HG archívum

Október 2019

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 69 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2280

A Zala Springs az év magyar golfklubja

A zalacsányi kócsagok sikere Nagy örömünkre szolgál megosztani a hírt, hogy a Zala Springs Golf Resortot választották a 2019-es év legjobb magyar golfpályájának! Ráadásul a díj elnyerésével bekerült ... Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2273

Csicsi Even Par eredménye

Szépségtapasz Kiegyensúlyozott játékkal kezdte az LPGA kvalifikációs torna második felvonását Rózsa Csicsi. A többszörös magyar bajnok golfozó a döntő ötödik körét az előre meghatározott ütésszámmal ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2439

Kormánykoncepció a Pannonia Szíve fejlesztési program

Golfparadicsom Máriavölgyben Hatalmas beruházás kezdődhet meg a máriavölgyi Pannonia Golf & Country Clubban és környékén a következő években. A fejlesztések öt ütemben történnek meg, amely többek... Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
5487

Videó: Golf magazin a szezonzárás jegyében

Felkerült a legfrissebb műsor Október is bővelkedett golf izgalmakban, a Golf magazin legújabb adásában ezért a már szezont is záró eseményekről számolunk be. Az adást M4 Sport csatornán még októbe Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1819

Kisebb csoda kellene

Csak bravúrral sikerülhet Hatalmas hajrára lenne szüksége profi golfozónőnknek, Rózsa Csillának ahhoz, hogy kiharcolja a 2020-as LPGA sorozatban való részvételt, miután a döntő 4 napos első felvonásá... Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2115

Last Minute utazási ajánlatok!

Last Minute Csoportos golfutazások - utolsó helyek. Érdemes átnézni az ajánlatokat!     Csoportos ut... Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2239

Elszálló remények

Messze került a cél Nem Rózsa Csicsi napja volt ez a szombat az észak-karolinai PineHurts GC pályán, ahol az oly nagyon várt sorsfordító kör sajnos elmaradt, így a tabella T90. helyéről várja a másod... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2821

Egyedi szezonzáró Balatonudvariban

Ügyességi játék felsőfokon A Balaton Golf csapata igencsak kitett magáért, ugyanis kalandos szezonzáró megmérettetéssel készültek szombaton „Greensome” formában, 9 szakaszon. A kötetlen, jó hangulatú... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2180

Méltó lezárás: Sas, Hole in One és szerencsés nyertesek

Nem mindennapi finálé Kiélezett küzdelemmel folytatódott a Zala Springs versenysorozata, amelynek fináléját október 26-án tartották. Az esemény különlegessége, - azon felül, hogy ismét értékes nyerem... Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2145

EGA: Megsüvegelendő teljesítmény

Bravúr Bordeaux-ban A 36 szakaszosra rövidült franciaországi EGA Fiú Klubcsapat Eb-n a Pannónia csapata bravúros 12. helyezés ért el a 24 ország, 25 együttesét számláló erős mezőnyben. Az első nap Zá... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
6616

Fontos napok következnek

Szükség lenne egy nagy hajrára Rózsa Csilla 74 ütésből fejezte be LPGA finálé (Q School) harmadik napját, így összességében par felett 9 ütéssel (+6, 0, +3) a T81. helyről várhatja az első felvonás u... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2891

„A +1-gyet előre aláírtam volna"

14. helyen áll a Pannónia A Pannónia Junior Akadémia játékosa, Závaczki Bálint egyenesen szárnyalt a Franciaországban zajló EGA Klubcsapat Eb-n. +1-es eredményével oroszlánrészt vállalt, hogy a Pa Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2093

GOLFOZD KÖRBE MAGYARORSZÁGOT!

HIGHLAND PLATINA KÁRTYA A Budapest Highland Golf Club, mint a hazai golfoktatás vezető szereplője országos mozgalmat indít. Célunk, hogy a játékosok minél több golfpályát próbáljanak ki, miközben Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2023

Csicsi Even Par eredménye

Kár azért a dupláért Rózsa Csilla az elvárt ütésszámmal, 71-el zárta az LPGA finálé (Q School) második játéknapját. Profi golfozónőnk egyenesen szárnyalt az első kilencen (-3), majd a pálya hátsó rés... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1747

Bréking! Törölték az első versenynapot Bordeaux-ban!

Esőnap a Klubcsapat Eb-n Bár a reggeli órákban még csak két órás csúszásról lehetett olvasni, végül a szervezők úgy döntöttek, hogy a rossz idő, illetve a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadék m... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1598

Sajnos ez egy ilyen nap volt

Ez nem sprint, még 7 kör hátra van Nem úgy sikerült Rózsa Csilla számára az Észak-Karolinában zajló LPGA Q School első napja, ahogy azt mindenki, köztük ő maga is várta. Együttállásban a 92. helyről ... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
5926

LPGA döntő: Ez kemény lesz!

Útban a világ elitjébe A tavalyi évhez hasonlóan, igazi maraton vár profi golfozónőnkre, Rózsa Csicsire a 2020-as LPGA kártyáért. A kétfelvonásos, 2 x 4 napos döntő (október 23 - november 2.) összesí... Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
5422

Footgolf: Kezdődik a téli szezon

Idén sem maradnak a footgolfosok téli bajnokság nélkül. A hatfordulós International Winter Footgolf Tour vasárnap Zsirán startol. A magyar és a szlovák szövetség által közösen rendezendő IWFT 2019/20... Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
4332

Horváth Erik emelhette magasba Zserbó Kupát

Jó hangulat már lassan egy évtizede Nagy érdeklődés mellet került megrendezésre a Zserbó Kupa ami évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ezúton is szeretnénk megköszönni a lassan tíz éve meg... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2471

Szezonzáró Jelmezes Texas

Bolondos megmérettetés Október 26-án (szombat) egy fantasztikus hangulatú, 4 fős texas scramble versenyre invitálja a Lugosi Golf Iskola a golfozókat. Le ne maradjatok az év beöltözős bulijáról! „Sz... Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2684

Fradi-Újpest döntő footgolfban is

Vasárnap, a Zircen található Forest Hills Golf Clubban rendezték a Footgolf Országos Bajnokság idei csapatdöntőjét, ahol a nyolc legerősebb klub egyenes kieséses rendszerben döntött az érmek sorsáról.... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2910

Franciaországban találkoznak Európa legjobbjai

Köztük a Pannónia fiú csapata Lányaink után (Batta Krisztina, Jaczkovics Emma, Berkenyei Daniella) - alig pár nap múlva - a fiainkon (Rózsa Dávid, Szeberényi Máté, Závaczki Bálint) van a sor, hogy a ... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2931

Kötél Bence a győzelmet, míg többen az új hcp-t ünnepelték

Nagy taps és ováció az Oázis Kupán Október 19-én, szombaton, az utolsó hcp módosító versenyüket tartották Zircen. Az esemény nevéhez méltóan értékes Oázis ajándékutalványokat nyerhettek a legjobbak. ... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
4739

Baldauf Matyi megcsinálta! (Értékeléssel!)

Bízunk a Top 10 megtartásában Bár még a mezőny egy része a pályán, az már biztos, hogy Baldauf Matyi óriási bravúrt elérve (jelenleg a T9.) teljes jogú tagja lett a Pro Golf Tour-nak. Van még izgul... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
5560

Matyi -2-vel robbantott

Több mint biztató eredmény Baldauf Matyi önbizalomtól telve, a megadott par érték alatt két ütéssel (-2) kezdte a Pro Golf Tour kétnapos fináléját, a PaderBorn Land Par72-es pályáján. A Magyar Profi ... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
3425

Damian távozik, Sonja az utód

Változás a Zala Springs vezetésében Négy év közös munka után a Zala Springs Golf Resort és Damian MacPherson útjai elválnak. Helyét megbízott klubigazgatóként Gschwendtner Sonja veszi át. „Megkös... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1931

Szezonzárás: Mercedes-Benz After Work Golf Kupa

„Egy könnyed kilenc lyukas verseny a munka után" A Pannónia Golf & Country Clubban zajlott zárófordulóval ért véget a Mercedes-Benz After Work Golf Kupa 2019.évi versenysorozata. A bruttó kategór... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2002

Csicsi rátett egy lapáttal

Fontos lépést tett meg a továbbjutásért Rózsa Csicsi az első két nap tapogatózó játéka után (-1, +1), kimagasló teljesítménnyel (-3) rukkolt elő a floridai Veniceben zajló LPGA (stage 2) selejtező ha... Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2390

Ranglistára fel - Race to Zala Springs Finálé

Nevezni október 25. (péntek), 12 óráig Az idei Race to Zala Springs versenysorozat ötödik és egyben utolsó fordulója október 26-án kerül megrendezésre. Az esemény különlegessége, hogy ranglista megmé... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2412

Baldauf Matyi: 67!

Az egyéni rekord közelében A European Tour selejtezőben elszenvedett pofon után, profi golfozónk - óriási lelkierőről tanúságot téve - szenzációs -5-ös eredménnyel megnyerte a Pro Golf Tour rapid sel... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 69

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés