HG archívum

Október 2019

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 69 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1741

A Zala Springs az év magyar golfklubja

A zalacsányi kócsagok sikere Nagy örömünkre szolgál megosztani a hírt, hogy a Zala Springs Golf Resortot választották a 2019-es év legjobb magyar golfpályájának! Ráadásul a díj elnyerésével bekerült ... Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1897

Csicsi Even Par eredménye

Szépségtapasz Kiegyensúlyozott játékkal kezdte az LPGA kvalifikációs torna második felvonását Rózsa Csicsi. A többszörös magyar bajnok golfozó a döntő ötödik körét az előre meghatározott ütésszámmal ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1928

Kormánykoncepció a Pannonia Szíve fejlesztési program

Golfparadicsom Máriavölgyben Hatalmas beruházás kezdődhet meg a máriavölgyi Pannonia Golf & Country Clubban és környékén a következő években. A fejlesztések öt ütemben történnek meg, amely többek... Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
3252

Videó: Golf magazin a szezonzárás jegyében

Felkerült a legfrissebb műsor Október is bővelkedett golf izgalmakban, a Golf magazin legújabb adásában ezért a már szezont is záró eseményekről számolunk be. Az adást M4 Sport csatornán még októbe Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1387

Kisebb csoda kellene

Csak bravúrral sikerülhet Hatalmas hajrára lenne szüksége profi golfozónőnknek, Rózsa Csillának ahhoz, hogy kiharcolja a 2020-as LPGA sorozatban való részvételt, miután a döntő 4 napos első felvonásá... Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1704

Last Minute utazási ajánlatok!

Last Minute Csoportos golfutazások - utolsó helyek. Érdemes átnézni az ajánlatokat!     Csoportos ut... Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1742

Elszálló remények

Messze került a cél Nem Rózsa Csicsi napja volt ez a szombat az észak-karolinai PineHurts GC pályán, ahol az oly nagyon várt sorsfordító kör sajnos elmaradt, így a tabella T90. helyéről várja a másod... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2376

Egyedi szezonzáró Balatonudvariban

Ügyességi játék felsőfokon A Balaton Golf csapata igencsak kitett magáért, ugyanis kalandos szezonzáró megmérettetéssel készültek szombaton „Greensome” formában, 9 szakaszon. A kötetlen, jó hangulatú... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1716

Méltó lezárás: Sas, Hole in One és szerencsés nyertesek

Nem mindennapi finálé Kiélezett küzdelemmel folytatódott a Zala Springs versenysorozata, amelynek fináléját október 26-án tartották. Az esemény különlegessége, - azon felül, hogy ismét értékes nyerem... Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1633

EGA: Megsüvegelendő teljesítmény

Bravúr Bordeaux-ban A 36 szakaszosra rövidült franciaországi EGA Fiú Klubcsapat Eb-n a Pannónia csapata bravúros 12. helyezés ért el a 24 ország, 25 együttesét számláló erős mezőnyben. Az első nap Zá... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
3485

Fontos napok következnek

Szükség lenne egy nagy hajrára Rózsa Csilla 74 ütésből fejezte be LPGA finálé (Q School) harmadik napját, így összességében par felett 9 ütéssel (+6, 0, +3) a T81. helyről várhatja az első felvonás u... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1921

„A +1-gyet előre aláírtam volna"

14. helyen áll a Pannónia A Pannónia Junior Akadémia játékosa, Závaczki Bálint egyenesen szárnyalt a Franciaországban zajló EGA Klubcsapat Eb-n. +1-es eredményével oroszlánrészt vállalt, hogy a Pa Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1579

GOLFOZD KÖRBE MAGYARORSZÁGOT!

HIGHLAND PLATINA KÁRTYA A Budapest Highland Golf Club, mint a hazai golfoktatás vezető szereplője országos mozgalmat indít. Célunk, hogy a játékosok minél több golfpályát próbáljanak ki, miközben Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1441

Csicsi Even Par eredménye

Kár azért a dupláért Rózsa Csilla az elvárt ütésszámmal, 71-el zárta az LPGA finálé (Q School) második játéknapját. Profi golfozónőnk egyenesen szárnyalt az első kilencen (-3), majd a pálya hátsó rés... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1324

Bréking! Törölték az első versenynapot Bordeaux-ban!

Esőnap a Klubcsapat Eb-n Bár a reggeli órákban még csak két órás csúszásról lehetett olvasni, végül a szervezők úgy döntöttek, hogy a rossz idő, illetve a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadék m... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1223

Sajnos ez egy ilyen nap volt

Ez nem sprint, még 7 kör hátra van Nem úgy sikerült Rózsa Csilla számára az Észak-Karolinában zajló LPGA Q School első napja, ahogy azt mindenki, köztük ő maga is várta. Együttállásban a 92. helyről ... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
3552

LPGA döntő: Ez kemény lesz!

Útban a világ elitjébe A tavalyi évhez hasonlóan, igazi maraton vár profi golfozónőnkre, Rózsa Csicsire a 2020-as LPGA kártyáért. A kétfelvonásos, 2 x 4 napos döntő (október 23 - november 2.) összesí... Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
3739

Footgolf: Kezdődik a téli szezon

Idén sem maradnak a footgolfosok téli bajnokság nélkül. A hatfordulós International Winter Footgolf Tour vasárnap Zsirán startol. A magyar és a szlovák szövetség által közösen rendezendő IWFT 2019/20... Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
2644

Horváth Erik emelhette magasba Zserbó Kupát

Jó hangulat már lassan egy évtizede Nagy érdeklődés mellet került megrendezésre a Zserbó Kupa ami évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ezúton is szeretnénk megköszönni a lassan tíz éve meg... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1961

Szezonzáró Jelmezes Texas

Bolondos megmérettetés Október 26-án (szombat) egy fantasztikus hangulatú, 4 fős texas scramble versenyre invitálja a Lugosi Golf Iskola a golfozókat. Le ne maradjatok az év beöltözős bulijáról! „Sz... Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
2258

Fradi-Újpest döntő footgolfban is

Vasárnap, a Zircen található Forest Hills Golf Clubban rendezték a Footgolf Országos Bajnokság idei csapatdöntőjét, ahol a nyolc legerősebb klub egyenes kieséses rendszerben döntött az érmek sorsáról.... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2144

Franciaországban találkoznak Európa legjobbjai

Köztük a Pannónia fiú csapata Lányaink után (Batta Krisztina, Jaczkovics Emma, Berkenyei Daniella) - alig pár nap múlva - a fiainkon (Rózsa Dávid, Szeberényi Máté, Závaczki Bálint) van a sor, hogy a ... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2262

Kötél Bence a győzelmet, míg többen az új hcp-t ünnepelték

Nagy taps és ováció az Oázis Kupán Október 19-én, szombaton, az utolsó hcp módosító versenyüket tartották Zircen. Az esemény nevéhez méltóan értékes Oázis ajándékutalványokat nyerhettek a legjobbak. ... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2864

Baldauf Matyi megcsinálta! (Értékeléssel!)

Bízunk a Top 10 megtartásában Bár még a mezőny egy része a pályán, az már biztos, hogy Baldauf Matyi óriási bravúrt elérve (jelenleg a T9.) teljes jogú tagja lett a Pro Golf Tour-nak. Van még izgul... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
3624

Matyi -2-vel robbantott

Több mint biztató eredmény Baldauf Matyi önbizalomtól telve, a megadott par érték alatt két ütéssel (-2) kezdte a Pro Golf Tour kétnapos fináléját, a PaderBorn Land Par72-es pályáján. A Magyar Profi ... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2148

Damian távozik, Sonja az utód

Változás a Zala Springs vezetésében Négy év közös munka után a Zala Springs Golf Resort és Damian MacPherson útjai elválnak. Helyét megbízott klubigazgatóként Gschwendtner Sonja veszi át. „Megkös... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1501

Szezonzárás: Mercedes-Benz After Work Golf Kupa

„Egy könnyed kilenc lyukas verseny a munka után" A Pannónia Golf & Country Clubban zajlott zárófordulóval ért véget a Mercedes-Benz After Work Golf Kupa 2019.évi versenysorozata. A bruttó kategór... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1533

Csicsi rátett egy lapáttal

Fontos lépést tett meg a továbbjutásért Rózsa Csicsi az első két nap tapogatózó játéka után (-1, +1), kimagasló teljesítménnyel (-3) rukkolt elő a floridai Veniceben zajló LPGA (stage 2) selejtező ha... Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1898

Ranglistára fel - Race to Zala Springs Finálé

Nevezni október 25. (péntek), 12 óráig Az idei Race to Zala Springs versenysorozat ötödik és egyben utolsó fordulója október 26-án kerül megrendezésre. Az esemény különlegessége, hogy ranglista megmé... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1944

Baldauf Matyi: 67!

Az egyéni rekord közelében A European Tour selejtezőben elszenvedett pofon után, profi golfozónk - óriási lelkierőről tanúságot téve - szenzációs -5-ös eredménnyel megnyerte a Pro Golf Tour rapid sel... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 69

Versenynaptár

Keresés