HG archívum

Június 2019

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 111 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2241

Csicsinek továbbra sem megy igazán

Változás Csicsi versenynaptárában Profi golfozónknak, Lajtai-Rózsa Csillának ismét a második forduló jelentette a végállomást a Symetra Tour aktuális tornáján. Ez volt sorozatban a negyedik alkalom, ... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1635

Születésnapi győzelem Szlovéniában! (Értékeléssel!)

Bertényi Bence -1-gyel hajrázott a tornánA Magyar Amatőr Bajnokság küzdelmei mellett fokozott figyelemmel kísértük végig a WAGR minősítésű Szlovén Junior Nyílt Bajnokságot, ahol a 12 tagú magyar kül Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2407

Adél és Dávid a magyar trónon

Esélyeshez méltóan, rajt-cél győzelmet arattak Nem született meglepetés a Kisorosziban rendezett 59. Magyar Bajnokságon. Rózsa Dávid és Vadkerti Adél végig vezetve végeztek a mezőny élén, és ezzel új... Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1701

Megvan az esély a dobogós helyekre!

Fülöp Gergő hozta a legjobb magyar eredményt Tovább folytatódott a Szlovén Junior Open a ljubljanai Par71-es Arborétum GC pályáján. A második napi eredményeket fürkészve megállapítható, hogy a 12 fős... Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
61990

A Golfiesta fergeteges hétvégéje!

BBQ parti, jó hangulat és Hole in One   Remek hangulatot és nagyszerű versenyt hozott a Zala Springs Golf Resortban tartott Golfiesta Tour III. fordulója.  A nap mozdulata dr. Halász Att Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1714

Öles léptekkel – Vadkerti Adél volt a nap legjobbja

Ahogy lenni szokott a többnapos versenyeken, a második játéknap után némileg átrendeződött az élmezőny 59. Magyar Bajnokságon. Most is így történt, bár az élenállók személye nem változott, csupán az Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1476

Bréking! Hole in One a Zalacsányban rendezett Golfiestán!

Gratulálunk Dr. Halász Attilának, aki Golfiesta verseny első "Hole in one"-ját Zala a Springs 8-as szakaszának par3-asán ütött. A Garmin fenix5 okosóra az 5-ös lyukon volt, ám a játék utáni meglepet Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1515

Kötél Bence bekezdett – Mínusz 1-gyel a második!

A Magyar Amatőr Bajnokság mellett, természetesen fokozott figyelemmel kísérjük a WAGR minősítésű Szlovén Junior Nyílt Bajnokság küzdelmeit, ahol a 12 tagú magyar különítmény sikeréért szoríthatunk. A ... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1698

Bejött a papírforma

- Eredmények és beszámoló -Elmaradtak az izgalmak az élmezőnyt illetően az 59. Magyar Bajnokság nyitónapján, Kisorosziban. A címvédő Vadkerti Adél (78) vezeti a női, míg Rózsa Dávid (76) a férfi mezőn Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1572

Csányi EAGLE-lel tette fel az i-re a pontot

Féltucat mínusz júniusban! Mióta 2017-es felnőtt bajnokunk, Csányi Olivér hazaért, sikert sikerre halmoz és csak úgy ontja magából a mínuszokat a nyári kánikulában. Nem volt ez másként a négynapos WA... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1576

Videó: 59. Magyar Amatőr Golfbajnokság eredményhirdetése

LUGOSI GOLF SCHOOL egy videóval kedveskedett a játékosoknak. Mint ismert a Kisorosziban rendezett magayr tornát Rózsa Dávid és Vadkerti Adél nyerte. ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1700

Hőségtál – étkezési tanácsok Lugositól

Lugosi Balázs, a Magyar Golf Club vezető pro-ja a kedvünkért, a táplálkozási tanácsadó szerepébe bújt és fontos tapasztalatokat küldött a Magyar Bajnokság résztvevőinek: „Ebben a hőségben egyáltalá Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1730

Csányi Olivér megcsinálta, ott van a DÖNTŐBEN!

Bajnokunk hatalmas bravúrt ért el Szlovákiában Csányi Olivér továbbra is tartja jó formáját. Amióta hazaérkezett Amerikából egészen magasan teljesít. Most éppen egyedüli magyar indulóként a Slovak Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1774

Live Scoring – Magyar Bajnokság!

Hamarosan kezdetét veszi az 59. Magyar Bajnokság küzdelmei. Az első flight pontban 8 órakor indul. Az eredményeket a cikken található linkre kattintva követheti! LIVE SCORE LINK! Jó játékot minden Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1655

STARTLISTA: 59. Magyar Bajnokság!

Megérkezett a várva várt flight beosztás! Minden bizonnyal izgalmas és fordulatos verseny vár az indulókra. 79-en (16 nő, 63 férfi) adták le nevezésüket, köztük a címvédő Vadkerti Adél is. A listá Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1735

Örömgolf a Tata Városáért Kupán

Szombaton következik a Rotary Jótékonysági Kupa Az Old Lake Golf Club és Tata Városa, Michl József polgármester fővédnökségével közös golfversenyt szervezett június 22-e, szombatra. Dr. Bábos Réka, Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1444

Játssz a Hole in One díjért a Golfiestán!

Fergeteges hétvégére készülnek Csikósék Nem mindennapi élményekben lehet részük a Golfiestásoknak, akik sportos családi víkendet tölthetnek el a Zala Springs Golf Resortban. Pénteken egy frenetikus Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1854

Simán bent az első CUT-ban

  Felnőtt bajnokunk, Csányi Olivér könnyedén ott van a Top 60-ban.+2-es (-1,+3) összesített score-ral, a T16. helyen kvalifikálta magát az első CUT-ba. A harmadik játéknap végén újabb von Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1819

Barátság, jótékonyság, golf

Rotary Club Budapest-Duna június 29-én, szombaton ismét a tatai Old Lake Golf Clubban szervezi már hagyományosnak nevezhető jótékonysági golfversenyét, az ipolytölgyesi Szent Erzsébet Otthon hátrányos... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1568

Bírói szemmel - Bajnoki formában Kisoroszi

Course setup folyamatban Golfbírónkat, Buna Edvint a Magyar Bajnokság helyszínén értük utol, ahol éppen a pálya előkészítést végzi a hétvégi tornára. „Az eddigi időjárási körülményekhez képest ki Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1516

Olivér bombaformában!

Világranglista pontokra hajt a magyar bajnok   Csányi Olivér kétségtelenül az egyik legjobb formában lévő magyar golfozó. Ezúttal a Szlovák Open első játéknapján ért el par alatti eredményt. -... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1785

Junior Tour: Benke az abszolút győztes

(főkép: Tátrai Béla) Június 25-én, kedden a St.Lőrinc Golf Clubba látogatott a Junior Tour mezőnye. Bartha Ferenc egy sikeres, jó hangulatú versenyről számolt be lapunknak, ahol közel 50-en álltak el Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1442

Csicsi nyomában

Már jobb, de még nem az igazi az a csukló A profi világban nincs idő a sebek nyalogatására, ugyanis hétről hétre bizonyítani kell. Rózsa Csicsi a balul sikerült michigani kirándulás után, már Cinci Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1573

Kísérteties egybeesés vagy egyszerű véletlen?

- Főtitkári gondolatok - Az volt az ember érzése, mintha egymásra licitálnának a szomszédos országok szövetségei. A bajnokságok időpontjai ide-oda tolódtak. Ebből próbálta a lehető legjobbat kihozni Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2238

Világbajnoki pályacsúcs

A kedvező időjárási körülmények fantasztikus rúgásszámokat eredményeztek a Footgolf Országos Bajnokság negyedik fordulójában, a WiluWill Wilo Service Partner versenyen. A -15-ös eredménnyel záró Lengy... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1669

Bizakodó a kapitány a hétvége előtt

(kép: Tátrai Béla)A profik szokásos hétfői játékán +2-es score-ral a második helyen zárt a junior válogatott szövetségi kapitánya, Hahn Roland. Erről, illetve a hétvégi Szlovén Junior Bajnokságról i Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1556

-1-gyel az élen! (rövid értékeléssel)

A máriavölgyi Pannónia Golf & Country Club kiválóan előkészített pályáján került sor a profik szokásos hétfői játékára , amely papírforma eredménnyel zárult. Az élen Lugosi Tamás végzett par alatt... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1503

BRÉKING: Segítőket keresünk!

- Várják a jelentkezéseket -A hétvégén (szombat/vasárnap) kerül megrendezésre a Magyar Amatőr Golfbajnokság Kisorosziban, ez a kiemelt, legnagyobb magyar verseny. Kiváló lehetőség megfigyelni az orsz Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1443

Sikeres Nemzetközi Női Golfnap a Pannónián

- Ladies Golf Hungary beszámolója - Ismét egy fergeteges délutánt tölthettek együtt a hölgyek Máriavölgyben, a Nemzetközi Női Golfnap alkalmával. A képek önmagukért beszélnek! A kezdeményezéshez Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1404

Karnyújtásnyira a dobogótól

A Pannónia Junior Akadémia fiatal játékosa, Somogyi Bence remek hétvégét teljesített a sógoroknál (Osztrák Junior Tour harmadik állomásán), hiszen egy kis szerencsével akár a dobogóra is felállhatott ... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 111

Versenynaptár

Keresés