arra, hogy a magyar golf egyik gyöngys... Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
751

Tanár úr kérem - Dupla könnyítés

Halmozottan zavaró körülmények esetén Előfordulhat, hogy a labdánk olyan helyzetbe kerül, ahol egyszerre több zavaró hatás is érvényesül. Ilyenkor a különböző zavaró körülmények miatt egymás után kül... Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
789

Klubtagsági a Zala Springsben

Legyen Ön is Klubtagunk a 2020-as szezonban! Számos előnnyel jár a Zala Springs Golf Resort klubtagjai közé tartozni, melyek a következők: - játékjog a Zala Springs partnerklubjaiban - kedvezményes... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
506

Hideg Jani ismét lecsapott

All inclusive idő Törökországban Hideg János igazi match play specialista, amit a XIV. Komplex Product Golf Kupa alkalmával ismét bizonyított. A fináléban viszonylag könnyedén győzött a remekül játsz... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1348

Nemzetközi magyar körversenyt szervez Misa!

Különböző játékformák, exkluzív díjak   Morozov Misa járt szerkesztőségünkben, aki már 3 éve tölti be a golfigazgatói pozíciót Szentpéterváron. Beszélgetésünk során egy igen érdekes projektet o... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
846

Bréking! Holnap nyit a driving range Óbudán!

Fontos hírek Continental Citygolf Clubról Kedves Vendégeink! Holnaptól (2020.01.23.) a driving range alsó része nyitva lesz a gyakorolni vágyók előtt! Az áprilisi teljes nyitásig várhatóan minden csü... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
702

Akasztják a hóhért – Kötél Balázs játékosként is helytállt!

„Játszani sokkal nehezebb…” Kötél Balázsnak különleges élményben lehetett része Törökországban. A hazai golf szókimondója, ezúttal nem megfigyelőként, vagy caddyként volt jelen a pályákon, hanem játé... Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
786

Féléves amerikai szezonmunka egy floridai Golfklubban

ÚJRA! John’s Island Golf Club Féléves szezonmunkára keresünk kalandvágyó, jó angol nyelvtudású jelentkezőket, nagy múltú golf klub éttermébe! Luxus környezet, magas színvonal, jó fizetés, szakmai tap... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
734

I. Winter Cup mediterrán módra

MGSZ közlemény A Magyar Golf Szövetség kezdeményezésére első alkalommal meghirdetett Winter Cup ranglista versenyen résztvő huszonnyolc játékos számára már március 4-6. között megkezdődik a szövetség... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
819

Dibusz: „Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni…”

Már nagyban készül a jövő évi jubileumra Egy felejthetetlen, minden igényt kielégítő hét után a XIV. Komplex Product Golf Kupa valamennyi résztvevője sikeresen hazaérkezett Törökországból. Elsőként D... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
745

Új év, változatlan kihívások

MGSZ interjú Makszin Áron, a Magyar Golf Szövetség főtitkára, a 2020. év célkitűzéseiről, a Szövetség előtt álló feladatokról nyilatkozott, valamint 2019 kiemelkedő eredményeit értékelte. 2019-ben a... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1358

Az olimpiai kvalifikációért is golfozik idén Csicsi

Szerkesztőségünkben járt A 23. születésnapját a napokban ünneplő ifjú tehetségünk, Rózsa Csicsi a hónap végén utazik vissza az egyesült államokbeli Jacksonville-be, ahol az edzőjével, Tom Burnett-el ... Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
995

Hideg Jani és Kötél Balázs lettek a Mesterek!

  Presztízscsaták TörökországbanFolyamatosan jönnek a friss hírek a XIV. Komplex Product Golf Kupa összecsapásairól. Röviddel ezelőtt ért véget a Mester „A” (Mester) és „B” kategória arany, ille Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
896

Szombati Golf Szeminárium Zalacsányban

Kedves Golfozók! Sok szeretettel várunk Benneteket szombati golf szemináriumunkra, melyre még ma 17 óráig tudtok jelentkezni a +36 20 240 4209 telefonszámon vagy e-mailben a Ez az e-mail-cím a Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 64

Versenynaptár

Keresés