HG archívum

Július 2019

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 115 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1702

Osztrák Nyílt Bajnokság - Bivalyerős mezőny a sógoroknál!

Live Scoring, Startlista Csütörtökön újabb nemzetközi megmérettetés indul, nevezetesen a négynapos (WAGR minősítésű) Osztrák Nyílt Bajnokság, amely jó szokásához híven izgalmasnak ígérkezik. A mezőny... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1882

Bréking! Ott vagyunk a felsőházban!

(Kép: MGSZ) A neheze még csak most jön   Elsődleges célját elérte a férfi válogatottunk a Litvániában rendezett European Team Shield Championship első játéknapján. A Magyar Krisztián, Mezneric Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2063

9 év után lett ismét a profik bajnoka Lugosi

Végig par alatt A versenyt magabiztosan Lugosi Tamás nyerte, aki rajt-cél győzelmet aratva ismét felülhetett a profik trónjára. 9 évet várt rá, hogy a megannyi dobogós helyezés után a magasba emelhes... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1880

Borítékolható eredmény

Alsóházba kerültek a hölgyek Az előzményeket ismerve sajnos várható volt, hogy női válogatottunknak nem sikerült beverekednie magát a felsőházba. A hiányzókat igencsak megérezte nemzeti együttesünk Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1532

Dupla érv a Golfiesta mellett!

Főpróbának is beillő verseny   A hencsei forduló után a golfiestások Balatonudvariba látogatnak. A hagyományokhoz híven pénteken klubnapot, míg szombaton a nyílt versenyüket rendezik meg. Minde... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2120

Az izgalmak fokozódnak – Baldauf feljött a második helyre!

Tomi az élről kezdi a finálét A mindent eldöntő forduló előtt némileg átalakult az élmezőny a hencsei Profik Országos Bajnokságán. Baldauf Matyi -3-as második körének köszönhetően (összesítésben -1) ... Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1726

Beharangozó - Apa kezdődik!

Vajon mire lehetünk képesek? Szerdán kezdetét veszi a négynapos EGA European Team Shield Championship, amely tavaly óriási magyar sikert hozott, ugyanis Szigeti Csaba irányításával a Csányi Olivér, Z... Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2198

Játssz és csobbanj Kisorosziban

AUGUSZTUS 3., Szombat! Egy bolondos, de nagyon izgalmas golfversennyel egybekötött strandolós családi napra hív benneteket a Magyar Golf Club vezető pro-ja, Lugosi Balázs. A verseny neve: Travel Mu... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2312

„A győzelem lebeg a szemem előtt”

Kiemelkedő teljesítményt vár Malatyinszki Mint ismert, szenior nettó csapatunk – csodával határosan - az egymást követő ötödik évben is elhódította a Monarchia Kupát. Malatyinszki Tamás a válogatott ... Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2807

Lugosi -3-mal vezet Hencsén

Szoros mezőny az első nap után Kezdetét vette a Profik Országos Bajnoksága, amelynek – az elmúlt évekhez hasonlóan – Hencse ad otthont. Az első játéknapot követően Lugosi Tamás vezet -3-mal, köszönhe... Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2073

Visszapillantó: Ezüstérem a Szenior Eb-n

Jakobi dobogóra állhatott Hamarosan a magyar szenior férfi válogatott repülőre száll az idei nemzetközi torna helyszínére, Walesbe. Bízunk benne, hogy folytatódik sikersorozat, ami az elmúlt években ... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2498

Eredményes tornában bízik Somogyi Bence

A hazai pálya ismerete sokat hozhat a konyhára   A Pannónia Junior Akadémia versenyzője, Somogyi Bence is ott lesz a Maccabi golfcsapatban, a Rózsa-testvérek és Holló Zsombor mellett. Célja, ho... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
3034

Huszti György vezeti a magyar golfcsapatot

Versenyzőként is, a Maccabi Játékokokon Július 29-én kezdődik és augusztus 7-ig tart a 15. Maccabi Európa Játékok, melynek keretében golfversenyt is rendeznek. A háromnapos nemzetközi tornának (+ ked... Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2558

Bacskai nyerte a hatodik fordulót

Hol szakadó esőben, hol napsütésben teljesítette vasárnap a közel százfős mezőny a Balatonudvariban található Balaton Golf Club Eagle pályájának tizennyolc szakaszát. A Foogolf Országos Bajnokság hato... Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1807

Rózsa Csilla megmutatta, hogy igenis megy ez neki

Egy hét pihi vár a mezyőnre Csicsi az előre megadott par érték alatt egy ütéssel, 71-el zárta a vasárnapi napot a 125 ezer dollár összdíjazású Symetra Tour állomáson, a CDPHP Open-en, így nagyszerű t... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1865

A címvédő is ott lesz Hencsén!

„A kvalifikáció mindenekelőtt!” Hétfőn újra egymásnak feszülnek Magyarország profi golfozói, hogy eldöntsék, ki 2019 bajnoka. Örömhír, hogy ott lesz a vasárnap születésnapját ünneplő címvédő Palanszk... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1849

Csányi -2-vel tette fel az i-re a pontot

Továbbra is nagy lendületben Mióta 2017-es felnőtt bajnokunk, Csányi Olivér hazaért, sikert sikerre halmoz és csak úgy ontja magából a mínuszokat ezen a nyáron. Így volt a háromnapos WAGR minősítésű ... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2061

Széttördelt Young Masters – Sárközi Ricsi remek -3-asa!

Eső miatt törölték a 3. napot Bár a mezőny nagy része befejezte a játékot, a hirtelen lezúduló özönvízszerű eső miatt a legjobbak nem tudták, így törölték a harmadik kör eredményeit. Ez azonban semmi... Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1848

Rózsa Csicsi ott lehet a legjobbak között!

Még rezeg a léc Tovább folytatta szereplését a Symetra Tour aktuális tornáján (CDPHP Open) Lajtai-Rózsa Csilla. Többszörös magyar bajnoknőnk összesítésben -2-es score-ral áll jelenleg a T41. helyen (... Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2087

Újabb felejthetetlen hétvége - Golfiesta módra

BBQ parti, jó hangulat és értékes nyeremények Tovább robogott a Golfiesta Tour, amelynek - Csikós Gáborék és a játékosok legnagyobb örömére -Hencse adott otthont. A remek hangulat és a nagyszerű ve Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2530

Bréking! Összeállt a régi edzőpáros!

Július 29 - augusztus 3. Gyorspostával érkezett a hír, hogy a litvániai European Team Shieldre Szigeti Csaba távollétében megbízott kapitányként Böndicz Gergő – Ács-Gergely Virág utazik a felnőtt vál... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1858

Csányi továbbra is az élen

Izgalmak a döntő nap előtt Felnőtt bajnokunk továbbra sem adja alább. Even par után ma +1-gyet játszott, amivel az élen várja a WAGR minősítésű LGK Championship torna fináléját. Závaczki Bálint sajno... Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2430

Rózsa Csicsi: 69!

Bízunk a hasonló folytatásban Par alatti eredménnyel zárta a 125 ezer dollár összdíjazású CDPHP Open (Albany, New York) első napját Rózsa Csilla. A magyar golfozó -2-es kört teljesített, 69-es ütéssz... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2071

Csányi is 0-t játszott és vezet!

LGK Championship I. nap Ahogy reggeli cikkünkben beszámoltunk róla, világranglista pontokért zajlik a küzdelem Szlovákiában is, a magyarok számára olya kedves Black Stork Golfban. Felnőtt bajnokunk, ... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2367

EYM: Csúcsbeállítás Emmától

Kiváló folytatás, Kötél Eagle-t ütött! Alig két héttel Ausztriában elért egyéni csúcsot jelentő even par-ja után, ismét az előre meghatározott ütésszámmal teljesített egy kört. Ám most Európa legrang... Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2228

Versenynaptár változás: Egy hét szabadság vár Csicsiékre

Ma 20:30 kor indul a magyar golfozó   Bréking! A Symetra Tour törölte versenynaptárából a Janesville Golf Classic-ot, amelyet augusztus 2-4. között rendeztek volna a Wisconsin-i Janesville-ben.... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2110

+3 volt ma a sláger!

Biztatóan kezdett a magyar csapat Az elmúlt hetekben mindig volt valamilyen nemzetközi verseny, amiről beszámolhattunk, ugyanis ezek a versenyek magyar részvétellel zajlottak. Most azonban egészen új... Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2102

Tisztelgés Dr. Gáti Ferenc emléke előtt

Jelentkezni péntek 14 óráig lehet! Dr. Gáti Ferencre, az újkori magyar golfsport egyik alapító atyjára, a Magyar Golf Szövetség első elnökére emlékezünk a hétvége szombatján megrendezendő kisoroszi v... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2021

Hencsén csapnak össze a profik

 - Csikós Gábor interjú - Pár nap múlva (július 29-31.) kezdődik a Profik Országos Bajnoksága, amelynek – az elmúlt évekhez hasonlóan – Hencse ad otthont. A háromnapos torna előtt Csikós Gáborra Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1622

Új hét, új remények

Rózsa Csicsi visszavágásra készül A héten rendezik a Symetra Tour idénybeli 16. versenyét, a CDPHP Opent (Albany, New York). A 125 ezer dollár összdíjazású viadal mezőnyében ezúttal ismét ott találju... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 115

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés