HG archívum

Július 2019

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 115 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1356

Osztrák Nyílt Bajnokság - Bivalyerős mezőny a sógoroknál!

Live Scoring, Startlista Csütörtökön újabb nemzetközi megmérettetés indul, nevezetesen a négynapos (WAGR minősítésű) Osztrák Nyílt Bajnokság, amely jó szokásához híven izgalmasnak ígérkezik. A mezőny... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1524

Bréking! Ott vagyunk a felsőházban!

(Kép: MGSZ) A neheze még csak most jön   Elsődleges célját elérte a férfi válogatottunk a Litvániában rendezett European Team Shield Championship első játéknapján. A Magyar Krisztián, Mezneric Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1687

9 év után lett ismét a profik bajnoka Lugosi

Végig par alatt A versenyt magabiztosan Lugosi Tamás nyerte, aki rajt-cél győzelmet aratva ismét felülhetett a profik trónjára. 9 évet várt rá, hogy a megannyi dobogós helyezés után a magasba emelhes... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1512

Borítékolható eredmény

Alsóházba kerültek a hölgyek Az előzményeket ismerve sajnos várható volt, hogy női válogatottunknak nem sikerült beverekednie magát a felsőházba. A hiányzókat igencsak megérezte nemzeti együttesünk Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1183

Dupla érv a Golfiesta mellett!

Főpróbának is beillő verseny   A hencsei forduló után a golfiestások Balatonudvariba látogatnak. A hagyományokhoz híven pénteken klubnapot, míg szombaton a nyílt versenyüket rendezik meg. Minde... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1733

Az izgalmak fokozódnak – Baldauf feljött a második helyre!

Tomi az élről kezdi a finálét A mindent eldöntő forduló előtt némileg átalakult az élmezőny a hencsei Profik Országos Bajnokságán. Baldauf Matyi -3-as második körének köszönhetően (összesítésben -1) ... Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1357

Beharangozó - Apa kezdődik!

Vajon mire lehetünk képesek? Szerdán kezdetét veszi a négynapos EGA European Team Shield Championship, amely tavaly óriási magyar sikert hozott, ugyanis Szigeti Csaba irányításával a Csányi Olivér, Z... Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1730

Játssz és csobbanj Kisorosziban

AUGUSZTUS 3., Szombat! Egy bolondos, de nagyon izgalmas golfversennyel egybekötött strandolós családi napra hív benneteket a Magyar Golf Club vezető pro-ja, Lugosi Balázs. A verseny neve: Travel Mu... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1857

„A győzelem lebeg a szemem előtt”

Kiemelkedő teljesítményt vár Malatyinszki Mint ismert, szenior nettó csapatunk – csodával határosan - az egymást követő ötödik évben is elhódította a Monarchia Kupát. Malatyinszki Tamás a válogatott ... Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
2287

Lugosi -3-mal vezet Hencsén

Szoros mezőny az első nap után Kezdetét vette a Profik Országos Bajnoksága, amelynek – az elmúlt évekhez hasonlóan – Hencse ad otthont. Az első játéknapot követően Lugosi Tamás vezet -3-mal, köszönhe... Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1663

Visszapillantó: Ezüstérem a Szenior Eb-n

Jakobi dobogóra állhatott Hamarosan a magyar szenior férfi válogatott repülőre száll az idei nemzetközi torna helyszínére, Walesbe. Bízunk benne, hogy folytatódik sikersorozat, ami az elmúlt években ... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2048

Eredményes tornában bízik Somogyi Bence

A hazai pálya ismerete sokat hozhat a konyhára   A Pannónia Junior Akadémia versenyzője, Somogyi Bence is ott lesz a Maccabi golfcsapatban, a Rózsa-testvérek és Holló Zsombor mellett. Célja, ho... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2490

Huszti György vezeti a magyar golfcsapatot

Versenyzőként is, a Maccabi Játékokokon Július 29-én kezdődik és augusztus 7-ig tart a 15. Maccabi Európa Játékok, melynek keretében golfversenyt is rendeznek. A háromnapos nemzetközi tornának (+ ked... Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
2109

Bacskai nyerte a hatodik fordulót

Hol szakadó esőben, hol napsütésben teljesítette vasárnap a közel százfős mezőny a Balatonudvariban található Balaton Golf Club Eagle pályájának tizennyolc szakaszát. A Foogolf Országos Bajnokság hato... Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1406

Rózsa Csilla megmutatta, hogy igenis megy ez neki

Egy hét pihi vár a mezyőnre Csicsi az előre megadott par érték alatt egy ütéssel, 71-el zárta a vasárnapi napot a 125 ezer dollár összdíjazású Symetra Tour állomáson, a CDPHP Open-en, így nagyszerű t... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1460

A címvédő is ott lesz Hencsén!

„A kvalifikáció mindenekelőtt!” Hétfőn újra egymásnak feszülnek Magyarország profi golfozói, hogy eldöntsék, ki 2019 bajnoka. Örömhír, hogy ott lesz a vasárnap születésnapját ünneplő címvédő Palanszk... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1470

Csányi -2-vel tette fel az i-re a pontot

Továbbra is nagy lendületben Mióta 2017-es felnőtt bajnokunk, Csányi Olivér hazaért, sikert sikerre halmoz és csak úgy ontja magából a mínuszokat ezen a nyáron. Így volt a háromnapos WAGR minősítésű ... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1661

Széttördelt Young Masters – Sárközi Ricsi remek -3-asa!

Eső miatt törölték a 3. napot Bár a mezőny nagy része befejezte a játékot, a hirtelen lezúduló özönvízszerű eső miatt a legjobbak nem tudták, így törölték a harmadik kör eredményeit. Ez azonban semmi... Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1459

Rózsa Csicsi ott lehet a legjobbak között!

Még rezeg a léc Tovább folytatta szereplését a Symetra Tour aktuális tornáján (CDPHP Open) Lajtai-Rózsa Csilla. Többszörös magyar bajnoknőnk összesítésben -2-es score-ral áll jelenleg a T41. helyen (... Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1668

Újabb felejthetetlen hétvége - Golfiesta módra

BBQ parti, jó hangulat és értékes nyeremények Tovább robogott a Golfiesta Tour, amelynek - Csikós Gáborék és a játékosok legnagyobb örömére -Hencse adott otthont. A remek hangulat és a nagyszerű ve Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2028

Bréking! Összeállt a régi edzőpáros!

Július 29 - augusztus 3. Gyorspostával érkezett a hír, hogy a litvániai European Team Shieldre Szigeti Csaba távollétében megbízott kapitányként Böndicz Gergő – Ács-Gergely Virág utazik a felnőtt vál... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1476

Csányi továbbra is az élen

Izgalmak a döntő nap előtt Felnőtt bajnokunk továbbra sem adja alább. Even par után ma +1-gyet játszott, amivel az élen várja a WAGR minősítésű LGK Championship torna fináléját. Závaczki Bálint sajno... Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1921

Rózsa Csicsi: 69!

Bízunk a hasonló folytatásban Par alatti eredménnyel zárta a 125 ezer dollár összdíjazású CDPHP Open (Albany, New York) első napját Rózsa Csilla. A magyar golfozó -2-es kört teljesített, 69-es ütéssz... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1638

Csányi is 0-t játszott és vezet!

LGK Championship I. nap Ahogy reggeli cikkünkben beszámoltunk róla, világranglista pontokért zajlik a küzdelem Szlovákiában is, a magyarok számára olya kedves Black Stork Golfban. Felnőtt bajnokunk, ... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1937

EYM: Csúcsbeállítás Emmától

Kiváló folytatás, Kötél Eagle-t ütött! Alig két héttel Ausztriában elért egyéni csúcsot jelentő even par-ja után, ismét az előre meghatározott ütésszámmal teljesített egy kört. Ám most Európa legrang... Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1795

Versenynaptár változás: Egy hét szabadság vár Csicsiékre

Ma 20:30 kor indul a magyar golfozó   Bréking! A Symetra Tour törölte versenynaptárából a Janesville Golf Classic-ot, amelyet augusztus 2-4. között rendeztek volna a Wisconsin-i Janesville-ben.... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1678

+3 volt ma a sláger!

Biztatóan kezdett a magyar csapat Az elmúlt hetekben mindig volt valamilyen nemzetközi verseny, amiről beszámolhattunk, ugyanis ezek a versenyek magyar részvétellel zajlottak. Most azonban egészen új... Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1719

Tisztelgés Dr. Gáti Ferenc emléke előtt

Jelentkezni péntek 14 óráig lehet! Dr. Gáti Ferencre, az újkori magyar golfsport egyik alapító atyjára, a Magyar Golf Szövetség első elnökére emlékezünk a hétvége szombatján megrendezendő kisoroszi v... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1663

Hencsén csapnak össze a profik

 - Csikós Gábor interjú - Pár nap múlva (július 29-31.) kezdődik a Profik Országos Bajnoksága, amelynek – az elmúlt évekhez hasonlóan – Hencse ad otthont. A háromnapos torna előtt Csikós Gáborra Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1249

Új hét, új remények

Rózsa Csicsi visszavágásra készül A héten rendezik a Symetra Tour idénybeli 16. versenyét, a CDPHP Opent (Albany, New York). A 125 ezer dollár összdíjazású viadal mezőnyében ezúttal ismét ott találju... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 115

Versenynaptár

Keresés