HG archívum

November 2019

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 32 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Footgolf
Golfszerkesztő-1
2708

Hrutka János a Magyar Footgolf Szövetség új elnöke

  A Magyar Footgolf Szövetség csütörtökön tartott közgyűlésén leköszönt elnöki posztjáról az alapító, Gelencsér Gábor. A küldöttgyűlés Hrutka Jánost választotta meg a szövetség új elnökének. Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1445

Már a Télapó zsákjában a Kincses Kalendárium

Élje át újra a szezont! Ütős év! Ismét véget ért a szezon, mielőtt végleg elengednénk, tekintsünk vissza. Idén is egymást érték a rangosabbnál rangosabb versenyek, mi pedig valamennyit végigkövettük.... Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2029

Évet zárt a Golfiesta

Csikós Gábor interjú a HG Kincses kalendáriumában A Golfiesta SE ismét egy felejthetetlen évzáróval zárta le 7. szezonját. A megszokott helyszínen (Hotel Moments Budapest), de új tartalommal várta Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1675

Elkísértük utolsó útjára Lajtai Diát

Végső nyugalom A Farkasréti temetőben csütörtök kora délután elbúcsúztatták Lajtai Diát, a magyar golf sport elkötelezett támogatóját, aki tragikus hirtelenséggel hunyt el november elején. A gyászoló... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2131

Ajánló: A megújulás jegyében

Papp Erzsébet értéklője A golfozók legnagyobb örömére tavaly végre sikerrel járt a büki golfpálya és a hozzá tartozó szálloda értékesítése. Ez garancia lehet arra, hogy a magyar golf egyik gyöngyszem... Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2026

Ajánló: „Beleteszem a szívem-lelkem”

(Fotó: Kisbenedek Attila) Lugosi Tamás, az egykor virágzó gödi golfpályán nevelkedő profi játékos, őszintén vallott az idei év örömeiről és csalódásairól, valamint a profi élet nehézségeibe is bepi Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1668

Európai konferencia

CMAE European Conference 2019 – Lisboa, Cascais, Club de Naval 2019. november 17 és 19 között került megrendezésre a Club Managers Association of Europe éves konferenciája és közgyűlése Portugáliáb Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1895

Gyászjelentés – Lajtai Diána búcsúztatása

Nyugodjék békében! Lajtai Dia társunktól, Rózsa Csilla édesanyjától november 28-án, csütörtökön 12:30 kor a Farkasréti temető Makovecz termében vehetünk végső búcsút. Dia nagy harcos és mindig vidám ... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1522

Hamarosan érkezik a HG Kincses Kalendáriuma!

Címlapunk egyelőre legyen meglepetés A korábbi évekhez hasonlóan hamarosan megjelenik a Hungarian Golf Magazin Kincses Kalendáriuma, mely egy nagyon sikeres összegző évkönyv, tele exkluzív interjúval... Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1842

HIGHLAND GOLF SZEZONZÁRÓ EBÉD

A BUDAPEST MARRIOTT HOTEL BÁLTERMÉBEN November 24-én, vasárnap 11:30 órakor tartjuk az immár hagyományos szezonzáró ebédet a Budapest Marriott Hotel Báltermében, a rendezvényen történik a 2020. ... Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2160

Magyaros szétrúgás a dobogóért

A szlovákiai Cseklészen rendezték az International Winter Footgolf Tour második fordulóját vasárnap. Több kategóriában is sikerült a magyaroknak érmet szerezniük, az abszolút harmadik helyért három ho... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1377

Úton a nemzetközi ismertség felé

Hamarosan érkezik a HG Kincses Kalendáriuma! Több, régóta dédelgetett álom is megvalósulni látszik Zalacsányban. A hétvégén jelentették be hivatalosan, hogy a Zala Springs Golf Resort tanácsadói együ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
3132

Utolsó helyek - Csoportos utazás Scridon Laurával

Gran Canaria, 2020. január 21-28. Jelentkezz a Highland GC golfedzőjének, Scridon Laurának golftáborába. Helyszín a napsütéses Gran Canaria. Jelentkezési határidő október 31.   Csomag tartal Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1639

Az olimpiai álom nyomában

Hamarosan érkezik a HG Kincses Kalendáriuma! A 25 éves Baldauf Mátyás nagyszerű évet zárt 2019-ben, bár legnagyobb bánatára a European Tour kvalifikáció nem jött össze, ellenben – az elmúlt évekhez h... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1740

Kik lesznek az év golfozói?

Már csak két nap November 15-én eldől, hogy kik vehetik át "Az év golfozója", valamint az "Az év játékosa" díjakat idén. A versenykiírás szerint, eddig lehet ugyanis a felnőtt és mid-amatőr játékosok... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1733

Hatalmas kedvezmények Balatonudvariban

AKCIÓ! Kedves Vendégeink! November hónapban is várjuk Önöket szeretettel akcióinkkal: a 18 szakaszos greenfee árából 30 % kedvezményt biztosítunk, a 9 szakaszos greenfee-ből 20 % kedvezményt adunk go... Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2134

Szlovákiában is beköszönt a tél

Az International Winter Footgolf Tour, szlovák-magyar közös rendezésű bajnokság második fordulóját vasárnap rendezik Cseklészen közel száz fő részvételével. A téli, hatfordulósra tervezett sorozat má... Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1758

Csoportos út Baranyai Robival

LAST MINUTE - Észak-Ciprus Jelentkezés november 15-ig. Csomag tartalma: 7 éjszaka kétágyas szobában félpanzióval a Korineum Golf Hotelben 5 napi green fee a Korineum pályán Repülőtéri transzf... Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2121

Szezont zár a Golfozó Nők Klubja

Szerda, Academy Golf Club Az áprilisban megalakult Golfozó Nők Klubja november 13-án, szerdán lezárja 2019-es idényét. „Elérkeztünk ezévi utolsó klubnapunkhoz, melyet november 13-án az Academy Go... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2356

Megúszták szárazon

Családi hangulatú megmérettetés A nagy sikerre való tekintettel újabb versenyt szervezett november 9-én, szombaton profi golfedzőnk, Sárközi Richárd. A helyszín ezúttal a város szívében található Aca... Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1911

Döntés a 2020. évi szövetségi versenyekről

Új események A Magyar Golf Szövetség elnökségének döntése alapján, végleges a 2020. évi szövetségi bajnokságok versenynaptára, mely a 2019. évihez képest két újabb eseménnyel bővült. A szezont rögtö... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2301

Indul a téli szezon, vagy csak folytatódik a nyári?

Idén várja a golfozókat a Sárkány!   Kérdeztük Lehoczky Gábort aki idén 8. éve üzemelteti a Sárkány Indoor Golf Club-ot. Igen, szerencsére már Magyarországon is lehetővé vált, hogy a téli idős... Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2549

Egyetlen ütéssel nyert autót Brittany Altomare (Videóval!)

LPGA: ázsiai kiküldetés A négyfordulós kaland első állomásán (Buick LPGA Shanghai) a címvédő, Danielle Kang örülhetett. -16-os eredményével egy ütéssel előzte meg Jessica Kordat (-15). A harmadik hel... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2880

Közlemény – rendkívüli közgyűlés

Új tisztviselők érkeznek A Magyar Golf Szövetség tájékoztatja a tisztelt klubvezetőket és a golf iránt érdeklődőket, hogy 2019. november 7-én, csütörtökön, 11 órai kezdettel, a szövetség rendkívüli k... Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
3415

Az Újságírók nyerték a Csúcs Kupát

A tavalyihoz hasonlóan ismét az utolsó mérkőzésen dőlt el, hogy a győzelmükkel az újságírók lettek az elsők, megelőzve az Országgyűlés válogatottját. Több footgolfos is pályára lépett az Üzletemberek ... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2354

GOLFOZD KÖRBE MAGYARORSZÁGOT!

HIGHLAND PLATINA KÁRTYA A Budapest Highland Golf Club, mint a hazai golfoktatás vezető szereplője országos mozgalmat indít. Célunk, hogy a játékosok minél több golfpályát próbáljanak ki, miközben új... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2339

Ismét csapat- és egyéni bajnok lett Reni

Dupla címvédés Jancsik Renáta boldog napokat él át az Egyesült Államokban. Egyrészt nem rég ünnepelte születésnapját, másrészt újabb nagyszerű golferedmény fűződik a nevéhez. A PVHS lány golfcsapatáv... Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2790

Golfos babát hozott a gólya

Bővült a golfosok tábora! Október első felében megszületett Skrihár-Nagy Melinda és Skrihár József kisfia. Természetesen nagy az öröm a családban. „Október elején megszületett József kisfiúnk. Ny... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2379

Csúcsbeállítás Tigertől

Honfitársát érte utol Az amerikai sztár nyerte meg a Japánban rendezett PGA Tour-golftornát, ami csúcsbeállítást jelentett. Tiger 82. alkalommal diadalmaskodott a legrangosabb sorozatba tartozó torná... Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2450

Szezonzárás Golfiesta módra

Ismét lesz jótékonykodás Csikós Gábor pro-edző egyesülete, a Golfiesta SE az idő múltával egyre sikeresebbé válik. Ezt az idén megrendezett versenyek, valamint a junior táborok nagy népszerűsége is h... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 32

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés